Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Co si mám myslet o zboží dodaném mi státem, které má falešné označení???

4 1
možnosti
MB

Monstrakci považuji za trapnou a urážku starších lidí - důvody :

Starším lidem roste koš potřeb + inflace, tedy 5 bobů. Chápu, má se nazývat - "Kompenzační vyrovnání", masivní erupce cen. (Obrovská drahota + inflace, od r. 2012). Ledabylostí nazváno "Rouškovné" = Tedy, asi i ochranné pomůcky si člověče kup , OK . Dá se to pak i chápat ...

Vláda - děláme populismus = Musíme dělat, že jej neděláme - pomáháme ! Co budeme dělat s těmi drahými a přemnoženými - čínskými šmejdy ? Do schránek! Vojtěch = za kvalitu ručit nemohu, reklamuji to ! Stejně sranda, lidi předali vládě své prachy - Tak jim je originálním způsobem vrací ! Tvrdík je spokojen) ! . ..

Pošta je pochopitelně zavalena - Tedy i potrhané obálky s anglickým návodem = Porušení ČOI. Lidé se dožerou a jdou nevyžádané zásilky vracet. Neví se, zda jde - nejde o demonstraci ? Podobně se neví, proč Vláda nepodporuje české živno. Proč nevyslala běžnou obálku s lístkem ? Na základě tohoto si jej člověk např. v lékárně vymění a v režimu všech Norem - Nafasuje to potřebné ? :-)

2 3
možnosti
Foto

Darovanému koni na zuby nekoukej.

1 7
možnosti
MB

Tož Mirko, u nás doma to jako obvykle - Vidíme jinak ! Vláda si počíná jako ti "Šmejdi" - Zkažené maso omyj v octu, vystav a prodej jako první ! Dej i nějaký tahák - Slevu ! Jak volal Š + G - Nechci slevu zadarmo ! , že ano :-)

2 0
možnosti
  • Počet článků 2655
  • Celková karma 30,55
  • Průměrná čtenost 2019x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články