Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

..... bych chcel vidět teho západního demokrata, co má smrt na jazyku, jak sveřepě odmítá ruskou vakcínu z totalitního východu (?),- ale to je nepodstatný. Na těch negativních stanoviscích expertů z vyspělých demokracií je však zarážející jedna věc,- oni neberou vůůůbec v potaz aktivní zapojení Ivanů v opatřeních proti Covidu v Itálii, kdy to byl pro ně musel byt jednoznačně nejlepší "cvičnej polygon" na světě,- přímo v centru dění, získaná zkušenost, hafo informací o nástupu, průběhu a použité medikaci, atd.atd. ,- .......... tak z čeho sou tak vyvalení, že má Rusko vakcínu?!?

3 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
7 1
možnosti
Foto

No co, prudce inteligentní kobliha :-/;-D

2 3
možnosti
PB

..... ano, poněkud nevhodný slovní obrat, cílem bylo obecně vyjádřit "obavy a bezmezný strach o život", snad výstižnější by bylo "obchází jej smrt" - tímto se omlouvám všem diskutérům, odborníkům, medikům a zvláště pak madam Jandové, že jsem jim tímto nepatřičným komentem způsobil takový trauma!R^

1 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti
PB

..... ale já nejsu takovej odborník na vakcíny jako Vy,- rád to přenechám expertům a konzumentům http://www.novinky.cz. Váš zájem o doposud zcela nepoznané a neprobádané je fascinující,- z čehož usuzuji, že tím správným adeptem na testík jste právě Vy,- nebuďte zbytečně skromnej a nevzdávejte se jedinečné příležitosti v můj prospěch,- máte můj obdiv!

0 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti
BV

Zítra se v některých mediích s odkazem na nějaké odborníky dozvíme, že je vyzkoušeli na 38 dobrovolnících , z nichž 144 mělo vedlejší účinky a 555 jich zemřello. :-)

0 0
možnosti
LW

Možná Vám unikla taková drobnost, že nakaženým se vakcína na onu nemoc nepodává, nijak by jim totiž nepomohla, spíše naopak. Podává se nenakaženým, aby se nenakazili, případně aby nemoc měla hladší průběh. A v tomto případě je docela dobré ověřit bezpečnost oné vakcíny, než to začnete hromadně pumpovat do populace.

0 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti
  • Počet článků 2656
  • Celková karma 31,88
  • Průměrná čtenost 2018x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články