Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Dovolím si nesouhlasit s tím, že Afrika je chudá, to ani náhodou. Afrika je bohatá a na nerostné bohatství mnohem více, než Evropa. To, že je chudá je mýtus troušený různými neziskovkami a následně přebíraný médii, až se z toho stala jakási obecná pravda.

11 0
možnosti

Jen k těm úsporám. Podle tvrzení cesta jednoho migranta stojí cca 10 000 dolarů. Kdyby byl na cestě jen jeden milion migrantů, znamená to byznys za 10 miliard dolarů. To už se vyplatí do toho investovat. A EU tento byznys podporuje přijímáním migrantů. Zajímalo by mě, kolik dostávají bokem "neziskovky", které převážejí migranty.

13 0
možnosti

..... nóóó, a až vyhrajeme tu bitvu s pandemií covidu, tak s hrůzou zjistíme, že sme totálně prohráli s nelegální migrací a s ekogendermultikulti inženýrama ze ziskovek!,- ......a na celý planetě zavládne mír, klid, pořádek, rovnost, svornost a bratrstvíVEU!

21 0
možnosti

Souhlas a velká karma.

17 0
možnosti

Tady mu hrozí vězení za to, že pomohl, že nepomohl imigrantům při imigraci. náš řidič kamionu si ve Francii odseděl 2 roky natvrdo, že nechtěně pomohl imigrantům při imigraci...hnusné pokrytectví

25 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS