Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Reakce příznivců tzv. "liberální demokracie" (hlavně těch horlivějších) akorát potvrzuje to, že to jsou vlastně jen přerostlé malé děti - jakmile není něco podle nich, začnou se vztekat, válet se po zemi, vřískat a kopat a kousat kolem sebe.

21 1
možnosti
JB

J85a14n 76B25u93r74i83a20n

14. 7. 2020 10:49

A kdyby to dopadlo obráceně, tak by se v opačném táboř dělo co? Já myslím, že úplně to samé - byly by i zde komentáře, jak vyhrála sluníčka, homoloby atd. Člověk by si mohl myslet, že se konec světa zase o kus přiblížil.

PS: a to se za sluníčko nepovažuji.

2 3
možnosti
PK

Bylo to o prsa a jsem rád,že konzerva zvítězila...R^

16 1
možnosti
DR

Já též, byť se to Václavovi nelíbí, ale to je jeho problém.

0 0
možnosti
JT

J29i65r17i 92T83i40c17h38y

13. 7. 2020 17:16

Byli jsme zvykli na vysledky voleb 99,99% pro zvoleneho, jenomze v prave demokracii jsou vysledky 51:49 bezne, v USA na priklad je vysledek 53:47 povazovan za prevazny.

3 0
možnosti
MK

Poláci tentokrát měli na výběr ze dvou dobrých možností. Taková situace se opravdu nestává často a dost jim to závidím.

4 2
možnosti
EH

Prezident a vláda v opozici by asi nedělalo dobrotu. U nás tomu tak není a stejně musí občas Babiš "opravovat" Zemana. Hlavně aby nevyhrál někdo, kdo by i přes politiku ČR zval všechny uprchlíky.

6 1
možnosti
MK

Já nevím, že sem musíte pořád motat ty uprchlíky. Cpe nám je sem někdo? Necpe! Chtějí oni k nám? Nechtějí!

Tak co pořád řešíte?

5 15
možnosti
LH

no jo no - demokracie a svobodné volby ano - ale jen když vyhrajou naši;-D

20 0
možnosti
Foto

Vítězství Dudy vnímám jako menší zlo. Jeho výhra pochopitelně posílí katolickou církev, která se už tak v Polsku roztahuje až hrůza. Na druhou stranu ale, v případě jeho prohry opravdu hrozila pro vládu dosti silná komplikace v podobě nárůstu proevropských nálad. Bohužel, Polsko nedokázalo do voleb postavit silného kandidáta, který by zastupoval národnostní zájmy Polska proti zájmům EU ale současně by brzdil přílišnou moc církve. Musíme si ale položit otázku, zda takový kandidát vůbec v Polsku může existovat. Obávám se, že by to neměl vůbec jednoduché, protože ten náboženský fanatismus má stále hodně silnou podporu a síly těch, kdo církevní pozice odmítají, se tříští, protože jsou rozdělení na zastánce svobodného Polska a příznivce většího vlivu EU. Uvidíme jak se bude situace vyvíjet dále.

8 2
možnosti
EH

Moc se mi nelíbí, že EU vyměnili za USA. Přece jenom, žijeme v Evropě a americký prezident (ať už demokrat nebo republikán) hájí zájmy USA. Sice jsme vojenští spojenci, ale ekonomičtí ne.

1 7
možnosti
  • Počet článků 2654
  • Celková karma 31,91
  • Průměrná čtenost 2019x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články