Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

S tou demokracii je potřeba něco udělat, to by tak hrálo, aby si volby vyhrával ten, koho chce většina a ne ten koho chceme my;-).

3 0
možnosti
JS

V Polsku se o Dudovi říká, že je Kaczynskiho propiska. A to je jeho problém, že nemé svůj názor.

0 1
možnosti
ZZ

Rozhodně nevystupuje jako želé fikus Drahoš !

;-D;-D;-D

1 0
možnosti
FS

v polských volbách většinou ani nešlo o to, že byl protikandidát poražen. Ale o to jakým způsobem o něm soustavně agitovala "veřejnoprávní" média a římskokatolická církev!! Prostě podrazy, výmysly a nevpuštění opozice do vysílání v rovnoceném čase. Viz kecy o tom, že RafałTrzaskowský chce zavést snatky homosexuálů a chce vracet nějaké velké restituce potomkům židů a Izraeli.

Tak trochu se vrací vzpomínka na druhé kolo Zeman-Schwarzenberg, kdy volební štáb Miloše Zemana nechal publikovat den před volbami (v Blesku pro jednodušší voliče) falešnou zprávu a fotku manželky protikandidáta s nacistickými symboly.......

6 0
možnosti
KS

Špatné je především to, že tu máme další národ, který je rozdělen téměř na dvě stejné poloviny. A všude je to stejné. Ty poloviny se většinou vytvoří podle věku a podle vzdělání. A jedna není schopna poslouchat tu druhou a když je u vlády, tak udělat něco také pro svoje nevoliče. Když ještě existovalo klasické rozdělení na pravici a levici, tak ať byl u vlády kdokoli, vždycky nechal trochu prostoru i druhé straně. Ať to byl Klaus, Špidla, Topolánek nebo Paroubek. Teď je druhá strana vykreslována jako pomatenci a nepřátelé.

5 0
možnosti
LH

Znáš nějaký evropský stát, kde národ NENÍ rozdělen????

3 0
možnosti
RK

R74a46d95e17k 82K94a64r44a80s

14. 7. 2020 13:28

S poslední větou nesouhlasím, stačí se podívat jak třeba s oblibou Donald Tusk podráží polské vládě nohy kdykoliv to jen trochu jde.

10 0
možnosti
BM

Lukáš Mathé ve včerejších večerních Událostech ČT1 nezklamal.

2 2
možnosti
JZ

Jako opravdový konzervativec mám z vítězství Andrzeje Dudy radost. Souhlasím s tím, že v případě vítězství obou kandidátů by se na polské zahraniční politice nic nezměnilo. Oba kandidáti jsou zásadně protiruští a souhlasí s členstvím Polska v Evropské unii, i když Andrzej Duda je k ní kritický, ovšem o vystoupení z EU neuvažuje ani v nejmenším.

9 0
možnosti
JZ

Oba prezidentští kandidáti také souhlasí s posílením přítomnosti americké armády v Polsku. :-)

7 0
možnosti
OD

O30t52a 10D30v14o97r10a91k

14. 7. 2020 8:57

Naše zahraniční politika je pevně v rukou vlády. Proto pro jednání s Ruskem je jmenovaný bezvýznamný ůředník z Hradu, připouštím kvalifikací bývalý karierní komunista

5 1
možnosti
ČP

Myslím, že Duda bude po těchto volbách trochu jiný, než doposud. Ani vstřícnost k vládní straně nebude už tak velká.

1 0
možnosti
Foto

Díval jsem se na volební studia obou kandidátů a byl velký rozdíl ve věkové skladbě těchto lidí. Za Rafalem T. stáli sami mladí svazáci. Asi v Polsku volili dobře.

8 3
možnosti
KS

Jak jste poznal, že to jsou svazáci? U nás je taky národ rozdělený na starší a mladší, na vzdělanější a méně vzdělané. A navzájem si nemohou přijít na jméno.

2 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS