Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Určitě bude. Odpovědnost je třeba rozmělnit a zamíchat.

0 0
možnosti
ZD

Víte kdo ji svolal a inicioval naprosto bezvýznamnou debatu politiků o léčení ?

0 0
možnosti
MV

Bude, protože současná vláda stále přešlapuje a hledá. Z počátku se vymlouvala, že jde o novou situaci. Tak jsme respektovali. V současných dnech ale očekávám jistě nabytí znalosti a adekvátní činnost. Jak vidno, čekám marně. Vláda stále tape. Smutné.

0 0
možnosti
Foto

To už dlouhá léta očekávám od všech diskutujících, že budou mít adekvátní znalosti témat, k nimž se vyjadřují. Bohužel stále marně....

3 2
možnosti
MB

Pořád žijeme v parlamentní demokracii - a pořád nám to nejde. Prezident skládá slib do rukou předsedy Senátu - tedy jej chce zrušit, vyhladovět. Předseda vlády odpovídá PS, tedy tam moc nechodí .

Vláda nic nevlastní, pouze svůj dočasný - menšinový mandát. Pouze shromažďuje prostředky občanů - daně. Neochotně a zamítavě odpovídá na dotazy - Jak s nimi naložila v době pandemie?, jak se staví k plánu EU? -(rozdělení balíku pomoci). Zase je nesmírně čilá při obhajobě soukromých problém jedince Bureše. Je ochotna se i soudit ! Za koho, za co a proč ... ? Jménem koho ? ...

Karviná je křišťálovitou ukázkou - OKD vlastní a ovlivňuje stát - Schillerová a Havlíček. Dozoruje ANO hejtman Vondrák - Vyhlášky a pokyny produkuje ANO zdravotník Vojtěch. Lokální problémy přerostly do oblastních, co hůře - Evropských ! Jistě, nemusí se vše zdařit - Není množné, se ovšem zříkat monopolní ODPOVĚDNOSTI. Přesně na to dojeli komunisté se svou vedoucí úlohou. Taky to mysleli dobře, aby bylo lépe. Až krachovali, pak už skutečně bylo. Příběh nesmírně podobný ... :-)

9 0
možnosti
EZ

Bucku, vezmi si neco na hlavu, dnes prudce sviti slunce!

1 0
možnosti
RC

Prijde vam cca 2000 nakazenych v regionu jako male cislo??? Nepotvrzuje to cislo, ze neco z vladnich opatreni nefunguje?

4 2
možnosti
LH

a že opozice vyvejskávala že opatření být nemusí nevadilo? až ted najednou zase procitli;-D

4 0
možnosti
Foto

Soukromé firmy byly zavřené,ale rizikové statni OKD jelo vesele dál...to je ten hlavní problém...

4 1
možnosti
PK

No pamatuji si z předchozích blogů,jak jste zrovna vy byl tvrdě proti rouškám a souvisejícím opatřením, aby jste mohl do přírody, no tak tady to asi taky zkusili, třeba si říkali hornícké plíce,ty nic neohrozí a ejhle....:-)

8 0
možnosti
VB

Zčásti jde o předvoleb. tanečky (horníci, máme vás rádi), zčásti jde ale o to, že si hygienici asi moc netroufli na místní podnikatel. lobby. Alespoň to tak dělalo dojem z prvních televiz. šotů: náznak, že by hygienik radši hned vše dal do karantény, odpor majitele / provozovatele (zájem na zisku z práce), takže rychlá karanténa se rozmělnila pod záminkou, že se musí ještě něco dodělat. Projevila se i určitá agresivita části horníků, jsou zvyklí na své pivko, nikoli na izolaci. Příště jim dejme ze stát. rozpočtu basu piv přímo do izolace, aby v ní chvilku vydrželi.

8 0
možnosti
AP

Proč by si netroufli, OKD je státní.

0 0
možnosti
LH

Kdyby těm lumpum ve sněmovně šlo alespoň o lidi a ne o ty jejich stranické pasaliky A prebendy

7 0
možnosti
Foto

Každému jde o koryta a vlastní prospěch, nebuďte naivní...

1 0
možnosti
  • Počet článků 2654
  • Celková karma 31,76
  • Průměrná čtenost 2019x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články