Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

To už Štrougal údajně na stranickém sjezdu prohlásil v 80. letech. Hlavně nenasrat horníky.

1 0
možnosti

Celou vinu na neuvěřitelné situaci - Nese současná vláda ! Vysvětlení je velice jednoduché :

Od r. 2018 je vlastníkem OKD stát. Ten šachty ovládá přes společnost Prisko. Od roku 2008 je jediným akcionářem firmy stát - (Zastoupený MF). Je srandovní, kdy Vojtěch za zdravotníky koná. Jeho kolegové Havlíček - Schillerová, konají rovněž - chaos. Důlní těžba stále není zastavena - Běžně se mylo 200 chlapů ve společných sprchách. Pak se sebrali a šli na pivo. V regionu - Nošovická automobilka Hyundai, po noční směně 21. března 2020 ráno ! - Kvůli pandemii nového typu koronaviru na dva týdny zastavila výrobu. Soukromé firmě to nikdo nenařídil - Pouze rozum ... :-).

1 1
možnosti

zastavit důl a automobilku pane Bučku je trochu rozdíl, ale jen tak na okraj.... nyní se strašně všichni diví tomu schodku rozpočtu nebude to třeba tim zastavením výroby v automobilkách;-D

1 0
možnosti
Foto

Zastavit provoz OKD znamená, že už se taky vůbec nemusí obnovit. Toho jsou si všichni vědomi.

Vpodstatě je jedno, odkud se objeví druhá vlna. že se objeví, je nabíledni. Pořád ještě chybí asi 6 milionů obyvatel k promoření.

0 0
možnosti
Foto

Odboráři pláčou na špatném hrobě. Provoz měla zastavit samotná firma OKD. Stát také nenařídil automobilkám zastavit výrobu - o tom si rozhodlo vedení firem samo, někdy i na žádost odborů. Máslo na hlavě mají tedy samotní odboráři z OKD.

2 0
možnosti
Foto

Naopak, stát Karvinsku věnuje mimořádnou pozornost. Co si v dolech nadrobili, to tam teď mají. Máme kapitalismus, doly státu nepatří.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS