Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J67a35n 36R34á53ž

18. 6. 2020 17:55

No po přečtení této zprávy na idnes.cz: " Autonomní zóna v Seattlu vznikla po překvapivém stažení místních ochránců zákona během rasových protestů. Už samotný vznik zóny je obestřen tajemstvím. Stále není jasné, proč se policie po týdnech střetů s protestujícími rozhodla náhle odejít a přenechat demonstrantům stanici. Šéfka policie v Seattlu Carmen Bestová tvrdí, že takový rozkaz nedala a že ji stažení policistů „rozčílilo“, jsem se nahlas rozesmál. Že něco by něco podobného mohlo vzniknout ve Švédsku, či Dánsku, se dalo s trochou fantazie očekávat, ale v USA? To je bomba! Mám z toho obrovskou radost (to není ironie!!), protože teď Američané a díky CNN i celý svět bude moci v přímém přenosu sledovat jaké taková rovnostářská utopie má důsledky a jak končí. Očekávám, že jakmile se tam začnou sjíždět další blouznivci, moc veselé to nebude. ale mnoha lidem to otevře oči!

PS. Kdybych byl policistou v Seattlu a moje šéfová pronesla tak pitomý proslov v televizi, jako pronesla černošská ředitelka policie Carmen Best(ová), tak se také seberu a jdu domů.

5 0
možnosti
PB

..... ať si to užijou!,- pokud se STÁT a jeho politická garnitura vzdal kontroly obce, města (kantonu, oblasti, regionu atd.) - tedy části svého území a zcela rezignoval v opatřeních vedoucí k nápravě stavu, pak je třeba toto nekontrolovatelné území oplotit a ponechat správu věcí veřejných na komuně která se tam usídlila. Tzn. - sami si zvolí správní orgány a starostu, represivní složky odmítají - kriminalitou se tedy nikdo nebude zajímat!,- skvělej nápad!,- nóóó, a nyčko už zbejvá enem vyřešit daně, poplatky, služby, zdravotnictví, průmysl, kulturu, školství, zaměstnanost, atd.atd.atd.,-

...... nebo si snad vopravdu někdo myslí, že stát bude tyto "malichernosti" ve svobodném Seattlu dotovat ze svýho aby tam bezbřehá láska, spravedlivý mír a jediná správná pravda nezkapala hladem?!?

4 0
možnosti
Foto

Až na to oplocení s vámi souhlasím. Lidé se nakonec vždy nějak dohodnou a nejlepším prostředkem k dohadování je volný trh.

Myslím si, že stát to tak nenechá. Nemůže přece dovolit lidem, aby přišli na to, že dokáží žít i bez něho.

0 1
možnosti
MM

Kdy už se ten strýček Sam položí, pracující lid na celém světě po tom celá století touží a furt nic?! ;-D

0 0
možnosti
JH

J81a66k47u50b 40H20o54z26a

18. 6. 2020 10:59

Zase je to takový hezký sociální experiment a navíc dostatečně daleko. Zimbardo jen tiše závidí.

2 0
možnosti
Foto

S vytištěním kalendáře s nacistickými potentáty bych událost v Seattlu nespojoval. Tutlat jejich existenci je stejný nesmysl jako pálit knihy, či bořit sochy kohokoliv. V Seattlu a i jinde se potvrdila platnost rčení - Kdo seje vítr ......- .

USA podobné pokusy o uchopení moci podporovala leckde a teď doma sklízí bouři.

1 1
možnosti
JH

Nečekal jsem, že se dožiju zhroucení komunismu.....a teď ještě navíc USA:-(

0 0
možnosti
MM

Dožil a přežijete to?

Dejte si na náhrobek nápis hypochondra - já vám to říkal!

Tedy, jestli to bude mít kdo číst.

1 2
možnosti
PK

Tak to je prima situace, po likvidaci policejní stanice, zde zavládne spontánní, láskyplný život a jeho hlavním cílem jistě bude si ho užít a nehonit se za penězi a kariérou, Květinové děti jsou zpátky.......

8 0
možnosti
HH

no to je jak komouši...pak jim dojdou zdroje, tak začnou krást ve jménu sociální spravedlnosti a pak už nebude co krást a dopadne to jako vždy ...

8 0
možnosti
IZ

No, zatím rozdávat zadarmo mohou, sklady obchodů jsou ještě plné. Co bude ale za takový týden, až dojdou zásoby? "Komunardi" budou požadovat po vládě potraviny zdarma? Budou tvrdit, že na to mají právo?

To těžko. Budou se bouřit, protože budou mít hlad a tehdy teprve ostatní uvidí, čeho budou schopni.

18 0
možnosti
Foto

Seattle bylo prosperující město USA něco jako dvě Brna. Kolik z těch sedmi set tisíc obyvatel chce to, co se tam děje? Pár tisíc? Nebo desítek tisíc? A co dělají ti ostatní? Čekají. Až jim vlítnou do bytu, znásilní dceru a vyplení špajzku s lednicí.

2 0
možnosti
  • Počet článků 2651
  • Celková karma 31,50
  • Průměrná čtenost 2022x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články