Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

Několikrát tady padl nechápavý dotaz - Vy se na těch 168 hodin ještě díváte:-)

Osobní zkušenost - přestal jsem si tím už dávno. Jen se občas podívám , abych se přesvědčil, co všechno je v té jejich ČT možné, na co všechno také musím přispívat.

Tedy něco o tom vím a tak to vystupování vždy hysterické paní Fridrichové, přirovnávám k takové typické vlajkařské publicistice

12 11
možnosti
JP

jen občas se podívám, jednou týdně, opakování už nebaví

3 0
možnosti
JM

J95i42ř24í 73M28a56c37h

25. 5. 2020 13:14

Když to začalo, tak měli všichni zadky stažené. Prymula byl jedním z těch (neříkám, že jediným), kdo se postarali o to, že pandemie u nás neměla tragické důsledky jako tomu bylo v řadě jiných států. A teď se do něho naprosto účelově kope. Z paní Fridrichové je dost na zvracení.

23 9
možnosti
VH

Pane Bartoni, pan Prymula je nejspíš odborníkem. Jenže to nestačí, musí být také ésobností.

A zde stačí prohlášení, že a/požadovaná bezp. prověrka (u všech třech náměstků) byla vyvolána proto, aby se ho na ministerstvu zbavili, b/ NBÚ záměrně a bezdůvodně (jak to ví?) vydání prověrky zdržuje, c/ důvodem je jeho vysoká popularita (kterou ovšem má až od března/dubna tohoto roku).

Je strašné, pokud si to pan Prymula vážně myslí. Je příšerné, jestli se tím jen snaží házet bláto.

Pane Bartoni, je evidentní, že funkce poradce pro lékařskou vědu ... je účelově zřízená. Pan Babiš tím vyřešil problém dlouhodobých neshod pana Prymuly s nadřízeným. Pana Prymulu, budoucího nositele řádu (a bývalého exponovaného člena SPOZ) nelze bez následků jen tak zbavit náměstkovského postu. Zejména ne v případě pana Babiše. Proto ta trafika.

Že se Vám fakta nelíbí. Proto nemusíte nadávat na zrcadlo.

6 8
možnosti
Foto

Vždycky co nejvíc kritizují jsou ti, kteří, když jde do tuhého, jsou zalezlí - a mlčí. Na to je u nás plno odborníků. Pan Dr. Prymula něco dokázal - výsledky jsou evidentní - kdežto ti, co ho pomlouvají, jen žvaní. Pokud Dr. Prymula nějakou nepodstatnou chybu o udělal - vím jen o té, že postrašil lidi, že hranice budou zavřené dlouho - což se naštěstí nepotvrdilo. Podle mne to byl detail. (U nás zatím zemřelo jen na 300 lidí, jinde tisíce.) Samozřejmě, že "ten kdo nic

nedělá, nic nepokazí". (Stále platné přísloví). Buďme spravedliví.

5 9
možnosti
TB

Pracoval jsem dřív v hradecké FN a neměl jsem prof.Prymulu moc rád pro jeho arogantní způsob vystupování. Nicméně teď jsem byl setsakamentsky rád, že byl náměstkem na ministerstvu zdravotnictví. To, že byl v době pandemie náměstkem zrovna epidemiolog, tak díky tomu byly zavčas přijaty všechny potřebné opatření k zamezení šíření nákazy a díky tomu těch obětí a nakažených je tolik, kolik by nám na Západ od nás záviděli.....

25 4
možnosti

Na Prymulu mám já osobně docela ošklivý názor už několik týdnů a vše mě utvrzuje, že je správný.

Pan Prymula je s největší pravděpodobností kvalitní epidemiolog a proti jeho odbornosti nic nemám. Celá politika je prolezlá korupcí, tudíž hodlám ignorovat i jeho pravděpodobnou (jak to je ve skutečnosti ví jen pár lidí) korupční minulost. Průšvih je, že měl příliš velké slovo a jeho hvězda vyletěla do nebe. A náhle, z multioborového problému, epidemie, se stal problém jednooborový - biologický. Při podobném počtu mrtvých jsme mohli mít ekonomické ztráty, podle mě, v řádech desítek miliard menší (ne, nepočítal jsem to). Příliš mnoho podniků bylo zavřeno zbytečně. Neznám pozadí, ale tipl bych si, že upozadění ekonomických aspektů bude ze slušné části jeho práce. Už jsem se kolikrát přesvědčil, že jeden autoritativní manager dokáže umlčet opozici a prosadit co on chce. Kdybych byl třeba majitelem tenisových kurtů či stavebnin, měl bych jeho fotku na terči se šipkama a házel bych každý den ...

5 7
možnosti
Foto

J95o66s72e24f 94B79á64r84t24a

25. 5. 2020 12:03

Vy se na to ještě díváte? Já už jsem se zpravodajskými pořady skončil úplně. Včera jsem udělal výjimku a díval jsem se na diskuzi o jaderné energetice s Danou Drábovou. Kdyby tam byli pouze 2 hosté, tak jsme se dozvěděli 3x více informací. Nechápu, co chtěl Moravec slyšet, úplně tu diskuzi zničil.

13 3
možnosti
OZ

Docela by mě zajímalo, jak si zdejší rudá sociální bublinka představuje "vyváženost" informací...tedy, umím si docela dobře představit na jakou stranu by si to vyvažování asi tak představovali...:-)Co si budeme namlouvat, i v českých veřejnoprávních médiích nalezneme pracovníky, kteří se dopouštějí chyb. Ano, i Česká televize čas od času zveřejní nepravdivou informaci (počet nepravdivých informací zveřejněných ČT se pohybuje na hranici statistické odchylky), ale nejde o nic, co by bylo pravidlem. Navíc u všech typů zpráv je vždy uveden zdroj, jak vyplývá z povinnosti ČT (a jejího kodexu). Jde tedy o médium, které - přestože je velmi kvalitní - má i svoje mouchy. Mimochodem - pokud Česká televize něco nepravdivého zveřejní, nese za to následky před Radou pro rozhlasové a televizní vysílání. Objektivita a vyváženost, jsou parametry, které stoprocentně nedokáže naplnit naprosto žádné médium, ale troufám si říci, že ČT je těmto dvěma parametrům nejblíž v našem mediálním prostředí...

24 7
možnosti
JS

Pane Zabilanský, autor blogu kritizuje objektivitu České televize, a to dost konkrétně. Ti, co v této diskusi s autorem blogu nesouhlasí, oproti tomu spíše tleskají České televizi za to, že se trefila do jejich politického názoru. A to je ten problém. Ze zpravodajského nebo publicistického pořadu veřejnoprávního média by asi neměly být cítit politické preference jeho autorů.

7 5
možnosti

Vy se ještě na 168 díváte?

Čas se dá využít i smysluplně.

18 8
možnosti
Foto

jó, třeba koukat na Soukupa:-/

9 3
možnosti

A to Prymulu ani "nešpinili" tím, že jako ředitel špitálu dělal divné kšefty s firmou své dcery, takže byl za to ze špitálu vyhozen.

31 0
možnosti
Foto

Co to má s nákazou a epidemií koroonaviru u nás společného? Byl byste rád, kdyby u nás zemřelo na 3000 lidí jako v Belgii nebo v Holandsku - a jinde v Evropě?

2 6
možnosti
PK

Klasika,ČT a 168 to nezklame;-D;-D;-D

15 3
možnosti
MV

nezklamala a je dobre, ze tem poradum delaji lide jako autor reklamu

dnes budou Reporteri...tak budou mit lide jako pan Barton a jemu podobni zase nabito

10 4
možnosti
Foto

Vojtěch oukej, Prymula oukej.

5 0
možnosti
  • Počet článků 2656
  • Celková karma 31,69
  • Průměrná čtenost 2018x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články