Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

Pominu-li, že Prymula obdrží trafiku, které Andreš tak rád kritizuje, tak nám prosím vysvělete proč doposud neobržel bezpečnostní prověrku. Myslím, že je to zcela vypovídá, co je zač tento zelený mozek.

12 4
možnosti
VH

O tom přece vypovídají dostatečně kroky pánů Zemana a Babiše!

2 0
možnosti
AM

Pa Fridrichová je ta nejzkušenější čokoláda

1 1
možnosti
PC

Pane Bartoni,

děkuji za zprostředkování informace z pořadu, na který se v rámci své psychohygieny už hodně dlouho nemohu dívat.

R^

7 1
možnosti
DH

Na to, co předvádí Fridrichová už se nedá dívat.... jen mě štve, že musím tento nenávistný a vrcholně neobjektivní pořad platit.

9 10
možnosti
ZD

Chvilku jsem se díval ale jen chvilku. Osobně si myslím, že zrovna pan Prymula, by se mohl podobným pořadům vyhýbat. Odborník je - to nepochybuji ale ocitá se před cvičeným štábem mediálních predátorů.

10 4
možnosti

Odborník jo, ale na hromadění funkcí a na hrabání 32 milionů, když jako ředitel nemocnice obchodoval sám se sebou.

1 0
možnosti
EZ

Pane Bartoni, děkuji. Opět velmi objektivní blog.

5 6
možnosti
Foto

Televizní záběry je jedna věc druhá věc je skutečnost. V žebříčku Global Health Security Index, který hodnotí připravenost jednotlivých zemí světa na případnou pandemii.Obsadilo Česko – společně s Gruzií 42 pozici. V rámci Evropy ale Česko dopadlo ještě hůř: ze 43 zemí skončilo na 26. místě. Přeskočilo ho i Polsko, Maďarsko nebo Albánie. Ať žije vakcionolog Prymula.

17 5
možnosti
LH

a první byla Itále.....;-D nebo kdo?

7 4
možnosti

Ani nevím, už ti veřejnoprávní "Dušínové" zveřejnili své platy co si rozdělují?

7 9
možnosti
ZD

Zatím na to ještě nejsem připraven. Čekají až budou všichni.

1 0
možnosti
IV

A Vy se domníváte, že Váš příspěvek je nestranný? Rv

13 7
možnosti
AN

A43l35e40š 50N14o52v38á40k

25. 5. 2020 14:05

nestranná má být čt. Autor blogu vyjadřuje svůj názor.

12 6
možnosti
Foto

Noran Fridrichová mi opravdu někdy připadá jako obyčejná "trhovkyně," která se baví tím, že roznáší klepy. Samozřejmě, že jí je někdo připravuje a shání. Na to mají v ČT lidí dost. ČT - je sice médium, které se představuje občanům jako seriozní a nestranné - a přitom se seriozností a nestranností nemá nic společného. Rozšiřuje nepodložené zprávy, šíří mezi lidmi nesváry a paniku, dehonestuje slušné občany - a politiky. Je to pod úroveň - protože "kdo chce psa bíti, hůl si najde". Televizními moderátory na ČT to jde se všemi s kopce. Včera večer na ČT24 měla například (ležérně s nožkou přes nohu) rozhovor Světlana Witovská s ministrem zdravotnictvím, Vojtěchem. Podle mne to nebyl rozhovor, ale křížový výslech. Neustále opakovala osobní otázky (přímo na tělo) jako např.: "jste oblíbencem Andreje Babiše, " anebo " bude vám vadit, až se mu znelíbíte, a on vás vyhodí? Máte v plánu, co budete dělat potom?" - a podobně. :-(Divila jsem se "vyslýchanému" ministrovi, že nad takovou agresí a osobními urážkami zachoval klid a neohradil s proti nim. Anebo ze studia neodešel... To vČT 24 nemají režii, která by podobné excesy moderátorů usměrnila?

15 17
možnosti
FS

A to mají jako hloupoučcí beránci přikyvovat a nahrávat připravené "otázečky", jak to dělal ten Kašpárek panu prezidentovi v TV Burranov???? A můžete vyjmenovat pár těch osobních urážek, které musel tento mladý karierista (prošel už pár politickými stranami a na funkci ministra zdravotnictví nemá) strpět???

14 11
možnosti
  • Počet článků 2656
  • Celková karma 31,69
  • Průměrná čtenost 2018x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články