Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

V tomhle případě vůbec nejde o to, zda si ženská je schopna sama "udělat" hlavu, nabarvit, OSTŘÍHAT, /protože vlasy rostou/, učesat, sama si udělá kosmetiku, pedikúru, masáž, ale o to, že ministr neví, co vlastně podepsal, co vlastně zakázal a nezákazal. Podepsal něco, a není schopen si za tím stát. Jednou mluví tak, podruhé jinak. A Schillerová je nejvíc vidět, takže se veškerá kritika snesla na ni. Btw. pochybuji, že je jediná.

1 0
možnosti
Foto

ale ono to povolilo MPO (Havlíček)

0 0
možnosti
Foto

J15a30n 75Š16i70k

22. 4. 2020 9:30

Podle mě to zase taková hloupost není, protože pokud by paní ministryně kadeřníka použila, tak by porušila pravidla, stejně jako její kadeřník. Proto dotazy, které na ní směřují, jsou správné. Na druhou stranu zamatlat tímto tématem polovinu zpráv správné není, byť je to bohužel typický rys dnešních médií. Mě uspokojila její odpověď a nemám důvod jí nevěřit, protože nekoktala, nevykrucovala se a odpověděla s jasným a věrohodným vysvětlením, na rozdíl od jednoho pána, který se cpal nemocným prasetem. Hezký den

7 1
možnosti
Foto

Pokud BY, tak BY...

Vy se neumíte učesat? Já ano. POdezírat Schillerovou by mě ani nenapadlo.

1 0
možnosti
Foto

Dotaz na účes a jeho následné řešní v médiích bylo skutečně trapné.

8 1
možnosti
RC

To byl jen prostredek, jak dokazat, ze trapny ministr Vojtech vydava LZIVA prohlaseni o omezenich. On v pondeli tvrdil, ze je to zakazane. Vcera, po tech dotazech musel s pravdou ven. On neco zakazuje a ani nevi co. Udelal ze sebe i ze Schillerove trochu "nechytre" lidi.

2 1
možnosti
KV

Zase vám autore uniká pointa příběhu, ale to bude tím, že jak říkáte nečtete. Jen sledujete Bureše i jeho marionety s nekritickým obdivem. Už jste slyšel rčení kázat vodu a pít víno. Asi ne (zapomněl jsem vy přece nečtete). Něco tu nehraje a vám to jaksi uniká. Ve světě, kde prezident republiky poruší vládní nařízení setkáním s více než deseti lidmi u jídla, jeho kancléř pořádá zabijačku, členové vlády se potkávají bez roušek a kde nejmocnější muž Pražského hradu (Martin Nejedlý) ignoroval karanténu i nošení ústenky, je to tak nějak samozřejmé jsou to přece lidi nad zákonem, že se nevěří ani Aleně Schillerové je jaksi samo sebou. Lže jako když tiskne. Mají to totiž v ANO ve stranické příručce.

5 5
možnosti
Foto

Takže kolektivní vina? 8-o

1 0
možnosti
MV

stejne, jako se bulvarne zachoval novinar se, bohuzel, chova vlada v nekterych jejich rozhodnuti

0 0
možnosti
NM

...jejich starosti na mou plešatou hlavu...;-D

1 0
možnosti
RC

i s plesatou hlavou by vam melo vadit, ze vlada o omezenich mluvi kazdy den jinak....

0 5
možnosti
JL

Návodný článek, složený z pár vyzobaných rozinek, má dokumentovat, že opozice nemyslí na nic jiného, než na hlouposti. Poněkud zkreslená představa. A přitom by bylo vhodnější poukazovat na ty, kteří stav nouze zneužívají. A není jich málo.

4 1
možnosti
RC

autor vubec nechape, ze problem neni v ucesu mastne pani, ale problem je v tom, ze vlada INTERPRETUJE OMEZENI KAZDY DEN JINAK.... a ten uces byl jen zpusob, jak ukazat pokrytectvi vlady.

2 2
možnosti
JS
RC

Za hranici zdraveho rozumu je, ze ministr zdravotnictvi jeden den na tiskovce tvrdi, ze chozeni kaderniku k zakazniku domu je zakazane....

Kdyz se tedy novinari zeptaji, jak to dela Schillerova, tak ji Vojtech vlastne donutil ke lhani o tom, ze si to dela sama. Nasledne ministr musi priznat, ze zadny zakaz neexistuje.

Je naprosto OSTUDNE a ukazuji na to novinari i opozice, ze vlada kazdou chvili o opatrenich tvrdi neco jineho, nema o nich jasno ani ten, kdo je vydava - ministr zdravotnictvi!!!!!! Ridi nas banda nemehel.

5 2
možnosti
Foto

To je nesmysl. Proč by lhala? Její účes se udržuje velice snadno, včetně barvy. Tu si objednáte i v e-shopu. A ve svém věku už musí mít SChillerová grif.

2 0
možnosti
Foto

Karma ;-) Znám spoustu žen, co často si samy upravují vlasy, včetně barvení. Jsem jedna z nich. (Kdo chce psa bíti, hůl si najde).

7 0
možnosti
RC

taky je na vas videt, ze si to upravujete sama.... tedy jako ze nic moc.

Napriklad zde jsou sediny velmi dobre videt.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2193505427331250&set=ecnf.100000154418219&type=3&theater

0 6
možnosti
  • Počet článků 2656
  • Celková karma 31,89
  • Průměrná čtenost 2018x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články