Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

K25a26r92e37l 72V27a40n17ě13k

30. 3. 2020 21:47

Máte recht. Co si ten Kalousek o sobě myslí. Premiér může konečně úspěšně provést deratizaci parazitů jménem OSVČ a Kalousek se odváží kritizovat Konečné řešení živnostenské otázky. No fuj Kalousku.;-D;-D;-D

2 0
možnosti

Ona se celá ta monstr akce proti babišovi vymkla z rukou. neustálá propaganda vůči němu, nikdo s ním nechtěl do vlády, mysleli si, že přesvědčí lidi, aby ho nevolili, podle mne řada politických vůdců opozice naletěl Kalouskovi, kterého považovali za protřelého vlka, neformálného vůdce....jenže ANO nebyly Věci veřejné......., které se podařilo zlikvidovat snadno ;-DR^

3 2
možnosti

Myslím, že pan Kalousek již není z těch, kterým by šlo o peníze. To je jediný argument ze kterého bych jej nepodezříval. To autor v článku neuvádí - to je můj názor. Jde o moc a vliv - to je mnohem lákavější droga. A to se mu teď kácí. Chvilkaři - debakl, pomluvy ve světle slušných výsledků vlády - dabakl, demoblok - debakl. Proto ztrácí soudnost a stává se z něj persona non gratta.

3 2
možnosti

Zaznamenal jsem tu podlost, a skutečně byl záměr vlády, aby nemusela odškodňovat všechny několik měsíců za krizová opatření. A všichni by pravděpodobně u soudu uspěli. Nelíbilo se mi, jakou formou to bylo veřejnosti podáno, jak Schillerová lhala a mlžila.

Na druhou stranu ale musím říct, že dělá spoustu věcí pro to, aby tato krize živnostníky nezlikvidovala, naopak "udržela" při životě (samozřejmě bez nějakých zisků). A převedení krizových opatření na zdravotní nakonec schvaluji (ačkoli dřív se mi to výrazně nelíbilo, podobně jako Kalouskovi), protože je jasné, že pokud by měl stát úplně vše odškodňovat, vedlo by to k bankrotu. Je jasné, že vláda je tu od toho, aby vedla stát, tedy uděl vše proto, aby stát fungoval i do budoucna.

4 0
možnosti

Vaše poslední věta je (ostatní pochopitelně také) naprosto přesná. A vedení státu neznamená, že budou všechny složky, všichni zúčastnění spokojeni. Považuji dosavadní krizové řízení státu za úspěch. Ale ani ten se pochopitelně nemůže líbit všem. Nikdy žádný úspěch není na 100%.

2 2
možnosti

Politici ať si tlachají co je libo, ale co lidi v první linii, pomohla jim vláda ochránit jejich zdraví nebo ne. Měli ochranné prostředky zdravotníci, záchranáři hasiči, doručovatelé, prodavači, sociální pracovníci a všichni co museli do práce, abychom měli energie a co jíst? Je úplně jasné kdo nám nakecává bludy, kdo si hraje jen své PR zachránce státu, ale v této krizi už nejde o mrzký peníz z EU dotací, jde o životy, vysvětlíte těm všem o jsem jmenoval, že vláda AB dělala co mohla, ale ani hloupé roušky nebyli a také, že už na ně nezbyl ventilátor. Proč utrácí vláda miliardy v Číně a za drahou dopravu, když polovina částky by stačila tuzemským firmám k zabezpečení výroby, roušek (třívrsvých), respirátorů (účinných), štítů, testů (100% účinnost) a i těch ventilátorů, ta za třetinu ceny https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/koronavirus-plicni-ventilatory-covid19cz-zdravotnictvi-pandemie.A200327_111708_domaci_linv.

Firmy se vládě nabízejí, výroba za náklady a vláda je hluchá (vypadá to, že záměrně) a na letištích velebí Čínu za zásilku šuntů, co nikdo ve světě nechce (zbavili se toho elegantně, že), roušky jednovrstvé k ničemu, respirátory FFP2 k ničemu, testy na vyhození, ventilátory jako dětská hračka, 5 mld Kč v kanále. Vysvětlete to vy, kobliháři, těm nakaženým i těm v ohrožení života. Doufám, že důchodci už procitli, to je hlavní skupina bývalých voličů ANO. Vláda se na ně úplně vykašlala, nejdřív k nim poslala vnoučata co se zrovna vrátila z lyžáku, teď je nutí společně nakupovat a v domovech je zavře všechny, zdravé i nakažené společně, bez poskytnutí ochranných prostředků, aby tomu náhodou někdo neutekl. Je tohle normální, kde je krizový štáb a jeho sekce pro nákup, zdravotníky, důchodce, prognostika a řešení aktuální situace. Každý z vlády si honí své PR a lidi je nezajímají.

3 2
možnosti

"Babiš je podlý podvodník"

To zcela určitě. Ovšem díky zastáncům, jakým je i autor článku, to vždy zamete pod stůl.

5 9
možnosti

To neznamená, že obhajuji Kalouska. Ani náhodou.

0 0
možnosti
Foto

R38o21m45a86n 76K97o15z37e23l

29. 3. 2020 11:04

Jak málo při posledních volbách chybělo a mohl být mimo sněmovnu. Kde se stala chyba, po letech v opozici a velkých slibech jen taktak projít.

6 1
možnosti

Kalouska může brát vážně jen jemu podobní! A těch v Česku není moc. Naštěstí!

8 6
možnosti
Foto

Kalousek jen čekal trpělivě na příležitost, kdy by si mohl do Babiše opět kopnout. Je ješitný, zlomyslný, závistivý - tedy mám na mysli toho Kalouska - a stále nemůže překousnout fakt, že Babiš je mnohem bohatší a oblíbenější. Stále mu tato "nespravedlnost" leží v žaludku a stále na svého největšího rivala něco vymýšlí . . . Holt - takový byl, je a bude náš chemik Kalousek . . . . ;-D;-D

12 5
možnosti
  • Počet článků 2650
  • Celková karma 31,96
  • Průměrná čtenost 2023x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články