Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

L16i26b11o48r 96B69í40l56e31k

26. 3. 2020 16:27

Proc toho Kalouska tady ti clenove vlady za nouzoveho stavu nechaji radit, kdyt je zas ozraly

1 0
možnosti
Foto

;-D;-D;-D

Před chvílí jsem shlédnul 2 videa Haška, ale tohle je určitě lepší. ;-D;-D;-D

0 0
možnosti
Foto

I90v82a33n 48M96a27r88e66k

26. 3. 2020 9:09

40 mld?Že by je měl doma pod postelí v krabici od bot, jak je u nich "dobrým zvykem"? 8-o8-o8-o

4 2
možnosti
Foto

Pane Marku obdivuji váš břitký humor, ale i dá se ušetřit ve výdajích provozní kapitol, zastavit přijímání státních zaměstnanců, zrušit slevy na jízdném, zrušit dotace do agrokoplexů.

0 1
možnosti

Jak selhali opoziční politici při začátku virové krize? Než napíšete další dezinformační blog, seznamte se s návrhy opozice v jejich úplnosti a jak se k nim staví vláda. A samozřejmě také s tím, v jaké situaci se octli malí podnikatelé a živnostníci ze dne na den a jakým způsobem na ně vláda kálí. Zaměstnanci nejsou existenčně ohroženi, zatímco podnikatelé, živící tento stát, neúměrně. Ve výsledku to pak dopadne na všechny.

5 5
možnosti

Jo kdyby byl stát živen z našich chudých podnikatelů, kteří po týdnu nečinnosti umírají hlady, tak by to bylo opravdu špatné.

3 2
možnosti

Zpochybňovat Nouzový stav Vlády může jenom blázen - (nečiním tak). Snad nad povoleným, řetězcem Flamengo, květinářstvím. Živnostníku, zavři obchod - služby, zamezíš viru = Chápu. Vznikají obrovské škody, souhlas - Ovšem co dále ? Zachraňovat ! No dobře - koho ? Jako vždy se začne od větších celků, jsou veliké. Jsou veliké i proto, že jim už dříve byly poskytnuty neuvěřitelné výhody - Daňové prázdniny, aby vůbec přišly.Živnostník byl rovněž oblažen - Tunami papírů a EET. Nyní = Stáhni rolety a neotravuj. Možná tě začneme řešit - Pro jistotu si připravujeme Legislativní opatření,aby škoda nebyla vymahatelná! Stejně nás nevolíš a jsi vzpurný!

Z čeho vlastně, tu záchranu budeme realizovat ? - Jako Stát, nic nevlastníme ! Přece z prostředků, které nám druzí propůjčili ! Podobně, jako M. Zeman, který po volbách objíždí své věrné - Se jim budeme věnovat rovněž. Slevy na vlak, nezrušíme - Stejně je zákaz vycházení, pak to vypadá i dobře! Myslíme na vás ! Výdaje Státní správy taky neočešeme ! Heslo doby - Čím více úředníků bude - Tím více virů polapou ! Kdysi se říkalo - Komunisté jsou lidé zvláštního ražení = Dnes je to OSVČ . Zvláštní, dobrodružný druh. I kdyby žádné Daně neodváděl - Stále je přínosný = Nežádá dávky, dotace ! Dokonce jsou 16x méně nemocní, jako zaměstnanci ! Bijte je, jsou drzí ! :-)

1 0
možnosti

:-).....Kalousek....hvězda financministrů, oceněn jako nejlepší ministr fin. zeměkoule a okolí.....zásek 670 mlrd: Je zřejmě pořád ukazován v TV, aby soudné diváky dráždili! Ten...a ještě pokud je známo jeho hospodaření ne min. obrany, měl chodit kanálama. Je to člověk beze studu a bez jakékoliv sebereflexe. Otřese jak oslík a jede dál ! R^R^R^

10 1
možnosti
Foto

Než budete házet čísly, nastudujte si je a neopakujte titulky z Blesku!

3 1
možnosti

J48i70ř44í 69F48o53g80e25l

26. 3. 2020 8:18

Já bych řekl, že vzhledem k tomu, že dotčení odvezdávají minimální daně, nemohou očekávat podporu vyšší než je úroveň minimální mzdy.

3 2
možnosti
Foto

To se velice mýlíte. Kolik daňových přiznání OSVČ jste viděl na vlastní oči?

1 0
možnosti
  • Počet článků 2651
  • Celková karma 31,35
  • Průměrná čtenost 2022x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články