Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

Kritika opozice, v době kdy vláda na sebe strhla veškerou rozhodovací moc, mi přijde poněkud neadekvátní. Spíše je třeba kritizovat ty, kteří rozhodují. Zda rozhodují správně, či nikoliv.

8 0
možnosti
JR

J53a88n 28R32á67ž

21. 3. 2020 12:38

V dobách krize má opozice radit, jak to dělat líp a ne jen planě a vedena destrukcí vládu kritizovat. V tuto dobu kritika a nadávání, když není provázena konstruktivními návrhy na zlepšení situace, ničemu nepomůže

4 0
možnosti
JR

J89a42n 25R13á24ž

21. 3. 2020 12:17

Sice to není vědecky prokázané, ale z vyjádření některých jedinců je zřejmé, že koronavirus nenapadá jen plíce, ale i mozek a to i u těch, u kterých přítomnost viru dosud testem indikovaný nebyl.

PS. Kdyby to nebylo tristní, tak by mne pobavilo vyjádření jednoho právníka, že zákaz cestování je protiústavní a že ho lidé nemusí dodržovat, neb za to nehrozí postih. A myslel to vážně!

15 1
možnosti

Není protiústavní, viz zákon 240/2000

1 0
možnosti
Foto

Dobrý postřeh. Také jsem si včera všimla... Senátor Vystrčil najednou otočil korouhvičku o 180 stupňů. A ještě před 3 dny hovořil jinak. Umoudřil se, anebo jen zjistil, že tam, kde byl, jemu a ODS pšenka nepokvete? Rv:-/

16 8
možnosti
MM

Jednoznačně karma R^

6 1
možnosti
Foto

K demokracii patří neomylně kritika, která není ničím omezena. Pokud to někdo nechápe je to hodně smutné. Opozice kritizuje oprávněně. Vláda v čele s premiérem se bohorovně vysmívala opozici, která se ji v lednu 2020 ptala, zda zajistila na blížící epidemii dostatek roušek a respirátorů pro zdravotnická zařízení, co bude dělat pro bezpečnost obyvatel. Ministerstvo zdravotnictví vyhodnotilo, že zdravotní pomůcek není třeba. Přesto, že vědělo, že ve skaldu Státních hmotných rezerv není dezinfekce, respirátorů jako filtračních polomasek tam bylo deset tisíc. Klasické roušky, ústenky v rezervách nebyly. Neobjednalo to ni v lednu, když se vědělo, že nám hrozí epidemie. Firmy se v současné době předhání nabízení roušek státu. Za tři týdny stát neudělal nic. Liberec šije roušky z nanovláken ze 100 procentní účinností. Stát je neodebírá protože nemají certifikace a za tři týdny ji nedal. Místo toho je koupí z Číny, mlčí se za kolik je od Číny koupil. Kolik ta šmakuláda stála.

1 5
možnosti
JD

Už v lednu odeslané objednávky na roušky byly zrušené. co s tím?

1 0
možnosti
AN

A28l83e48š 34N78o49v55á88k

21. 3. 2020 11:55

V čase, kdy se národ spojuje u šicích strojů si senátoři dál hrají své nenávistné hry. Trapné.

23 5
možnosti
Foto

V čase, kdy se národ spojuje u šicích strojů, protože totálně neschopná vláda nedokázala od ledna do současné doby zjistit roušky i když výrobci je nabízejí. V lednu kdy hrozila epidemie ministr zdravotnictví zakázal nemocnicím nakupovat roušky, respirátory s tím, že se objednají centrálně. Nic se neobjednalo trh s rouškami se rozbil. Takže lidi šiji supluji neschopný stát.

4 7
možnosti
VV

Poslala bych vás i s tím slovenským estébákem kam patříte, ale administrace nespí...

5 15
možnosti
JH

Poslala byste autora tam, kde už dávno jste?

7 0
možnosti
MS

Já osobně vidím selhání ve členu vády Adamovi Vojtěchovi, který měl vydávat nařízení už v únoru 2020. Do přelomu února/ března neexistovala ani ohlašovací povinnost navrátilců z Itálie, pouze jen nějaké absurdní doporučení a spoleh na osobní zodpovědnost. Ani hygienici neměli jasno co mají dělat, takže nejdřív posílali navrátilce z Itálie do práce a další dny do karantény (ZŠ Frýdek - Místek, praktický doktor, který byl v kontaktu s 65 lidmi atd....). V tomhle vidím selhání.

1 0
možnosti
TB

Ono je velmi jednoduché hodnotit situaci ex post. Musíte hodnotit situaci té doby s informacemi, které byly v tu dobu k dispozici....a i tak ČR dělala opatření jako jedna z prvních v Evropě.....ochranných pomůcek mělo být více, to je pravda, na druhou stranu dostatek jich není nikde v Evropě....a asi máte pravdu, až se bude hledat obětní beránek, tak ministr zdravotnictví bude samozřejmě první na řadě.

13 0
možnosti
  • Počet článků 2654
  • Celková karma 31,92
  • Průměrná čtenost 2019x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články