Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Skandální na tom je jen to, že zaslepenci vašeho druhu realitu nikdy nerozpoznají.

4 6
možnosti
AM

Jste v 5 % skupině, musíte hodně bojovat.

2 0
možnosti
JP

J90a58n 36P12a64v84l47í49k

21. 3. 2020 13:19

Takhle se odvádí pozornost od toho hlavního. Rozhoduje vláda, nikoliv opozice. Opozice odjakživa sleduje kroky vlády a navrhuje alternativní opatření. Kritika vládních kroků je toho součástí. Odpovědnost má vláda a jestliže vláda něco zanedbá, nebo postupuje netransparentně, populisticky, nekoncepčně, je povinností opozice na to upozornit. Zavřít ústa opozici je už jen krok k diktatuře.

8 5
možnosti
Foto

Opozice má právo kritizovat. Řešit krizové situace má ze zákona Ústřední krizový štáb ane vláda.

3 0
možnosti
JD

Ajajaj! Autor, budete kamenován! Bohužel.

3 2
možnosti
Foto

Naprosto zaslouženě.

2 11
možnosti

Přesně tak, Antibabiš opozici zatemnil mozek. Bylo to vidět když chtěli odstavit Babiše s tím, že ústřední krizový štáb musí řídit ministr vnitra. Přitom se stačí podívat do zákona 240/2000 a hned je jasné že to tak není. Ale slina byla vypuštěna, svazáci v ČT a u Šafrů zase měli na par dni nabito a část davu měla zase svůj chléb a hry.

18 7
možnosti
Foto

Ale, ale pane Šrejbre. Zde máte Statut Ústředního krizového štábu Článek 4 Složení Štábu Štáb má 17 členů.. Předsedou Štábu jmenuje předseda vlády podle charakteru situace: a) ministra vnitra, kromě případů uvedených v bodě b), nebo b) ministra obrany v případě vyhlášení stavu ohrožení státu v souvislosti se zajišťováním obrany České republiky před vnějším napadením, za válečného stavu či za dalších situací vojenského charakteru, jež se významně dotýkají bezpečnostních zájmů České republiky. Takže je to jednoznačně ministr vnitra

Ministr vnitra je politik je včel s logiky věci a má pod sebou. Policii ČR, Hasičský záchranný sbor, státní úředník na krajích obcích s rozšířenou působností. Pan Prymula může být členem štábu, ale ne předsedou štábu. Není politik, nenese ted politickou odpovědnost je to zástupce někoho, nemá prověrku na tajné.

8 2
možnosti
JH

O politicích nemám žádné iluze, včetně těch vládních, ale to co teď předvádí většina opozice je současně hloupé a hnusné.Jako bývalého letitého voliče ODS, mi úplně nejvíc vadí právě tihle sabotéři.....

27 4
možnosti
Foto

P67e84t80r 15H67a56n36n20i31g

21. 3. 2020 12:35

Karma. Pár vysvětlení. Opozice je od toho, aby kritizovala vládu. V době války ( a to boj se všudepřítomným neviditelným nepřítelem koronavirem je) se musí vláda i opozice semknout v jedné frontové linii a zapomenout na sváry. Prezident Zeman to řekl jasně. Opozice by měla vládě pomáhat a když pomáhat neumí nebo nechce, tak by v zájmu ochrany před nepřítelem měla mlčet. To by ji v budoucnosti přineslo určitě více bodů. Samozřejmě, ne všechno bylo zcela perfektní. Mor a válka vždy nacházejí vládce nepřipravené. Jenže právě ty drastické věci, jako zavření hranice, které bych třeba já radši už viděl daleko dřív než se staly a okamžitý zákaz výjezdu na lyžovačky v Dolomitech hned, jak se epidemie vyskytla v severní Itálii, právě to by u opozice vyvolalo těžkou kritiku. Další věc, já bych osobně okamžitě zakázal výjimku z cestování do promořeného Německa a zvláště Bavorska pendlerům. To jsou věci, které by se určitě nelíbily opozici. A přesto, i když můj názor na věc je trochu jiný, bezvýhradně podporuji vládu, jejíž někteří ministři neznají spánek už několik dní. Zanechme svárů. Možná, že tato tragédie nás naučí se spíš spoléhat na vlastní síly. Jak je vidět EU zaspala. Je třeba znovu ustavit záchranné vojenské oddíly včetně chemických, které byly před několika lety vládami ODS a TOP zrušeny. Tolik by pomohli starostům měst. Znovu zavést CO, atd.

30 10
možnosti
Foto

P59e24t30r 46H83a54n50n83i79g

21. 3. 2020 12:36

omlouvám se za neupravený větný sloh (ale význam je snad jasný)

2 0
možnosti
Foto

J36i75r93i 29C30i20z

21. 3. 2020 12:28

Ti Zahumensti jsou stejna dvojka, co pise svoje "nazory" v reklamnim platku pana Bakaly zvanem Aktualne.cz? Jen jednou jsem na jejich "nazor" omylem kliknul a takovou snusku nenavisti, pokrytectvi a prolhanosti jsem dlouho necetl. Jako veteran obcas projdu webove stranky ruznych zpravodajskych serveru a nikde by si asi nedovolili pretisknout to, co tato dvojka zplodi. Ve vyspele zapadni demokracii by uz davno konala policie stejne jako nemecka justice a policie vysetruje vedeni AfD pro jejich "nazory". No, pan Bakala asi dobre plati..

18 2
možnosti
JD
ZD

Naprostý souhlas. V době nevídané krize, kdy se i jinak rozhádaná vláda dala dohromady je pan Vystrčil pro mne osobně nejvíce nemilým překvapením. Vcelku rozumné názory před volbou byly okamžitě po zvolení zapomenuty. A z vyrovnaného uchazeče o post se stal polickým aktivistou. Tím je pro mne nedůvěryhodnou politickou osobou. Paní Mirka jej správně přirovnává ke korouhvičce. A přijatým prohlášením senátu se pro mne po dobu jeho vládnutí stává nedůvěryhodný i Senát. Stal se z něj jeden z údů společného kontraproduktivního boje na úrovni MCHPD. V době krize je to politická sebevražda!!!

Jako výstup z této krize by se měl změnit přístup vlády ke krizím budoucím, které dozajista přijdou a uvědomění si voličů kdo se jak zachoval. V nadcházejících volbách bude paměť užitečná.

23 6
možnosti
Foto

J70o59s49e66f 43B77á12r75t33a

21. 3. 2020 12:18

Sleduji některé rozhovory v ČT, které vedou např. paní Tvarůžková, pan Takáč a další. Jejich dotazy hostům by se daly přeložit do jedné věty: Řekněte nám něco proti premiérovi Babišovi.

35 11
možnosti
ZD

Trefné a patřičné zhodnocení. Osobně by mne zajímalo jak dalece je to jejich vlastní přesvědčení. Nebo se jen chovají jako zaměstnanci a plní příkazy. V obou případech je to ve veřejnoprávní instituci ostudné.

21 1
možnosti
  • Počet článků 2654
  • Celková karma 31,92
  • Průměrná čtenost 2019x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články