Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

ANO, Bakala, opozice to vše jsou seskupené Hyeny proti dobrotivé Vládě ! Je strašné otevřeně oslovit problémy, protože se Maká a nespí ! Už to došlo tak daleko, že se hledá oběť - Ministr zdravotnictví - Prymula ? ! Adama, Vypudit z Ráje, had opět na scéně ? ...

No zase problém ! Prymula, je skutečně znalý, nicméně není důvěryhodný. Nemá prověrku BIS, (za 41 mil. Kč z funkce ředitele nemocnice), farma firmy. Ken, zase dobře zpívá a jako právník se osvědčil na ministerstvu financí. Bureš to oceňuje. Už nikdo neřeší, že nemá Lustrační osvědčení - Byl jmenován - protizákonně. Co teď ?, je krize ! Řešení je snadné, Karel Havlíček Borovský povede i ministerstvo zdravotnictví - Vláda odborníků, tak může pokračovat ... :-)

7 19
možnosti
LH

Zajímalo by mě jediné kdy konečně dojde zdejší smečce anti Babiš že tady už vůbec ale vůbec nejde o Babise...

30 4
možnosti
Foto

Jak jsem se dočetl, jeden z poslanců opozice už v lednu upozornil na hrozící nebezpečí, kdežto koalice bod jednaní o koronaviru smetla se stolu.

7 7
možnosti
ZD

Pokud to tak je a věřím, že ano - tak je to jeden z chybných kroků. Stojí na tom svět? Kolik chybných rozhodnutí uděláte denně ? Kdo nic nedělá nic nezkazí. Co to pro nás znamená zítra, pozítří ? Jak dlouho budete plakat nad rozlitým mlékem?

11 2
možnosti
RK

No kdyby alespoň ta opoziční kritika nebyla tak slepá, bezhlavá a nekoncepční. Oni ale nejdřív zkritizují, že vláda v tom nic nedělá a o den později, že toho dělá až moc. A to už Babiš ztrácel se střetem zájmů půdu pod nohama. Stačilo si počkat až koronavýr přeletí a pokračovat, do voleb je ještě čas. Místo toho jedou furt stejnou linii vir nevir. Pořád nepochopili, že štípáním do pat Babiše nezlomí ani nezhnusí.

15 1
možnosti
ZD

Četl jsem. Podle mne - amatéra - slušné názory.

1 1
možnosti
VH

Vážený pane Bartoni.

Opravdu ve mně důvěru ve stát nepodrývají hlášky typu: To jen opozice hledá propagandistické důvody, chce-li projednat včas scénář na případný útok koronaviru (Bartoň přikyvuje). Ani skutečnost, že z osobních důvodů premiéra není včas ustanoven Státní krizový štáb - instituce s přesně vymezenými pravomocemi. A po jeho konečném ustanovení jsou dopředu promyšlené vazby porušeny změnou politického postavení jejího šéfa (vicepremiér je nesrovnatelně víc, než náměstek ministra).

Už vůbec moji důvěru ve stát nepodrývá ubezpečení, že ochranných prostředků je dost (20 tisíc roušek), abychom se v zápětí dověděli, že chybí milión roušek a statisíce respirátorů. Vše však je již na cestě! (Abychom druhý den zjistili, že byla právě vystavena objednávka.)

Pane Bartoni, ani moji důvěru ve stát nepodrývá fakt, že hlavní management státu (premiér a dva vicepremiéři) zvládá situaci levou zadní, a může proto předvádět tyátr na Letišti V. Havla. Ó, jak důležitě kontrolovali, co čínským letadlem dopravená krabice obsahuje!!

Ne, pane Bartoni, nic z toho nemůže udělat cokoliv s mojí důvěrou ve stát. Stát totiž nemá hlavičku, aby se něčím provinil.

Vše uvedené však ještě více podrylo důvěru v jakoukoliv schopnost této vlády. Ještě více posílilo přesvědčení o neschopnosti (ovšem všehoschopného) premiéra. Nemusí to hlásat opozice. Rozumní to vidí.

9 16
možnosti
Foto

Dnes jsem četl v tisku, že podle průzkumu veřejného mínění od agentury Kantar 80%

2 0
možnosti
JS

Přesně řečeno.

3 1
možnosti
MB

Autorovi karma. Zároveň bych si dovolila upozornit, že takto se nechová vždy jen opozice, ale dokonce i hejtman za koaliční stranu. Přesněji p. hejtman Běhounek. Brzy ráno jsem poslouchala jeho vyjádření na ČT24, kde velice, řekla bych až nas...ě, raději napíšu vztekle, asi pětkrát řekl, že pan Hamáček by celou distribuci ochr. pomůcek řídil lépe sám než ve spolupráci s min. zdrav. Naprosto nekritizuji jeho názor, možná má i pravdu, ale celé to jeho vystoupení mi přišlo jako předvolební boj pro ČSSD. V jeho postavení by jistě mohl svoji kritiku a názor sdělit přímo kriz.štábu nebo premiérovi a ne prostřednictvím médií.

Navíc mi mimochodem vyvstala na mysl otázka: "A jak jste byl připraven vy, p.hejtmane? Nejste starosta malé obce, ale člověk, který má na starost celý kraj. Vy jste si zavčasu zkontroloval, jak jsou zásobené krajské nemocnice a zdravotnická zařízení zřizovaná krajem?" Ale to jen tak mimochodem :-)

Jinak za sebe sděluji, že rozhodnutí našeho "velení" podporuji a nestydím se za to. Také na rozdíl od některých spoluobčanů prohlašuji, že rozhodně nečekám od státu na jednorázovou roušku, tu dejte prosím raději našim zdravotníkům, záchranářům, hasičům, policistům, vojákům a v neposlední řadě lidem, kteří kvůli nám i nadále pracují v obchodech nebo řídí veřejné dopravní prostředky (pokud jsem někoho vynechala, omlouvám se). Nařízení vlády dodržuji, vycházím jen do práce a občas na nákup a zatím mi určitě stačí jen doma vyrobená rouška, kterou mohu vyprat a použít znovu. Od státu bych jen chtěla, aby mé rodině zajistil zdravotní péči, pokud ji budeme potřebovat. A jsem vděčná, že mezi námi jsou ještě lidé, kteří "neremcají" a pomáhají, každý jak může.

P.S. pro "rejpaly": ne, nejsem kobliha, p. AB jsem nevolila, ale respektuji výsledek demokratických voleb; pan Hamáček se fakt pochlapil a fakt se mi nelíbí nenávistné a často urážlivé příspěvky do diskuzí pod blogy.

40 6
možnosti
JS

Tak jsem skákal, jak MUDr. Běhounek skloňuje jméno Hamáček ve všech pádech. Ale jaksi zapomněl uvést, že bez Zemana by ani p. Hamáček v Číně neuspěl.

5 1
možnosti
JM

J15i31ř45í 43M10a48c32h

21. 3. 2020 14:17

Hluboce se mýlíte, senát nepodryl důvěru vládě, ale sám sobě. Pokud bude takto pokračovat, jen lidi utvrdí v tom, že je to zbytečná parazitující instituce.

29 1
možnosti
VL

Senát je naprosto zbytečná instituce.Stačí,když se stranické zájmy prosazují v poslanecké sněmovně.A Vám za objektivní hodnocení lidské malosti špiček opozice karma.Jen dodám,že nejsem příznivcem ani voličem stran současné koalice.

8 4
možnosti
  • Počet článků 2654
  • Celková karma 31,92
  • Průměrná čtenost 2019x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články