Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

A18l62e55š 37W47o10l66k34e71r

26. 3. 2020 22:51

Všechny tři body jsou pravdivé.

Koukněte se např. na pořad "Reportéři ČT" - Premiér v krizi. Pondělí 23.3.

Nazdar.

0 0
možnosti

Pan Bartoň je už dlouho hlásnou troubou Babiše, jen nevím jestli placenou. Takový trol. Vláda s jejich poslanci ke konci ledna zablokovala debatu o připravenosti na pandemii a jen tvrdila že připravena je. A lhali, stejně jako Babiš, když to začalo a on tvrdil že prostředky jsou. Ale on lže furt, jen to jeho obdivovatelé nevidí. Vadí mi že si na tom dělá PR a vadí mi že když mluví zní jako kříženec Jakeše s Husákem. Je to děs. A teď se do mě budou jeho obdivovatelé strefovat.

3 5
možnosti

Doufejte že brzy začne ( to strefování), je to přeci Vašim cílem.

0 0
možnosti

Jen bych rád dodal, že většinu těch opatření, co přijala naše vláda, později přijaly i ostatní okolní země.

Dá se tedy říct, že ČR byla téměř ve všem napřed před okolními státy.

A mimochodem - Babiše ani ČSSD jsem nevolil. Ale oceňuju Babišovu racionální razanci a Hamáčkům styl vyjadřování a vysvětlování.

A koneckonců - i ta socanská klika, která má blízko k Číně, nám teď byla prospěšná při shánění ochranných pomůcek. Jenže třeba Kalouskovi se prý z té čínské zásilky dělá blbě (viz Twitter) - asi lépe být bez roušek a respirátorů než je nakoupit v Číně... :-)

18 0
možnosti

Tak trochu nechápu vaši argumentaci. Říkáte že Senát si protiřečí. Ale nedokazuje tě to tím, že by jste poukázal na to jak senát jednou říká něco a podruhé něco jiného. Pouze zmateně mícháte na jednu hromadu usnesení senátu a současně názor jakeho si poslanec, jakýchsi představitelů jedné z partají, nebo jakéhosi právníka. Mluvíte o vystoupení předsedy senátu v televizi s tím, že v něm vládu nekritizoval a zamlčujete při tom, že v tom vystoupení jasně řekl, co se mu na chování vlády v minulých týdnech nelíbilo a jak nyní vidí že už je to nyní výrazně lepší.

Zkrátka účelné zjednodušení a manipulace.

Opravdu máte tohle za potřebí?

0 7
možnosti

Takže asi takhle:

Pakliže Senát ČR, jehož předsedou je pan Vystrčil, přijal usnesení, že vláda něco podělala na úplném začátku, tak se na tom těžko mohl něco změnit, pokud by tomu tak skutečně bylo. Že?

Tak co se změnilo, že pan Vystrčil najednou není schopen žádné faktické kritiky – a drží se jen obecných frází? Změnilo se asi jen to, že vyšly 2 průzkumy, podle kterých si drtivá většina lidí myslí něco jiného, než co tvrdí opozice. No tak Vystrčil raději vzal zpátečku. :-)

Jako chápu, že uvnitř té jejich sociální bubliny si mohli myslet, že lidi jsou na vládu naštvaní – a proto využili příležitost k útoku na Babiše. Jenže ukázalo se, že opozice nemá u lidí v tomto podporu.:-)

5 0
možnosti

takže když to shrnu pane Bartoň a ostatní

1. krize související s pandemií koronaviru není vážná a nebude mít dalekosáhlé ekonomické a sociální dopady na celou společnost;

2. vláda využila všechny prostředky ke zvládnutí situace, nepodcenila komunikaci a tím zvýšila důvěru v instituce státu a jejich schopnost obstát v náročných situacích;

3. předseda vlády České republiky neoddaloval nasazení zákonných standardních mechanismů krizového řízení a postupoval v souladu s právním řádem České republiky, zejména se zákonem č. 240/2000 Sb. o krizovém řízení tím, že včas aktivoval Ústřední krizový štáb;

----další diskuse je tady zbytečná, já zůstanu u senátní verze

4 11
možnosti

Pane Paulenko ( píše se pane Paulenko, pane Bartoni apod.), napsat do "diskuze" příspěvek, že další diskuze je zbytečná, je poměrně úsměvné. Příště svůj výtvor prosím uveďte jako "Kategorické prohlášení I.Paulenky, se kterým je nepřípustné polemizovat".

7 0
možnosti

Ale to je pěkně sepsáno všechno hezky na jednom místě!

Díky!

10 0
možnosti

J46a66n 95K73r62o85u72t87i85l

21. 3. 2020 22:11

S tím se nedá, než souhlasit 

10 0
možnosti

M85i36l30a21n 72K92e69s90l

21. 3. 2020 21:58

Senátoři,hadi a štíři vylézají z díry.Hadi a štíři ať vylezou ,senátoři ať tam zůstanou.Po tom,co čínský velvyslanec se na ně vyondil jak na placatý kámen jaksi zapáchají.Myslím,že ani na tom Thaivanu o ně již velký zájem nebude.Nedají pokoj a nedají pokoj.Havarovali s žalobou na prezidenta,velvyslanec je neposlechl,myslím si,že ani se současnou kritikou vlády neuspějí.Holt ztratili ksicht a dobré jméno.

15 0
možnosti

Trefný popis skutečnosti.

2 0
možnosti

Mám z toho takový dojem, že senát cíleně pracuje na tom, aby znechutil senát co nejvíce lidem a to natolik, aby do něj nevolili, navozují tak stav, kdy k volbám pak chodí jen jejich straníci a ti pak úplně stačí na to, aby se do senátu dostalo to, co se tam dostalo.

29 0
možnosti

stačí se podívat kolik reálně hlasů některým senátorům stačilo k zvolení, jejich opravdový mandát je tedy docela nicotný, ale vliv v zemi velký, což jaksi nenaplňuje základní demokratické principy

21 0
možnosti

Váš problém, že nechcete vidět, že nám vládne sebestředný neschopný blekotající psychopat. Nemusítet se proto navážet do těch co tento stav pojmenovali přesně.

13 40
možnosti

Naše vláda zareagovala na pandemii nejlépe ze zemí EU. Vaše nenávist k AB je evidentní, sám reagujete jako psychopat.

41 1
možnosti
  • Počet článků 2650
  • Celková karma 32,15
  • Průměrná čtenost 2023x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články