Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

ODS je navždy spjatá se slibováním nereálného, lhaním a podvody na voličích. Vždy mne fascinovalo, jak po volbách ze slibů nic není a oni jen hleděli a nechápali, proč klesají preference a voliči se odvrací. Propadák Topolánka v prezidentských volbách dokázal, že lidé nezapomínají.

0 0
možnosti

M70i51l66a16n 75K12e72s91l

20. 3. 2020 21:56

Komunisté došli k tomuto poznání : Nepřítel ti nadává-děláš to dobře.Nepřítel tě chválí-přemýšlej o tom,co děláš špatně.Skoro bych řekl,že to platí i nyní : čím více opozice Babišovi spílá,tím více Babiš posiluje.Jako příznivec ANO říkám :jen houšť a větší kapky.A ODS?Její vlajkonosič již již dvoje volby prohrál.Ty třetí by vyhrál jedině tehdy,kdyby Babiše zajela koloběžka nebo poondily mouchy.

0 0
možnosti

J22a60n 23R10á22ž

20. 3. 2020 11:46

Já voličem ODS byl, skousl jsem Topolánka i Nečase, ale Fialu už ne. Naposled jsem k volbám raději nešel neb volit menší zlo není moje parketa.

Až skončí zdravotní krize na nastane něco, co zasáhne tvrdě do života víc lidí, což je hospodářská krize, která od roku 1945 nemá obdoby, bude velká společenská poptávka po rázných, odvážných a pragmaticky jednajících osobnostech, kteří to co se o nich říká v akademických a intelektuálních kruzích si moc neberou k srdci. A takové zde byly po plyšáku jen dvě: Klaus a Zeman. Babiš je dobrý, ale takovou osobností není. Jsem zvědav kdo se objeví, někdo určitě, ale že by v ODS se někdo odhodlal rychle sundat Fialu a risknout to jít do čela, postavit se rovnocenně Babišovi a buď ho odstavit nebo ho zkrotit a spolu s ním dát zemi opět do "normálu", to nepředpokládám.

0 0
možnosti

Jsem volič ODS od r.1994 pane Bartoni a souhlasím s každým Vaším napsaným slovem. Vadí mi ještě to, že ODS mohla jako druhá nejúspěšnější strana po volbách vytvořit silnou koalici s ANO a tím připravit vítězné ANO mantinely a Babišovi nasadit udidla. Namísto toho vůdcové ODS vědomě umožnili komunistům, že mohou mluvit do vládních rozhodnutí, v domnění, že tím oslabí ANO. Komunisté neodpustitelně velice ublížili mým rodičům, mě i mé rodině a to se nezapomíná a takových lidí jsou jenom v mém okolí desítky. Tím chci říci, že jsem v posledních volbách volil ODS naposledy, stejně jako hodně mých přátel. A Vám pane Bartoni velká KARMA. Ćtu Vaše blogy rádR^:-)

9 0
možnosti

a proc jste tedy volil ODS, kdyz JASNE pred volbami deklarovala, ze do vlady s Babisem NEPUJDE?

1 0
možnosti
Foto

R^ Přečetl jsem si před chvílí titulky na Seznamu a mám pocit, že pokud to doteď mnozí "obalovali do uším libých frází", zde mám na mysli jak politiky, tak i ty, kteří se vydávají za novináře, tak po včerejším projevu prezidenta dnes již odhodili maskovací plachty a v plné nahotě ukázali připravené vykopané zákopy.

K.Čapek - "Kritik je ten, který vám bude sáhodlouze povídat o tom, jak by to dělal on, kdyby to uměl".

Mám rád život. Rád bych se dožil toho, že opravdu zavládne demokracie, tedy vláda lidu, a lid vymete tenhle Audiášův chlív.

3 1
možnosti

J60a94n 10R89á59ž

20. 3. 2020 11:57

Ten citát Čapka sedí jak zadek na hrnci pro různé komentátory typu Steigerwalda, či Fendrycha, popřípadě politiky typu Vystrčila nebo Rakušana.

Ten Augiášův chlév, ve který se proměnila celá Evropa, Česko nevyjímaje, vymete hospodářská krize, která nastane po odeznění koronakrize.

Ovšem na vládu lidu, takového typu, jaká převzala moc v Rusku po roce 1917, v Německu po roce 1933, či v ČSR po roce 1948, bych moc nespoléhal.

0 1
možnosti

Mám to naprosto stejně.Pro nás voliče (bývalé) ODS je to zoufalý stav. A pro Vás karma.

5 0
možnosti

J18a66n 31H68a22r44v24a13n

20. 3. 2020 9:37

Taky jsem volil vždycky ODS, skoncoval jsem s nimi ne kvůli slabochovi Nečasovi, ale kvůli Stanjurovi, Němcové, Bendovi, ... - Ne aby řekli Nečasovi "vzchop se nebo odstup", nevadilo jim že vládne sekretářka Nečase Jaňulka, chodili po špičkách kolem aby nerušili.

Takže Nečas odstoupil, ale tahle banda tam zůstala Rv

5 0
možnosti

Zajímalo by mě, jestli takhle opozice okopává kotníky vládě třeba v Itálii, Španělsku, Francii, Nizozemí, Velké Británii a podobně, kde ta situace je mnohem mnohem horší....

Když si vzpomenu jak před pár týdny se opozice durdila, že se zakázali diváci na biatlonu v Novém Městě, tak by měli spíš mlčet a pomáhat....

Jsme v situaci, kterou jsme dosud nezažili, takže je logické, že se chyby dělají a ještě dělat budou. Ale i díky včasným opatřením vlády (karanténa pro navrátilce z Itálie, zavření hranic, velké části obchodů atd. atd.) to tu dosud jako na Západě nevypadá.

Ono by to chtělo hodnotit trochu v kontextu situace jinde v Evropě, nikde to není dokonalé a všude chybějí prostředky na ochranu (roušky, respirátory,..), Evropa jako celek situaci podcenila, i když je na místě říct, že na takovou katastrofu není nikdy zcela připraven žádný stát.

https://www.novinky.cz/komentare/clanek/komentar-koronovarius-v-zemi-galskeho-kohouta-matej-siroky-40317168

https://www.novinky.cz/zahranicni/koronavirus/clanek/mrtve-uz-ani-nepocitame-jsme-na-konci-sil-rikaji-italsti-zdravotnici-40317395

V Itálii 3400 mrtvých, ve Španělsku 800, ve Francii 370, v Německu 44, ve Švýcarsku 43, v Holandsku 77...a my tu kolikrát řešíme úplné ptákoviny ;-)

Jak trefně řekl Prymula v Senátu: teď nás nechte pracovat a zastřelte nás až pak....

22 0
možnosti

Kalousek na FB:

Miroslav Kalousek

14. března v 13:08 ·

Je to pouhý týden, kdy vláda přes varování mnoha odborníků i politiků nezakázala hromadné akce a připustila minulý víkend plné stadiony i poutě. Opožděná rozhodnutí a neschopnost zajistit v terénu ochranné prostředky už žádné exhibice na tiskovkách nenapraví. Odskáčeme to všichni.

Miroslav Kalousek

6. března v 13:37 ·

Dovoluji si tvrdit: Vím, že některá rizika eliminovat nelze (veřejná doprava, zaměstnání, veřejné stravování atd.).

To ale nesmí být argument proti zamezení rizik, která eliminovat lze: Derby Slavia-Sparta, Matějská pouť, atd... Zbabělost zakázat hromadné akce se může těžce vymstít.

1 0
možnosti

J78i41ř11í 76F35o54g81e25l

20. 3. 2020 9:12

Měl jsem to s tou volbou stejně, volil jsem desetiletí ODS a až Nečas mě zlomil. Pro slabocha nadutého profesora Fialu a jeho protektorskoprofesroské chování fakt nemám dobrého slova. Břídil, který ODS udržuje na 10-14%, na víc nemá. On premiérem?;-D Vždyť by musel rozhodovat......

17 1
možnosti

Senát potvrdil svoji bezvýznamnosti a Vystrčil svoji malost.A kvičící pseudoemokrati svoji bezmoc.

18 4
možnosti

Senát svou bezvýznamnost potvrzuje tak, že do rukou jeho Předsedy - Prezident ČR skládá slib ! Dle Ústavních pořádků - je pak nynější Vystrčil, mužem č. 2. Celé těleso, pak je první, které má provádět kontrolu prezidentského mandátu. (Jakkoliv je prezident ČR nepostižitelný). Ten, kdo přísahal, že bude vše řádně dodržovat - Pak zase neústavně říká, že by jej zrušil ! To je přece logické, že pane Mahovský ... :-)

3 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS