Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Ústřední krizový štáb měl být svolán okamžitě, před prvním vyhlášením omezení svobod občanů. To předpokládá zákon a dle nařízení vlády měl štábu šéfovat Hamáček, 15.3. byl statut krizového štábu změněn, Hamáček byl vyšachován, na vládě přehlasován a tentýž den (15.3.) byl ustanoven štáb s vedoucím Primulou. Tolik fakta.

Aby totiž nedošlo ke zneužívání moci, je nutné krizová rozhodnutí vlády podložit odborně, vědecky a jejich nezbytnost zdůvodnit. Právě odborného zdůvodnění se nám nedostalo a vláda střílí nařízení od boku, jak je míření přesné je názorně vidět na otvírací době pro důchodce. A co ostatní nařízení, jsou všechna nutná, nemají být některá přísnější, budeme je měnit podle toho jak se Andy vyspí?

Celé normální řešení brzdilo Andyho nafouknuté ego a opojení mocí, on by Hamáček měl v krizi větší moc a vedl by Česko jako neohrožený rytíř v boji proti viru, no to v žádném případě nemohl Andy dovolit. Taky se Andy ukázal jako sebestředný těžký asociál, absolutně totiž zazdil občany této země, ani ho nenapadlo, že mají obrovský problém, důležitá je jen jeho moc a udržet se v ní. Vrcholem a důkazem mého tvrzení bylo předložení změny zákona na vyvynění se ze střetu zájmů, chápete to, v největší zdravotní krizi této země ho zajímá jen on sám, na občany kašle.

Takže se nedivím senátorům, kteří to vidí z první řady. Odborně podložená rozhodnutí krizového štábu nikdo nezpochybňuje, ale okamžité nápady Andyho ve stylu "pal, nepal" je hazard z touto zemí. Česko není firma, nebo snad myslíte, že pokud se to Andymu nepovede, pošle nás do konkurzu a založí si na troskách Česka vlastní firmostát. Tak v tomhle je opravdu dobrej, důkazem je spousta zničených firem a nezaplacených dluhů. Jak se vám v tom bude žít, zaměstnanci bez jakýchkoliv práv, ten dluh nakonec zatáhneme my, naše děti a jejich děti, nikdo jiný. Tak "ČAU LIDI".

1 1
možnosti
JK

Omlouvám se p. Prymula je sice s krátkým, ale tvrdým.;-)

0 0
možnosti
ES

E80d84a 56S83t68á45r59e49k

25. 3. 2020 7:21

Tak tady řádí ovšem kvalitní Burešova úderka...

1 0
možnosti
TC

Co takhle pro tuto zemi něco udělat? Pomoci? Něco v této nelehké době udělat pro lidi, hlavně pro naše seniory a zranitelné skupiny? Dělá to teď kde kdo jak může. Nějak vám to nejde, zdá se. Kromě plantánní pentle neumíte vůbec nic. Pindy ještě nikomu nikdy nepomohly. Táhněte už jednou pro vždy do brusele. Nikomu chybět nebudete. Sandálové.

0 0
možnosti
AV

Sledoval som zo záznamu zasadnutie Senátu zo dňa 18.3.

a nevedel som, či sa mám smiať, alebo plakať. Toľko zbytočných a

hlúpych reči...... Tamti majú byť reprezentati vzdelaného a chytrého

českého národa ? :-/

9 0
možnosti
ZV

Je to zvláštní, ale v Rakousku jsou roušky ke koupi v lékárnách normálně.

Jenom u nás je ten exhibouš slibuje v televizi.

A přiveze vám je osobně.Rv

To je ostuda.

5 15
možnosti
MV

M77i70l88a49n 88V82i68k

20. 3. 2020 14:42

Znal jsem jednoho pana Vokurku, ale to byl velmi rozumný člověk, takže Vy to určitě nejste.

9 1
možnosti

Ten skrček z ODS,co ho tam dosadili jako předsedu,je tedy mimoň nejvyššího kalibru.......;-D

15 2
možnosti

M58i49r27e59k 16Ř92í93h76a

20. 3. 2020 10:28

A mají pravdu senátoři. Babišovo ego a nechuť k Hamáčkovi oddalovali ustavení krizového managementu. Pokud by byla naše země vedlě číny už by byla půlka obyvatelstva mrtvá. V Koreji rozdávají roušky na autobusových zastávkách, tady musíme na obličeji nosit různé hadry a ani zdravotníci nemají ochraných prostředků dostatek. Měli jsme spoustu času se připravit místo toho doktoři odmítali zástupy lidí co se chtěli nechat otestovat a Ti ti pak roznášeli dál (taxikář a studentky v Praze například) protože jim řekli že to určitě namjí (taxikář je v komatu). Místo toho aby byl ten žvatlavej slovák rád, že tu testuje i soukromá laboratoř, tak ji zavře a doktorku nechá pomluvit. Prostě by si lidi měli vzpomenout až budou volby co všechno tahle vláda nezvládla, kolik nás to stálo a poslat ANO ČSSD a KSČM na smetiště dějin. Už nikdy víc,

7 16
možnosti
JC

Ten může být rád, že nemusí řešit jestli pojede na Thaiwan nebo ne.

8 0
možnosti
KK

Mají pravdu.

Babiš je neschopný psychopat který sabotuje dopředu připravená opatření, zablokoval již domluvený nákup ochranných prostředků z místních zdrojů, nechal lékaře bez ochranných prostředků, ...

A to jenom proto, protože nesnese ve svém okolí nikoho schopnějšího, což jsou skoro všichni. ;-€

11 23
možnosti
ZK

Naprosto odporní tvorové.Nic nedělají a kritizují....

22 2
možnosti
KK

A co by tak asi měli dělat?

Vyhlásit sbírku na respirátory pro lékaře a sehnat jim je?

2 14
možnosti
  • Počet článků 2653
  • Celková karma 31,22
  • Průměrná čtenost 2020x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články