Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AS

Pan Zdechovský se aktivně zastává českých občanů ve zcela konkrétních případech, kdy je pácháno bezpráví (např. český řidič obviněný ve Francii z pašeráctví, paní Michaláková vs norská sociálka atd.). Co kdy udělal Babiš užitečného pro nějakého jiného člověka??? Pan Zdechovský se aktivně zasazuje v europarlamentu proti nelegální migraci. Co kdy udělal Babiš užitečného pro Českou republiku? Akorát nás v době hospodářského růstu zatížil zbytečnými dluhy. A taková estébácká zlodějská nula si dovolí o panu Zdechovském vykřikovat, že je vlastizrádce??? Jediné, co bych Zdechovskému z mého pohledu vytknul je to, že je členem KDU-ČSL. Tuhle stranu fakt nemusím. Ale celkově vzato je Zdechovský mezi českými politiky světlá výjimka a jeden z mála, kdo se na sebe může s klidným svědomím podívat do zrcadla. Prostě tohle Babiš už fakt přehnal a je vidět, že si fakt nevidí do huby.

Bohužel mu u jeho voličů ani toto nijak neuškodí. Je potřeba si přiznat, že předbabišovské vlády tu nadělaly takový svinčík, že pro mnoho lidí Babiš pořád zůstane bohužel tou lepší alternativou. A nejhorší na tom je, že dle mých osobních zkušeností Babišovi voliči nezapadají do té oblíbené škatulky nejzuřivějších antibabišovců, kteří si představují Babišova voliče jako nedostudovaného starého troubu z vesnice, ale spíše naopak jde o lidi poměrně mladé a vzdělané, kteří si ten názor dokáží obhájit a tak Babiše klidně zvolí znovu i přes jeho excesy. Takže to tak vypadá, že se Babiše ještě dlouho nezbavíme... :-/

18 7
možnosti
PB

P24e71t97r 72B41u20r49i24a31n

29. 2. 2020 15:23

S druhou půlkou nesouhlasím. Co jsem měl možnost poznat naživo, nebo diskutovat s voliči Babiše, byli to právě hodně jednodušší lidé vyčuhující z poza řízku v levném bufetu.

10 4
možnosti
AL

Skutečným zakladatelem Milionu chvilek pro demokracii je Andrej Babiš a jeho marketingová divize v čele s Markem Prchalem.Projekt Milion chvilek je úspěšný. Extrémně úspěšný, protože se mu pravidelně před volbami daří mobilizovat voliče hnutí ANO kolem Andreje Babiše.

:-)

3 8
možnosti
PB

P48e37t65r 74B59u62r18i29a41n

29. 2. 2020 15:25

Fascinuje mě, že si své příspěvky ukládáte a pak je mechanicky kopírujete do diskuzí. Jste už druhý takový, kterého znám. Vypovídá to o tom, že vám vůbec nejde o diskuzi, tu ostatně ani vést neumíte, nýbrž jen o ideologické přeřvání oponenta.

13 1
možnosti
VO

Babišovi to v popularitě u nás nijak neublíží. Lidé jsou už tak zpracovaní kultem osobnosti, že nevím, co by se muselo stát, aby popularitu ztratil.

10 0
možnosti
LV

Tady je solidne nazvraceno.

Vam, pane Bartoni, karma.

5 1
možnosti
PB

P68e68t23r 70B46u37r70i44a31n

29. 2. 2020 15:26

V blogu máte vyargumentováno proč ani nemohou být. Které věty jste z něj nepochopil?

4 0
možnosti
ZZ

na rozdíl od neziskovek a jimi navážených netáhel a potencionálních teroristů, taktéž z daní občanů evropy, Babiš ve svých firmách živí lidi, co se chtějí živit prací

10 22
možnosti
Foto

Babiš ve svých firmách živí zejména cizince, těm může dát nízké platy, protože oni nemají odbory a jsou rádi, že mají práci. On se práci nikdy neživil a jeho podnikání je závislé na dotacích, bez dotací končí jeho podnikání. Jemu nikdy nešlo o ty co jej volí, ale zejména o něj a jeho podnikání.

15 2
možnosti
Foto

Ano, podobní vlastizrádci byli i ti, co připravovali atentáty na Adolfa Hitlera. Také s nimi náležitě zatočil.

7 4
možnosti
Foto

Kéž by nám ta EU sebrala všechny dotace. Ať jsme je čistí plátci v tom rozsahu, co spotřebuje prostá administrativa atd. EU. Myslím, že by nám to prospělo. A že by zemědělské fabriky přišly o dotace? No a co jako, stejně je jídlo nehorázně laciné.... udělat to po celé Evropě, tak by se ty ceny alespoň zreálnily. A že by zkrachoval Agrofert? A co když třeba ne, v nové situaci by si Babiš počínal jinak, adekvátně tomu. A i kdyby zkrachoval, tak to projde insolvencí a bude to fungovat lépe a radostněji. Jasně, přišly by zkrátka ty zástupy zlodějů, co se starají o rozkrádání rozpočtů účelových pseudoprojektů typu rozhledny a cyklostezky. - - - - Je pěkné, jak ty kohorty zlodějů bojují o zachování dotací, nechtějí být odstaveny od snadno dostupného lizu.

21 0
možnosti
PK

No je celkem možné, že není daleko doba, kdy se vaše touhy splní, tedy co se týkají dotací a nevím jestli to přinese klidnější vztahy ...;-D

2 0
možnosti
JD

Kde byl Peksa a Zdechovský, když se tuneloval ROP severozápad?

6 24
možnosti
Foto

Tohle pane Doležel je vrchol totální ubohosti zoufalství. Vy se k tomu Babišovi snad každý večer modlíte. Vám je úplně šumafuk, že miliardáři Babišovi přispíváte na podnikání a stejně tak obyvatelé EU.

18 5
možnosti
  • Počet článků 2658
  • Celková karma 31,76
  • Průměrná čtenost 2016x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články