Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Nebude-li JUDr. Křeček chránit práva menšin, nebude úplně stejně a na rozdíl od své předchůdkyně ve funkci chránit ani práva Milionu chvilek pro demokracii. Nastane tím všeobecný velký zmatek, protože ombudsman velmi brzy dospěje k překvapivému závěru, že zejména občané jedné známé menšiny nemají pouze práva, ale kupodivu také nějaké povinnosti. !!

4 1
možnosti
JB

J19a19n 18B18u63r66d58a

21. 2. 2020 10:57

Po sté to stejné od Jana Bartoně, šampiona establishmentu.

0 4
možnosti
Foto

Poslední svůj článek napsal pan student /asi VŠ/ Burda 1. listopadu 2018 a od té doby pouze trapně kritizuje ostatní - protože na více opravdu nemá.

0 0
možnosti
AN

A75l17e77š 11N72o49v65á77k

21. 2. 2020 10:46

včera v interview 24 Křeček velmi dobře vzdoroval...kéž by mu energie vydržela.

11 0
možnosti
AL

Jsou jako vztekající se děti, které sebou mrsknou na podlahu v obchodě, řvou a vynucují si, aby bylo po jejich.

Ony mají totiž tak nějak pocit, jako několik zdejších blogerů, že jsou na této planetě nejchytřejší, všechno ví, všude byly dvakrát. :)

Oni nechtějí nic řešit, chtějí pouze protestovat a předvádět se.

:-)

21 2
možnosti
MB

Čau Arnolde ! Mám rád svobodu a demokracii ! Pak říkám, že volbu p. Křečka považuji za nesmyslnou a nevhodnou. No bohužel a bohudík - Jak se to vezme, byl řádně zvolen ! Mohu se k němu vyjadřovat na blogu, jít na náměstí a protestovat. To možné je, jako projev Občanské svobody. Bránit mu na schodišti vlastním tělem - Za rozumné nepovažuji. Ten odpor je kontraproduktivní ... :-)

7 1
možnosti
Foto

Zajímavé bylo, jak o tom informovaly televizní media. Přednost měli ti protestující, ale na videu radia Krokodýl byl sedmi minutový záznam, kde bylo vidět, že příznivci pana Křečka měli navrch. K výslechu pana Křečka paní Tvarůžkovou se raději nebudu vyjadřovat.

17 0
možnosti
ČP

Naprosto přesně. I na ČT 24 bylo reportérem Sděleno, že proti panu Křečkovi jsou tam demonstranti. Přičemž v pozadí byly vidět pouze pozitivní plakáty na podporu pana Křečka. Nakonec se reportér zmínil, že jsou tam jeho příznivci také. Zmanipulovaná reportáž.

0 0
možnosti
PB

Nesouhlasím s tím, jak automaticky podsouváte, že protesty hrstky lidskoprávních fanatiků před budovou ombudsmana organizovalo hnutí Milion chvilek.

1 5
možnosti
SB

No, možná to nezorganizovalo tohle hnutí, ale netají se tím, že bude organozovat jiné protesty z téhož důvodu.

Takže z hlediska postoje k demokratické volbě je to v podstatě totéž.

14 1
možnosti
  • Počet článků 2650
  • Celková karma 31,95
  • Průměrná čtenost 2023x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články