Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MV

Všeho docasu. Pořekadlo o vroucí vodě má stálou platnost...

8 0
možnosti
Foto

Pane Valičku,

ale do té vroucí vody mohou spadnou i ti, kteří tu vodu vaří

8 3
možnosti
MB

Je úsměvné, kdy otec AB byl v socialismu vyšetřován na rozkrádačky. Štefan měl být trestně stíhán, ale zachránila ho prezidentská amnestie - z 8. 5. 1985, která se týkala dotyčného trestného činu. Syn na to jde lépe - Založil protikorupční Hnutí a sám v sítích už je ! Všechno respektuje a jede postaru. Oproti tatíkovi má Imunitu a 10 osob na Fasebooku, kteří denně omalovávají jeho podobiznu dobra ! Komunisté, to byli naprostí břídilové ! Myšlenka není ničím - Hnutí (ANO), je vším ! Lex B - Člověk, který selhal ... ... :-)

12 0
možnosti
Foto

Kdyby se opozičníci se stejnou vervou a nasazením, se kterou se snaží Babišovi nasadit psí hlavu, snažili udělat něco pro lidi, nějaké politické body by na tom nahnali. Takhle je to spíš naopak.

11 10
možnosti
PB

Tak tady jste vedle třikrát hnedle.

Jednak Lex Babiš nevymyslela a nezavedla opozice, nýbrž Babišovi koaliční kamarádi, vládní ČSSD. Jednak onu žalobu k ústavnímu soudu nepodala opozice, nýbrž Zeman a Babiš sám (ANO). A do třetice "něco pro lidi" už opozice dělá, např. slevy na jízdném, u kterého ANO hlasovalo "PROTI", a pak to Babiš vydával za svůj dárek obyčejným lidem. U zastánců Babiše je pozoruhodné to, že ač ničemu nerozumí, naprosto všemu věří.

16 0
možnosti
ND

Myslím si, že kdo se má u pana Babiše v jeho službách nejlépe jsou právníci, tedy dobří právníci. :-) teprve pak jsou píáristi a poradci, i když ani oni nejsou nijak škodní :-)

Bitvy právníků zatím pan Babiš vyhrává... :-)

2 0
možnosti
MB

Naďo, mne nejvíce fascinuje to, že AB položil své konání na tom, že lidi okrádá! Jemněji pojmenováno - Dělá vše proto, aby jeho Daně byly co nejmenší. Pak se objeví i na krčmě hnízda nápis - Kupte si německé hnojivo - Bude se vám žít lépe ! Jde to po hraně trestnosti,(právníci radí) - nicméně podstatné je - Do Rozpočtu nepřitékají jeho Daně ! To je ten novodobý Baťa ? ... :-)

3 0
možnosti
KS

Spousta lidí věří tomu, že Čapí hnízdo, korunové dluhopisy, dotace pro Agrofert a další jsou kampaní. Často to jsou lidé, kteří se domnívají, že Babiš je jejich poslední šancí pro zlepšení jejich vlastního života. Mohl by jím být i někdo jiný, ale to by zase pár let trvalo. A druhý argument, který slýchávám v hospodě je, že tolik kauz nebylo za předchozích vlád ani dohromady, takže to není možné, aby to nebylo vytvořeno uměle. A někteří také tvrdí, že je to jen závist vůči Babišovu bohatství.

9 0
možnosti
ZD

Chodíte mezi nerozumné lidi. Radím změnit lokál. Neznám člověka ve svém okolí, který by v Babišovi spatřoval záchranu. Další Vaše úvahy jsou na stejné téma.

1 1
možnosti
Foto

Ano, v zákonu mělo být stanoveno, že oligarcha před převzetím ústavní odpovědnosti, tedy v podstatě před poslaneckým slibem atd. musí předat svůj majetek až na zubní kartáček a pyžamo do notářské úschovy.

1 2
možnosti
JF

J92i33ř50í 31F79o26g18e25l

19. 2. 2020 8:14

Mně přišlo zajímavé, že ve včerejším večerním Radiožurnálu odpověděl ústavní právník na přímou otázku zda je Babiš ve střetu zájmů tak, že dle tohoto zákona po formální stránce rozhodně ne.

13 2
možnosti
  • Počet článků 2654
  • Celková karma 31,86
  • Průměrná čtenost 2019x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články