Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

§ 55 zákona 361 povoluje chodci vstoupit na přejezd, pokud mu zaměstnanec dráhy dá pokyn. Takže veškeré debaty jsou o ničem.

0 0
možnosti
Foto

(3) V případech uvedených v § 29 odst. 1 písm. a), b) a c) smí chodec přejít přes železniční přejezd pouze tehdy, jestliže před železničním přejezdem dostal od POVĚŘENÉHO ZAMĚSTNANCE PROVOZOVATELE DRÁHY ÚSTNÍ SOUHLAS. V tomto případě je chodec povinen řídit se při přecházení železničního přejezdu pokyny pověřeného zaměstnance provozovatele dráhy. Pověřený zaměstnanec provozovatele dráhy je povinen se na požádání chodce prokázat platným pověřením provozovatele dráhy.

3 0
možnosti

J65a60n 92R68á65ž

14. 2. 2020 14:12

Zveřejnění záznamu byl Novotného dobrý počin, který slouží jako preventivní opatření proti zrůdnostem, jako je chození, či ježdění přes koleje, když svítí červená. Že se tím chtěl zviditelnit, to bych mu také nevyčítal, vždyť zviditelnit se, je nutností práce každého politika. Nutno ovšem podotknout, že jsme zaznamenali u tohoto komediálního "politika" už daleko hloupější pokusy jak se zviditelnit.

2 0
možnosti
Foto

Asi moc nerozlišujete špiclování kamerami lidí kteří "jen" jedou po dálnici - zde je to slovo správně použito a kamerový dohled nad dodržováním platných předpisů. já v tom rozdíl vidím.

0 0
možnosti

K přestupku jsem se několikrát vyjádřil a nehodlám na tom nic měnit.

Pokud jde o kamerový systém, tak máte pravdu a zveřejňování záběrů z kamer v médiích je zneužívání. Nicméně toto zneužívání dělají i běžní občané, nebo i policie.

Kolikrát byla ve zprávách zveřejněna nahrávka z čelní kamery automobilu? Z uliční kamery? V čem se starosta zachoval jinak?

Neměli by diváci zpráv tedy zaujmout jednotné stanovisko ke všem zveřejňovaným záběrům, které uvidí v TV?

1 0
možnosti
Foto

Zvolili si starostu, tak ho mají... :-/

4 0
možnosti
Foto

Ano, zvolili si starostu, tak buď o něho mají starost, nebo mají starosti, a nebo s ním mají starost. V každém případě jsou tedy bohatší než předtím. Čím více možností na výběr, tím jsme bohatší.

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS