Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Čekat dlouhé roky na tento moment a pak si neumět spočítat ani své vlastní hlasy... Chaos, pomatenost, neschopnost v přímém přenosu. Nejčastěji skloňované slovo ve všech včerejších projevech demokratických kandidátů? Trump.:-)

Pro pořádek, konaly se i republikánské primárky v Iowě, výsledky bez zpoždění: Trump 97%, ostatní 3%.

4 0
možnosti

J53a60n 60R66á68ž

4. 2. 2020 14:49

Nepodléhejte iluzi, že za veškerými zmatky a chaosem, dlouhodobě panující v Demokratické straně, nestojí zahraniční mocnost. Vždyť se to jinak nedá vysvětlit!

A dovedu si představit zmatek u progresivních sil DS, kdyby "superúterý" 3. března, kdy se volí ve více státech najednou, zmanipulovala cizí moc tak, že by vyhrál Michael Bloomberg, který v ten čas chce vstoupit do boje, ve finále dostal na svou stranu většinu rozhodujících superdelegátů a Sanders i Biden propadli. ;-D;-D.

0 0
možnosti

Chudák Vláďa, že by tentokrát o americkém prezidentovi díky jeho "dlouhým" prstům až z Kremlu nerozhodoval? ;-D

Ale vážně. Pohled na ty kandidáty Demokratické strany je naprosto tristní, to je spíš sešlost Svazu důchodců než někdo, kdo by měl Trumpa ohrozit.

3 3
možnosti

J19a38n 39R69á75ž

4. 2. 2020 14:56

No vidíte a přes svůj velmi pokročilý vět jsou Sanders spolu s Warrenovou hlavní představitelé demokratické progresivní levice, kterou podporují studenti, akademická elita a aktivistické organizace..

0 0
možnosti

Pozorujete to na sobě taky? Že jste stále trapnější?Rv

1 2
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS