Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ale jo, co by to bylo za vládu bez lidovců.

3 0
možnosti
Foto

Presumpce neviny platí i pro politiky. Kdyby bylo uzákoněno, že trestně stíhaný politik musí odstoupit z funkce, tak bychom časem nemuseli mít žádné politiky ve funkcích. V Česku není problém trestně stíhat kohokoli. Stačí jeden anonym.

4 2
možnosti
Foto

I30v47o 25C28i19l28i82c14h

29. 1. 2020 19:45

Anonym stačí jenom na trestní oznámení, ale na trestní stíhání již musí být i důkazy, které policie uzná za relevantní, aby ho vůbec zahájila. Jinak to trestní oznámení odloží. A předchozí politici odcházeli z mnohem malichernějších (tedy z dnešního pohledu malichernějších) důvodů.

0 0
možnosti
Foto

A u koho Čunek zabodoval?

Možná u přívrženců ANO, ale ti lidovce volit nebudou.

Volbou jurečky, který je ochoten jít s kýmkoliv za funkce a nechce spolupracovat na koaliční kandidátce se s největší pravdpodobností Lidovci sami odstřelili.

Pro část jejich voličů to totiž bude nepřijatelné a nikoho nového jim to nepřinese-ti kterým totiž vyhovuje ANO a Babiš je volit nebudou

4 5
možnosti

Obsah článku je dobrý - do Perexu se ovšem vloudil překlep ! = Jiří Čunek zabodoval - Babiš nefunguje ... ! :-)

0 0
možnosti

Už jím to začíná docházet, že Antibabiš hlasy nepřihrává. Třeba po příštích volbách s tím i začnou něco dělat.

Nicméně Babiš dělá práci s voliči dobře (nejde jenom o koblihy, většina stran v minulosti něco rozdávala), tak se obávám, že antibabišovci budou muset počkat na jeho politický důchod. ;-D

6 2
možnosti
Foto

Nucené odstoupení Výborného z funkce předsedy bylo to nejhorší co se mohlo lidovcům stát,staré profláknuté tváře schopné jakéhokoliv podrazu a ochotné spolupracovat za funkce s kýmkoliv nic nového nenabídnou a balancování nad 5 procentní propastí pro ně nemusí dopadnout dobře....

6 1
možnosti

To už pochopil i pan Jurečka a až to pochopí i zbytek opozice, tak snad bude mít i větší šanci na jiný, tedy lepší výsledek ve volbách...;-D

3 0
možnosti

A88d72a14m 37M97a89l10ý

27. 1. 2020 9:14

V zemi kde Babiš ovládá půlku médií a druhá půlka uplatňuje ve vztahu k Babišovi autocenzuru, kde lidé za koblihu strpí jakoukoliv Babišárnu, opravdu Antibaiš nefunguje.

Tento stát nefunguje (dobře).

Funguje oligarchismus (Babiš s pomocí Zemana zprivatizoval a stal se miliardářem).

Voliči mu k těm miliardám ještě přidali politickou moc.

A Babiš se nyní činí, aby miliardářem a mocipánem zůstal.

2 13
možnosti

Pokud by to nefungovalo, voliči by zareagovali. Jenže všichni se mají dobře a když něco funguje, tak se do toho nerýpe.

Co se týče oligarchie, ta vystřídala klientelismus. Bezkorupční politika je utopie. Dobře jsem se bavila kauzami ze Starého Říma. Jako by popisovali reálie v ČR včetně směšných trestů pro provinilce.

3 1
možnosti

Rv KDU-ČSL se stejně jako ODS veřejně odklánějí od antibabišismu, který body nepřináší. Kvituji v dobrém, že si lidovci zvolili do čela Mariána Jurečku, který zdůrazňuje, že postoj lidovců vůči ANO se nemění, že do vlády s trestně stíhaným člověkem nebo s člověkem ve střetu zájmů prostě nepůjdou. Jiří Čunek je více pragmatický, což mně osobně vadí. Marián Jurečka se mi jeví jako čistá duše, která má postavený život opravdu na Ježíši Kristu. Pokud by se cokoliv v této věci změnilo, a vedení lidovců se od Ježíše Krista odklonilo, pak je v parlamentu nepotřebujeme! :-)

0 5
možnosti

,,,ano, pan Jurečka první pochopil a KDU to přinese body...

4 1
možnosti
  • Počet článků 2650
  • Celková karma 32,19
  • Průměrná čtenost 2023x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články