Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VB

Ono nejde jen o zakázku za 401M. Jde o doprovodnou zakázku na prodej e-známek v kamenných obchodech za 530M a další.

Sečteno, elektronizace v podání ANO je dražší než papírové lepení vignet.

Ke všemu: „Provoz vozidel má být sledován více jak 250 mýtnými branami v reálném čase a má být online dostupný hned několika bezpečnostním složkám, vedle policie celníkům nebo GIBS“? Takže všichni, kdo si koupí e-známku si pořídí do auta sledovací čip a předá státu na věčné časy ještě nespecifikované údaje.

Pří výměně Ťoka za Kremlíka jsem napsal:

My motoristé, uživatelé silnic a dálnic vidíme v nadcházející výměně ministra dopravy příležitost, aby výkonná moc reprezentovaná touto institucí se k nám přestala chovat jako k poskokům, s kterými si může dělat co chce.

https://vilembarak.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=710695

1 0
možnosti
Foto

Tak Babiš,který neschopného Kremlíka dosadil do funkce zase za nic nemůže a ještě je za hrdinu....dobře vymyté mozky od Máry to nemohou vidět jinak.:-)

14 3
možnosti
SB

Pan ministr Kremlík udělal z našich daní dojnou krávu, ale Babiš mu to zarazil. Co na to Miliony chvilek ?

7 8
možnosti
MF

Zarazilo to občanské sebevědomí a aktivita, přesně to, co chvilky představují.

5 1
možnosti
JK

Odborníci a schopní lidé odmítají spolupracovat se zlodějem a lhářem v čele vlády, tudíž ministry za ANO jsou jmenováni neschopní packalové a trapné epizodní postavičky typu snadno funkce nabyl, ještě snadněji pozbyl. Co už jich bylo odvoláno! A neštěkne po nich pes. Tenhle případ je jen špička ledovce, samozřejmě. Obludné plýtvání penězi a časem, cesta země k balkánské korupční zaostalosti a nedostatečnosti.

6 5
možnosti

Plky. Podívejte se jak střídal ministry Nečas. Jako ponožky. https://cs.m.wikipedia.org/wiki/Vl%C3%A1da_Petra_Ne%C4%8Dase

4 1
možnosti
PB

P83e72t47r 41B31u97r50i21a34n

20. 1. 2020 21:19

To by mě zajímalo, kolik podobných zakázek, které nenašly své IT odborníky řad veřejnosti, klidně prošlo a premiéra nikterak nenaštvalo.

8 0
možnosti
Foto

Zpocatku jsem mel obavu, aby se nekdo nemstil tem, kdo info o 401 mega zverejnili. To uz se v minulosti stalo nekolikrat, ze ten, kdo odhrnul poklicku, dostal pres prsty.

2 0
možnosti
MB

To není debakl ministra Kremlíka, ale AB samotného. Nezměnilo se nic - Krade se jinými prostředky, šéf nemá přehled o dění na pracovišti - Personální politiku dělá metodou - Možná - snad ? Odlišné je to, že se objeví nadšené hlasy, že "Něco zachránil". Z ostudy a neschopnosti to mazaně převést na Zachránce silnic a dálnic.

Jak komické, kdy např. tvrdí, že všechny Zakázky mu podřízení budou předkládat k posouzení ! On bude bdít! No dobře a kdy bude šéfovat ? Zatím to na voliče funguje, další a další ministr dopravy místo 4 km dálnic třeba už vyprodukuje 5 km ... ! :-)

12 13
možnosti
Foto

Manželé neuhlídají manželku a vy byste chtěl od premiéra, aby uhlídal všechny úřady spadající pod jednotlivá ministerstva? Manžel, když přijde na nevěru, kopne svou drahou polovičku do patřičných míst a zrovna tak naložil Babiš s ministrem.

7 2
možnosti
Foto

Další důkaz, že podplatit miliardáře nelze. Být Babiš premiérem, když se tvořila smlouva s Kapsch, bylo by všechno jinak.

14 6
možnosti
MB

Přesně tak, Faltýnek by si vzal mandát a vše provedl jako Kremlík v režimu utajení. Líbí se mi Štěpáne, jak se chystá Zakázka za 401 milionů Kč a šéf o tom vůbec nic neví ! Asi se tomu říká Práce v týmu .. ! :-)

6 3
možnosti
DR

K tomu se dá dodat pouze jediné a tj. právem dostal co si zasloužil.

9 0
možnosti
MB

AB je mazaný a volá to své - Polapil jsem zloděje - volá zloděj. To nemá chybu, nicméně zabírá to ! Přesně o to jde, že ano ... :-)

11 4
možnosti
  • Počet článků 2654
  • Celková karma 31,80
  • Průměrná čtenost 2019x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články