Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

K58a72r36e84l 57K58á14š

15. 1. 2020 17:16

Tak to je snad ještě skoro to nejmenší, co bych panu Hřibovi v jeho "působení" ve vedení Prahy vyčítal. Čím jsme si ty "náplavy" v primátorských funkcích zasloužili? Nikdy by mne nenapadlo, že někdy budu říkat zlatá Krnda. Ach jo.

0 0
možnosti

Zatím není jasné, co pozastavení oficiálních styků bude pro Prahu znamenat..

.

.Ale je. Vůbec nic.

1 2
možnosti

:-).......oponenti.......poslechněte si zprávy na tv 24! Už se to řítí! Kdejaký hlupák z Prahy se cítí býti tak silný, že bude dělat zahraniční politiku! Už připravil o miliony čtyři orchestry, teď jsme si to podělali i u Číny! My jsme pupkem světa a budeme mistrovat ty které v obchodě potřebujeme? R^R^R^

5 2
možnosti

Souhlas a karmaR^ nemám nic co bych k tomu ještě dodal.

5 0
možnosti
Foto

Boří ti, co nedokážou nic stvořit.

11 4
možnosti

Jakože Čína vyhlásí Praze válku? ;-D

2 3
možnosti

Můžete uvést o co jsme přišli tím, že Šanghaj přestala být pro Prahu sesterským městem? Ať přemýšlím jak přemýšlím, nic konkrétního mě nenapadá.

4 1
možnosti

Podívejte se, politika jedné Číny znamená, že je Tchaj-wan její neoddělitelnou součástí. Pro Čínu je to stejně důležité tvrzení, jako pro Českou republiku to, že sudetské regiony jsou součástí našeho území a že třeba Cheb nepatří do Německa, ale do ČR.

Údajný argument Hřiba a podobných říká, že prý ve smlouvě dvou konkrétních měst nemají politické pozice celého státu co dělat. To je však tvzrení určené pouze prosťáčkům, protože Hřib i přes svoji ideologickou zabedněnost ví, v čem spočívá podstata:

Za prvé, v té smlouvě s Pekingem šlo o smlouvu hlavních měst, tedy celostátní přesah tu byl zřejmý.

Za druhé, nikomu to nevadilo, až najednou to začalo Praze vadit. A že zrovna tehdy, když se k pádlu dostal Hřib a spol.

Ale především, v Číně je oficiálně u moci jejich Komunistická strana, která oficiálně řídí všechno od Pekingu až po poslední vesnici v poušti Gobi. Smlouva mezi jakoukoli čínskou obcí s nějakou obcí zahraničí je tedy stejně tak smlouvou mezi čínským státem a tím druhým státem, takto je to v Číně prostě vnímáno.

Takže přerušení oficiálních styků Šanghaje s Prahou se rovná zásadnímu narušení celých čínsko-českých vztahů.

Psychopaty v současném pražském vedení však nezajímá nic, než osobní politické body u zaslepených prosťáčků a je jim zcela jedno, jak budou poškozeny vztahy naší země se zemí, která se s USA dělí o první příčku největší světové ekonomiky, a se zemí, která představuje jeden pól tvořícího se multipolárního světa.

9 6
možnosti

Dobře to dělá Hřib, starosta Thaipeje čumí na to mediální zviditelnění. No schválně kolik z těch 20 sesterských měst Prahy znáte?

Když Krnda líbala Zemanovi kotníky, zatímco ostatní je okopávali, tak přitom tom otřesu mozku, vložila do smlouvy vazalský odstavec, aby bylo jasné, kdo v tom vztahu má navrch. Děkuji Hřibu za narovnání hrbu a nadále doufám v pokračování cestou svědomí, což je vyloženě apolitické. Diplomacie (zejména u některých zemí) má se svědomím občas problém a snaží se ho zakrýt různými formulacemi o jednotě a tak, čemuž nevzdělanec nerozumí, protože je to diplomatština, a tím se to vysvětilo. Následně se diplomatičtí partneři zahledí dlouze na sebe a do davu, jako by tomu rozuměli a rozejdou se. Následně lze použít to či ono, pro nebo proti, jak se to zrovna hodí, nebo kam vítr fouká, hlavně v zákulisí a do médií se dostanou už jen ojedinělé výkřiky vášně, asi jako když na záchodě z vás leze něco velkého a donutí vás to hrozně zařvat, přestože většinou to prochází všechno v klidu. Jsem zvědav co to udělá s Piráty až budou ve vládě a to si piště, že budou, na to mám čuch.

3 10
možnosti
Foto

P98e96t15r 30H47a61n80n87i47g

14. 1. 2020 11:45

Štěstím Pirátů je, že nejsou zastoupení v komunální politice (pouze ve velkých městech. A i Praha je jejich vizitkou. Nezájem o komunální politiku a řešení mezinárodních otázek, které věru hmatatelná pozitiva nepřinášejí, spíše naopak). To by nastalo velké vystřízlivění. Viz turbulence v části Praha 12 (Modřany a okolí). Dne se tam bude jednat o jejich vedení radnice, kde je starostou Pirát. Škoda, že komunální volby nebudou před volbami do Poslanecké sněmovny. To by i během pouhého roku spousta rozumných lidí procitlo z pirátského opojení.

17 1
možnosti

Už procitlo pane Hannigu.

5 1
možnosti
  • Počet článků 2651
  • Celková karma 31,82
  • Průměrná čtenost 2022x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články