Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DR

"Primátor Prahy Zdeněk Hřib podepsal „sesterskou“ smlouvu s hlavním městem Tchaj-wanu"

No to jsem pane primátore rád, hned se mi bude lépe spát. ;-D

3 0
možnosti
VK

Praha zřejmě nemá žádné velké problémy, tedy kromě zahraniční politiky ČR!!?Rv;-)

12 0
možnosti

Já odvetnou akci čekám, že totiž ubudou čínští turisté alespoň v Praze a Krumlově. Taková to protiakce by oběma městům jen prospělaR^

10 1
možnosti
SN

:-).....Pavel Černý......už jste se dočkal.....poslechněte si zprávy na TV 24 ! ;-D;-D;-D;-D;-D;-D;-D;-D

2 0
možnosti
LB

Pirátská politika vlastně neexistuje, je to jen směs naivní a nekonkrétní zelené a postsocialisticko-progresivistické ideologie. Tato ideologie nerozlišuje mezi gesty a realitou, proto také Hřib ruší spolupráci s Pekingem, nebo pirátská europoslankyně přesvědčuje prakticky prázdný europarlament o tom, že proti té zlé Číně je třeba zavést sankce.

Každý politik i obchodník, který spolupracoval s čínskými partnery, říká to stejné: Než dojde k dohodě, tvá to nesmírně dlouho, je třeba postupovat s nekonečnou trpělivostí, ale stačí jeden chybný krok a dveře se navždy zavřou.

Současné pražské vedení nemá intelektuální ani morální potenciál, aby podle toho jednalo. Okamžitý politický zisk u primitivů, kteří si nevidí na špičku nosu je pro ně přednější, ať už je to Hřib, nebo Novotný.

20 8
možnosti

Zato váš Okamura je letadlo;-D;-D

4 6
možnosti
MM

Jako Pražan jsem žádná pozitiva ze spolupráce s Čínou nezaznamenal, tudíž se neobávám žádné odvetné akce.

Už i pan prezident dává najevo své rozčarování nad nenaplněnými sliby ze strany Číny.

11 3
možnosti
AT

Pokud mají Piráti zahraničněpolitické ambice v příští vládě, je to pro mě dobrá zpráva. Snad se zasadí o to, že obchodní vztahy budou rozvíjené na obchodních základech a Číňané do nich nebudou míchat politiku a "politiku". prostě si budou zvykat na to, že máme garantovanou nějakou svobodu slova a nebudeme v tomto směru dělat žádná restriktivní opatření.

P.S.: na otázku, co tento krok bude znamenat pro nás, odpovím, že jako vždycky nic. Bude trochu křiku, nějaký "ekonom" spočítá fiktivní možné ztráty, odpůrci pirátské politiky budou hýkat hrůzou a život půjde dál úplně stejně jako před tímto celkem nevýznamným aktem.

8 6
možnosti
  • Počet článků 2655
  • Celková karma 30,55
  • Průměrná čtenost 2019x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články