Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

Milošův projev byl dobrý, zejména v technologii - Plynulého kladení slov. S M. Kalouskem - patří mezi naše nejlepší rétory. Projev přijatelný, především tím, že nikoho nepoplival. Nemohl nikoho nadchnout - podobně dožrat. Prostě, asi 16 minutová řeč staršího člověka, vyznání jeho vidění .. . Je zde jiný problém !

Máme pohádku, kde zvířátko neustále vyhlašuje svůj požár ! Ostatní se ochotně sbíhají na pomoc = aby se opakovaně přesvědčili, že si z nich dělá srandu. Až hoří skutečně - Nikdo na volání už nepřijde! To je přesně role, dnešního páně Zemana. Může sdělit i cosi rozumného - Neberu jej, vážně ! Vidím samolibého člověka v hradní bublině, který především baví sám sebe. Zejména v blízkém okolí je oblíben, jako zlatonosný důl ! Již dříve jsem se řídil jeho radou - Pocítil jsem bolest a Zamyslel jsem se ! Jak to, že ten soudní recidivista opustil svou budku Barrandova a pustili jej na Veřejnoprávní kanál TV ? Recidivista, zřejmě zase nějaký úklad chystá ... !

Taky se těším se na mravo řeči - Trestně stíhané osoby . No toto ? To, zde v dějinách ještě nemělo obdoby ! ... :-)

2 1
možnosti
Foto

Babiš měl své předchůdce snad ve všech prezidentech tohoto státu, žádný z nich neměl čistý trestní restřík. I toho VK viděli, jak se zálibně dívá na cizí tužku. Jinak řečeno, je-li někdo trestně stíhán, respektive v této chvíli trestně vyšetřován jako premiér, tak to už je tradice a je to takový signál pro občany, že je nejvyšší čas ho zvolit prezidentem. Že na to má potřebný trénink.

Pokud někdo se modlí za to, aby pan Babiš se nestal prezidentem, tak nechť se modlí za to, aby byl zbaven všem obvinění jako naprosto bezúhonná osoba, jakou byli třeba ten stahovač králíků a pankáč v červených ponožkách.

4 3
možnosti
  • Počet článků 2656
  • Celková karma 31,70
  • Průměrná čtenost 2018x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články