Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pane Hannigu, snad mala oprava ve vasem zaveru na britske volby.

Obcane Velke Britanie volili pana Johnsona a konzervativni stranu HLAVNE pro jeji program. Proti socialistickym tendecim pana Corbyna a jeho strane!!!

To je pro Brity snad podobne, jako volba pani Margaret Thatcherovou v minulosti.

To heslo "Britanie first" je spravny slogan pro tuto zemi. Ukazka i pro nas. Skoda odchodu Britanie z EU. Vsak odchod teto silne ekonomiky nam ukazuje prohnilost celeho seskupeni a organizace teto Unie. Jsem zvedav, kdo bude nasledovat.

6 0
možnosti

V Číně si necháme vyrobit solární panely, při výrobě panelů Čína poškodí životní prostředí, pak je převezeme přes půl světa, budeme se tvářit jak jsme strašně zelení a nadávat na Čínu že ničí životní prostředí ;-D

9 0
možnosti
Foto

Čtu ten váš článek jako důkaz zabedněnosti Evropy a jako palec nahoru pro Brity, kteří se Brexitem nesmyslné klimatické neutralitě vyhnou. Možná by tedy pro Vás mohlo být zajímavé, že Británie sama se k uhlíkové neutralitě k roku 2050 zavázala sama a už před nějakou dobou, má to dáno svým vlastním zákonem. Viz https://en.wikipedia.org/wiki/Climate_Change_Act_2008.

Na příkladu Británie a vývoji její energetiky v posledních deseti letech je také jasně vidět, že tento závazek je realistický.

0 0
možnosti
Foto

Ano, vítězství Johnsona v Británii ulehčilo situaci i lídrům EU. Období nejistoty skončilo. Dá se předpokládat, že nový britský parlament schválí dohodu s EU dojednanou Borisem Johnsonem a Británie ke konci ledna opustí EU.

Borisi Johnsonovi zřejmě dali svůj hlas i někteří odpůrci brexitu, protože je děsila představa, že by se šéf labouristů Jeremy Corbyn mohl stát britským premiérem. Na výsledku voleb má tady asi větší "zásluhu" Jeremy Corbyn než Boris Johnson,

1 2
možnosti

:-).......víte, pane autore, ......království se stoletou tradicí, celkem slušně fungující má být podřízeno následnici státu, který zahájil dvě světové války s miliony mrtvých a dnes.......s otevřenou náručí vítá hordy budoucích teroristů, kteří mají za úkol zničit Evropu.

A další pán......doma už půl roku stávkují lidé v jeho státě a také jeho bude Anglie, která si všeobecně potrpěla na pořádek a určitou míru důstojnosti, ,,poslouchat! Kam ten svět spěje? Mně to bezpečně mine, ale.....co moje děti a vnoučata a všichni další, kteří mají ještě život před sebou ? R^R^R^!!

1 2
možnosti

Ale co kraválu těch pár křiklounů, plácajících ty nesmysly jak voliči špatně volili, jak se spletli, a blablabla, udělalo.

4 0
možnosti
Foto

P55e41t61r 14H61a14n96n65i67g

13. 12. 2019 12:18

Gratuluji Britům k výsledku voleb. Výsledky všeobecného referenda se mají respektovat. To je poučení. Nerespektování referend, nebo-li vůle lidu, vždy dojde k spravedlivému trestu. Lidé v UK nevolili program Konzervativců, ale volili proti nerespektování vůle ostrovních občanů. Jenom je mi záhadou, že se opět ČT tak ztrapnila naprostým nepředvídáním, a jednostrannou volbou mluvčích, kteří s brexitem nesouhlasili. Kdysi komunisté vytvořili "Poučení z krizového vývoje". To se ČT nepoučila už z dvakrát naprosto mylných interpretací budoucích hlasování. A to jednou před referendem o vystoupení z EU 2019 a potom před prezidentskou volbou v USA. Aby se nestalo ČT to, co předpřevratovým médiím u nás. Cokoliv tvrdila, lid si vysvětloval pravým opakem. A pak už byl krůček k naštvání. A když média 18.11 1989 tvrdila, že žádný mrtvý student Šmíd neexistuje, už jim nikdo nevěřil.

8 0
možnosti

To bude chyba v matrixu. Od brexitového referenda slyším jen o tom že lidé brexit nechtějí. Ty demonstrace v Londýně co jasně dokazují že pokud by se volilo znova tak k brexitu nedojde. Ta slepá upjatost EU k novému referendu které dopadne už lépe stejně jako referendum o Lisabonské smlouvě. I pan Halík jasně řekl že pokud dostanou britové druhou šanci tak k brexitu nedojde a Halík by nelhal. Prostě chyba v matrixu...

10 1
možnosti

...no, pan Halík ...8-o

1 0
možnosti

Marně pátrám v tisku, co nám EU radí využít pro výrobu elektřiny místo uhlí a jádra. Větrníky? Soláry? Vodu? Biomasu? To snad nemůžou myslet vážně. A rád si počtu, jak to bude řešit jaderná Francie. Nebo jádro zakáží jen v ČR? Myslel jsem, že se ono "poručíme větru dešti" nikdy nemůže vrátit. Hop a ani jsem se nenadál.

9 0
možnosti

"Stálý zpravodaj ČT v Londýně Bohumil Vostal se pod dojmem odhadu volebního výsledku snažil o to vzbudit dojem, že to „přeci dávno říkal“.

To jo, takový králův rádce typu "já to hned říkal pane králi, jsou to hrdinové, já to hned říkal, darebáci to byli". ;-D

Nicméně, u nestranné, vyvážené a objektivní ČT které důvěřuje 70% nadšených koncesionářů, to přece jen překvapuje že.

A když budu mluvit vážně, když vidíme co se v tom Eurosojuzu zase ohledně té uhlíkové neutrality děje, může se těm britům někdo divit že už chtějí být z tohoto spolku venku?

12 0
možnosti

Karma R^R^R^

Ta zpráva mě velmi potěšila. Je to první stát, který se nenechal zastrašit různými "katastrofálními předpověďmi" a zvolil si cestu vlastního, zdravého rozumu.

Přeji VB jen to dobré a přeji to všem, kteří mají víru v sebe sama a nejsou zmanipulovaní.;-)

16 0
možnosti

Obávám se, že ta mediální "nestranná" masírka bude časem pokračovat. To až nás budou zase oficiálně informovat o tom jak se té Británie bez všespásné EU túúúze špatně vede.

5 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS