Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

Je velmi smutné, kolik Čechů není schopno pochopit jednoduchý a naprosto jasný dotační podvod. "Řeší" se tu jakási složitá kauza, ale v rovině faktické a morální je vše naprosto jasné, to musí pochopit i školák.

1 0
možnosti
Foto

není možné používat justici k politickému boji, ten člověk by měl dostat padáka !!

2 1
možnosti
DR

Souhlas. Rozhodnutí Zemana spíš připomíná něco ve stylu "my tam za každou cenu něco najdeme".

A jelikož se tam samozřejmě nenajde vůbec nic nového co by se za ty tři roky už nevědělo, tak pouze docílil toho že se to povleče dál, srandablok bude dál štěkat jak ratlík, chvilkaři budou zase hulákat na náměstích a konečný výsledek bude nakonec zase stejný.

Paradoxně nejvíc to ovšem pomůže samotnému Babišovi, poněvadž díky pokračování této šaškárny bude mít jisté další jasné volební vítězství.

Karma. R^

9 3
možnosti

Pan státní zástupce je kámoš s Pospíšilem, tak tu hysterku musí na čas trochu podpořit.

3 2
možnosti
Foto

Zoufalí kobliháři píši zoufalé články. :-)

4 15
možnosti
Foto

sorry, mělo být plus

1 1
možnosti
PK

Chtěl bych být nesmrtelným, tedy jen pro tento případ a počkat až se otevřou archivy, nebo budou vydány paměti účastníků této kauzy...to budou věci. Ať tak či onak pokud to půjde k soudu je to desetiletí,ale to je asi záměr..nebo ne?

3 0
možnosti
JH

J35a14n 77H16u51r98y38c24h

6. 12. 2019 15:12

Příznivci demobloku plivou a plivou. Na nic jiného se nezmůžou.

7 1
možnosti
MK

Čapí hnízdo je kauza stará 12let. Ač jsem s amnestií,kterou kdysi vyhlásil Klaus pro případy které se nevyřešily za x-let jsem v té době nesouhlasil,dnes bych to přivítal a vidím to v kontextu jako dobrý nápad.Snahy našich "soudů" nebo soudců ovlivňovat politiku jsou zřejmé.Opozice,která nemá jiná témata se chytá stébla ale karvana,v tomto případě ČR jede spokojeně a zatím úspěšně dál pod vedením AB.Voličské hlasy přibývají,protože lidé nejsou úplně hloupí a slepí.Vidí,jak se jim daří a vidí,jak se chovali a chovají politici ODS Top0něco atd.....

Státní zástupce připoměl,že presumpce neviny platí pro každého a já od začátku říkám,že pokud AB něco provedl,je to na policii a soudech a ne na Kalouskovi a spol.

13 0
možnosti
Foto

Copak, on to bude soudit Kalousek? ;-D

1 4
možnosti
RS

R24u19d91a 38S78l66a86v52í33k

6. 12. 2019 11:18

Každý den nový výplod demagogie. Babišovci už jsou fakt zoufalí...

7 9
možnosti
MK

Zoufalí jsou pouze ti,kteří hledají jak ho dostat a nezákonnými ani zákonnými prostředky se to nedaří. Evidentně mezi ně patříte i Vy.To už není demagogie ale hloupost....Vaše

12 1
možnosti

Kdyby si Bureš myslel, že to je legálně čisté (morální oblast vynecháme), s radostí by to nechal dojít k soudu, který by ho očistil. Nejsem právník, ale podle jeho chování soudím, že má strach. Kdyby mu jeho právníci neřekli, že je to problematické, strach by neměl a jak píšu, klidně by to nechal k soudu dojít.

7 3
možnosti
Foto

Je vidět, že nejste právník. Soud může vždy dopadnout jakkoliv ;-)

3 0
možnosti
Foto

;-D;-D;-D No to je síla. Co kobliháři dokážou splodit k ohajobě svého guru je neuvěřitelné. Začínám mít podezření, že jsou za to placení. Tyhle ptákoviny snad nikdo nemůže myslet vážněRvRvRv

8 6
možnosti
Foto

J43a37k54u73b 28R54o73t14h

6. 12. 2019 10:04

Přidejte. Je to slabý. Na Novinkách jsem se dozvěděl, že krok Zemana ne konec samostatnosti ČR a otevřené dveře k prolomení Benešovo dekretů. ;-D;-D;-D

6 4
možnosti
  • Počet článků 2651
  • Celková karma 31,82
  • Průměrná čtenost 2022x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články