Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

I23v43a46n 30M86a49r26e51k

5. 12. 2019 10:03

Lovci zajíce A.B. opět se špuntovkami vyrazili do terénu ? 8-o;-D;-D;-DR^

12 8
možnosti
Foto

Toho zajíce bych nebral. Ovšem ony špuntovky, ač s kadencí storanovek, to sedí;-)

1 0
možnosti
Foto

Fńuk, fňuk, ubližuji Babišovi fńuk. Jděte se s tím oligrachou agentem StB už vycpat. Co udělal dobrého pro tento stát. ?Zhola nic, jenom pro sebe. Mně už připadá, že jej obhajují lidí duševně nemocný. RvRvRv

11 14
možnosti
Foto

Co udělala dobrého pro stát Stará garda politiků, krom toho, že nás zadlužili 1,6 bilionem? Připravili o komerční banky. Co něco nese, přenechali do správy cizincům. Kauza stíhala kauzu. Fígl fígly.

11 4
možnosti
AM

A42d24a87m 30M74a65l59ý

5. 12. 2019 9:47

Upozorňovat na porušování zákonů, na střet zájmů je Antibabišismus

Hm, říkejte tomu jak chcete.

Nakonec:

Upozorňovat na zločiny komunismu je Antikomunismus.

Upozorňovat na zločiny fašismu je Antifašismus.

Proč bychom nyní nemohli mít nové slovo ... Antibabišismus?

Když už si Babiš to slovo vymyslel ...

29 3
možnosti
PH

Zeman si velmi dobře zajistil neodvolatelnost alespoň do příštích voleb.

9 0
možnosti
ZH

Vy vidíte ovlivňování soudů (a vyšetřování) jen na straně novinářů a opozice. Ale vidíte taky mohutné ovlivňování celého procesu ze strany Babiše? To jeho veřejné lhaní, fňukání, obviňování všech kolem a výměna lidí na klíčových pozicích je mnohem silnější ovlivňování soudů a vyšetřování, než to prvně zmíněné. Plus nadhozené téma abolice prezidentem taktéž.

Souhlasím s vámi, že je třeba věnovat se i dalším podobným podvodům. Ale je třeba někde začít - ideálně u hlavy. Tou je premiér.

21 5
možnosti
KK

Haraší vám ve věži, měl byste se léčit.

Ten váš antibabišismus je odpor proti darebákům obecně.

18 4
možnosti
JH

Tak, tak - s politickými oponenty se tihle noví "demokrati" nemazlí, šup s nimi do psychiatrických ústavů!:-)

6 6
možnosti
PC

Pane Bartoni, vynikající anylýza a trefa do černého. Každý, kdo vidí věci komplexně a celistvě, bez klapek na očích, musí nutně s Vaším článkem souhlasit.

Zasloužená karmaR^R^R^

11 14
možnosti
ZH

;-D Skutečnost, že je článek dlouhý, vůbec neznamená, že komplexní a celistvý. Naopak, je dost jednostranný.

7 4
možnosti
JK

Pokračování ve stíhání Babiše a Mayerové byl os Zemana mistrovský tah. Těžko by se poschovávaní rodinní příslušníci dostávali k výslechům a výsledek by tak byl v nekonečnu, navíc to Milošovi sebralo vítr z plachet, tak se těšil na abolici pro duševně nemocní děti před vánoci a na okraj by se s tím svezl i Babiš, ale takhle, to by byl skandál.

Opakováním Babišových hesel utvrdíte zdání pravdy pro již přesvědčené. Ostatní vědí, že na st. zástupce Zemana tlačil je Zeman Hradní a to prohlášením o abolici. Je jedno kolik kdo má peněz a v čem podniká, když jde ale do politiky má několik možností, prodá celé podnikání, svěří ho do svěřeneckého fondu, kde nebude obmyšlený a nebude mít vliv na jmenování správců fondu ani dalších osob, nebude od státu pobírat žádné dotace, či jiné pobídky. Ani jedno AB neudělal a dobře věděl, že na něj Evropská komise zaklekne, jenže on je hráčem o čas, to mu jde náramně. Problém je, že Česko a tak i nás to stojí nemalé peníze, úředníci jsou zasekaní zpracováváním podkladů, vyhodnocení a odpovědí pořád dokola, platíme Agroholgingu v jeho boji za dotace armádu analytiků a právníků protože Česko už je začleněno do holdingu do nižší úrovně rozhodování.

8 1
možnosti
LV

Stále stejné bláboly. Navíc mícháte jablka s hruškami.

Nikdo nechce zvrátit výsledky voleb. Všichni respektují, že ANO vyhrálo. Jenom nechceme, aby Česku vládl gauner formátu Andreje Babiše. Babiš nebyl zvolen do funkce premiéra. Byl nominován vítězem voleb a jmenován prezidentem. Na rozdíl od Trumpa, který prezidentem zvolen byl. Čili ANO může postavit do čela vlády kohokoliv jiného, trestně stíhán tam není kromě Babiše už nikdo. Američani si prezidenta musí zvolit znovu.

25 6
možnosti
MV

M20i72l48a78n 64V96i87k

5. 12. 2019 17:18

A pokud bude předsedou vlády kdokoliv jiný z ANO, bude "DEMOBLOK ;-D" tvrdit, že je stejně řízen Babišem...

5 2
možnosti
JF

J95i90ř48í 74F71o70g62e10l

5. 12. 2019 8:38

Vzhledem k závěru, kterým to NSZ vše zaonačil soudím, že se jedná především o jeho alibismus. Nechtěl být pod tlakem ani edné strany, tak vyvinil Babišovy rodinné příslušníky, našel nějaké nedostatky v poráci podřízených a přehodil to o několik měsíců zpět.

Vynutil tak vyjádření Babiše i Zemana o abolici a s klidným svědomím to přehodí na rozhodnutí soudce.

Zádrhelem ovšem bude, podu pan Šaroch doplní požadované a přesto zůstane u původního verdiktu. Ale to už bude tak v dalším volebním období.;-)

7 1
možnosti
  • Počet článků 2654
  • Celková karma 31,92
  • Průměrná čtenost 2019x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články