Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RS

R48u62d27a 61S55l62a77v56í42k

5. 12. 2019 19:40

Další nálož fňukání?

5 2
možnosti
JN

Demoblok bude fňukat stále. Prohráli ve volbách, a to se neodpouští.

2 0
možnosti
TT

A nedalo by se to zahájit takto:

Nejvyšší státní zástupce Pavel Zeman rozhodl o obnovení stíhání premiéra Andreje Babiše a Jany Mayerové ve věci "Čapí hnízdo". Odolal tak profesionálně vedenému tlaku médií z koncernu Agrofert, které všemi prostředky přesvědčovaly čtenáře o nevině premiéra.

Zdá se mně, že to hned vypadá realističtěji.

16 11
možnosti

Trusina,chytrost není vaše dobrá vlastnost.

3 5
možnosti
JL

Pane Bartoni. Nesnazte se prirovnavat politicke problemy ve Spojenych statech k problemum v CR. Ukazujete svoji naivitu.

Podstata problemu v CR je nedostatek moznosti opozice se vyjadrit jinym zpusobem. Vy to nazyvate "antibabisismus". Nase Ustava a jeji organizace, okamzite po zalozeni koalicni skupiny po volbach, odstranuje opozici na misto bez jekehokoliv politickeho vlivu na chod statu. Ja to nazyvam obdobi dovolene pro tuto skupinu politiku po dobu mandatu koalice. Teto skupine ten "antibabisismus" je jedina moznost poukazat na neresti vladnouci skupiny.

Pane Bartoni. Nedavam do sve odpovedi jmena skupin v opozici. Tento problem se muze objevit v pristich letech, primo u skupiny kterou podporujete.

4 6
možnosti
JL

Musim podekovat panu Cechovy za jeho usudek o mem prispevku. Jen pripominka. Takovy usudek nas stal mnoho "Billionu" korun. A bude i v budoucnu. Skoda, ze nemohu se take obohatit! (i kdyz to dnes nepotrebuji).

0 0
možnosti
JB

J14i64r75i 71B58o38r

5. 12. 2019 17:32

Omluvám se ,nějakým nedopatřením jsem se sem dostal na právnické sympozium.EU

3 1
možnosti

pokud bude vrah zvolen ve volbach prestava byt vrahem?

Je přeci uplne jedno, ze se o hnizde vedelo a spousta ...** mu to hodi - to jako z nej dela nevinneho?

6 5
možnosti
ZD

Ženete svá přirovnání do krajnosti - budiž. Kde se ale v celém článku píše, že je nevinný ? Možná jste četl jen nadpis. Nevinný a neodsouditelný jsou dva různé výrazy.

2 1
možnosti
VH

"Pavel Zeman .....vyslyšel tak volání opozičních politiků, kteří obnovení stíhání Babiše prosazovali."

Opravdu? Z čeho usuzujete? V opačném případě, tedy že by rozhodnutí potvrdil by vyslyšel volání politiků koaličních?

Zajímavé představy!!!

13 5
možnosti

Když se trestní řízení proti rodině Babišu atd.zastavilo opozice naznačovala že si to objednal Babiš a Prezident tak proč ne naopak?

2 0
možnosti
RR

Máte samozřejmě naprostou pravdu, ale nositelům jediné (liberální) pravdy to samozřejmě nevysvětlíte.

11 4
možnosti
Foto

J78i14r72i 37C79i30z

5. 12. 2019 13:17

Souhlas s autorem blogu. I paralela s politickym merenim v USA je spravne prirovnani. Muj potomek, jako obcan USA, rika k honu na D.Tumpa to same, co vidime zde. Kdyz nekoho nemohu porazit programem pro volice, vymyslim kauzu. Taky rika, ze pokud by za demokraty kandidovali jini a predevsim meli jasny volebni program, tak by se o nich dalo uvazovat. Jenze program "Antitrump" nefunguje a zadny jiny demokrati v USA nemaji, obzvlaste kdyz predchozi prezidenti z teto partaje podelali na co sahli. Donald Trump ma chyby, ale stale je lepsi prezident, nez ti predchozi z demokratu. Podobne to asi vidi tretina volicu zde, nez "demoblok" co za skoro 30let podelal na co sahl, tak pan Babis je stale lepsi volba. Jakmile se "demoblok" vrati k moci, zacne jet ve starych kolejich a to nechceme. Vsem radoby odbornikum na kauzy kolem pana Babise, co nikdy necetli zadne doklady k nim a pohled jim serviruji ruzni "experti demobloku", doporucuji si najit analyzy s pravnimi zavery pana Chyly (profesor prazske Karlovy university), ktere zcela koresponduji se soudnimi rozhodnutimi. Pan Chyla rozumi sve praci a umi presne ceske pravo definovat i na pravo EU. Zaver je pro me jasny, nez navrat "demobloku" tak radsi volim ANO! Chvilkari spolu s anarchisty od "Piratu" at si delaji v Praze co chteji, jinde to stejne nikoho nezajima. Nez na mitink s "Chvilkari" jdou radsi obcane jinde do cirkusu, tam je vic srandy.

21 12
možnosti
ZH

Nástupem Babiše do politiky většina věcí zůstala ve starých kolejích - jen se vyměnili paraziti stylem škatulata hejbejte se. To, jak píšete, nechceme. To, co se změnilo, je, že Babiš začal stát privatizovat pro své osobní zájmy. A to mi věřte, že toto už vůbec nechcete. Já tedy rozhodně ne.

6 12
možnosti

Vyšetřování se po 4 letech vrací na úplný začátek. Z 11 stíhaných zůstali dva. Uzavření případu bylo předčasné, není dost důkazů pro podání obžaloby. Ani pro zastavení. Aneb nejvyšší Zeman vzkazuje: tak je ještě pár let vyduste, třeba se něco najde. A když ne, tak státní zastupitelství za délku trestního stíhání nenese žádnou zodpovědnost. A tento člověk chce být dalších 10 let nejvyšším ze všech žalobců. Vítejte v v ČR.

15 8
možnosti
ZH

;-D Na úplný začátek to rozhodně není. Doplnění některých nedostatků a důkazů je už dost pokročilé stádium. Jinak u tohoto typu podvodu je třeba dokázat úmysl (dle trestního práva), což se u těch vyloučených nepodařilo.

9 0
možnosti
Foto

Nový právní názor je na nic, pokud není podložen paragrafem. Státní zástupci s policií si mohou domýšlet co chtějí. Pokud neexistuje jasný paragraf, který nějakou činnost zakazuje, je takové dění legální. Punktum.

7 5
možnosti
ZH

Podvod je podložen paragrafem, a ten se tu celou dobu vyšetřuje a řeší. Jste asi zrovna nedával pozor, když se psalo o tom, za co je Babiš stíhán, že? ;-D

7 1
možnosti
  • Počet článků 2654
  • Celková karma 31,92
  • Průměrná čtenost 2019x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články