Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AK

A jsme utoho,když se napíše pravda,tak se maží příspěvky,to je prý demokracie???Ale jaká demokracie,že by ala Brusel!!!

0 0
možnosti
AK

To není antibabišizmus,ale normální lidská blbost.A za další je to neskrotná touha neakceptovaných po moci za každou cenu i kdyby mělo dojít k převratu,který tady podporuje milion chlípníků co se ukazují na obrazovkách všech médií,ale mi ho nechcem.

3 3
možnosti
JB

J60a20n 63B51u28r50i35a44n

6. 12. 2019 6:11

Omlouvám se, že jsem četl jen úvodní odstavec, ale už po něm jsem usoudil, že číst dál by byla jen ztráta času. Nejvyšší státní zástupce totiž nevyslyšel volání kohokoli, ale jen posoudil oprávněnost zastavení stíhání - a usoudil, že je u dvou osob neodůvodněné. Nic víc, nic méně. A nepochybujte o tom, že Šaroch dostal přesně popsáno, v čem chyboval a co není dotaženo do konce.

Ale to je asi mimo sféru vašeho chápání - prostě je to kampaň a hotovo.

3 3
možnosti
RC

Naprosto presne, to je jako kdybych rekl, ze Saroch vyslysel volani vladni vetsiny a Hradu.....

3 1
možnosti
FS

Pane autore, chtěl jsem vám napsat něco od plic, dokonce něco hrubého - ale díky panu Homolovi se už nemusím vyjadřovat!!

Přece z celé kauzy čouhá jako sláma z bot že v Šarochovém zastavení stíhání jsou tak závažné chyby, že nejsou ani pro slepého laika opomenutelné. Kdoví, čí ruka vedla jeho pero. Dále z toho čouhá, že celá rodina tam hraje jen úlohu bílých koní, protože o tom, že jsou ve vedení nějakého Čapího hnízda a že osobně vlastní nějaké jeho akcie neměli ani páru. Anebo tu páru mají, ale stejně je řídí sám A. Babiš tak jako řídí své svěřenecké fondy prostřednictvím nastrčené manželky a dalších přátel z minulosti.

Dále podle veřejných informací pro A. B. nastal problém u Čapího hnízda v tom, že ačkoliv stavba vůbec nezačala, již byl tento hotel příjemcem peněz od Agrofertu za to, že mu dělal uvnitř reklamu.Tedy podezření na "umělé navyšování nákladů z důvodů snižování objemu zisku před zdaněním". Asi by tam ekonom toho našel více, ale nesměl by být tak šílené zamilovaný do A. Babiše jako vy....

6 4
možnosti
PH

Autor asi zalezl do Babisova zadku a tam ho napadl tento blabol. Pak, ze nejde prekonat analniho alipinistu Komárka, bravo. Bravo, obhájci podvodniku spojte se!

7 6
možnosti
ZD
Foto

"Proč by neměly firmy českých miliardářů mít právo na evropské dotace?"

Eurodotace jsou určeny pro rozvoj chudších regionů podporou malého podnikání atd. Proč by orgány EU měly cpát peníze do kapes východoevropských oligarchů? Pro toto pochopení nenajdete.

1 1
možnosti
MN

M53i12l29a39n 16N76e11t85r87h

5. 12. 2019 21:32

Autore, Trumpovi byl prokázán nějaký podvod a je proti němu vedeno trestní stíhání ? Máte v hlavě dobře vymeteno.

3 0
možnosti
LC

Mě opoziční politici udivují, jak i po několika letech nepochopili, že opakováním stále stejného pokusu znovu a znovu, k jinému výsledku nedojdou. A ano, těmhle profesionálním politikům by vyhovoval/vyhovuje (v podstatě čínský) systém, který zmiňujete: Dělejte byznys a nám politikům do toho "nekecejte". Pak bude všechno OK.

3 0
možnosti
ZD

Jestli pan Babiš postupoval v intencích českého zákona, který v tu dobu EU nerozporovala je myslím problém vyřešen.

7 3
možnosti
MN

M16i50l64a17n 74N31e52t58r95h

5. 12. 2019 21:29

Babiš-Bureš porušoval zákon už tehdy, upozornily na to i tehdejš orgány. Zkuste si něco přečíst, než začnete psát. Bureš také "ztratil" zápisy z valné hromady - zkuste to udělat jako tzv. obyčejný člověk.

3 7
možnosti
Foto

Před čtyřiceti lety se místo "antibabišismus" používal pojem "antisovětismus". Význam i užívaný kontext byly v podstatě stejné.

6 1
možnosti
  • Počet článků 2654
  • Celková karma 31,92
  • Průměrná čtenost 2019x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články