Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JB

To víte , Babiš je úspěšný a bohatý podnikatel a teď ještě navíc i úspěšný politik , to malej českej Frantík nevydýchá protože to určitě není jen tak a tohle nikdy nemohl vydělat a Pepík od vedle povídal že jeho strejdy strejda má známýho právníka a ten povídal že mu známej od Policie povídal že na Babiše něco maj...a to je směroplatný a tak pojedeme na Letnou a tam schovaní v davu mu to svým transparentem nandáme... Rv[>-]

0 0
možnosti
Foto

Aby nekvetl, jsa pilně zaléván panem premiérem a jeho partičkou kropičů! ;-D

1 0
možnosti
PB

P51e49t13r 90B58r16o18ž

6. 12. 2019 10:04

Zákon akce a reakce.

Čím větší lump je ve veřejné funkci, tím větší odpor vzbuzuje.

Tedy u normálních lidí...

1 1
možnosti
JC

Mám pocit, že vzhledem k tomu, co se děje na Slovensku, v Izraeli, USA a možná ještě jinde, že člověk, který nebude "trestně stíhaný", nemůže dělat premiéra.

0 0
možnosti
ZB

Všechny ty strany, které chtějí svrhnout Babiše by měly mít slušný program, slušné a pracovité politiky a především o tom přesvědčit voliče. V opačném případě dostanou opět na frak.

6 0
možnosti
TT

To je fakt prča. Stíhání podvodníka se nazývá antibabišismus.

Ne, prča už to není. Rv:-P

6 4
možnosti
ZS

Když odhlédneme od spletitých paragrafů a slovíčkaření.

1. Babiš je ve střetu zájmů. Je hmotně zainteresován na hospodaření Agrofertu, ví které firmy jsou součástí holdingu, a z titulu své funkce může ovlivňovat poměry v odvětvích, ve kterých tyto firmy podnikají.

2. Babiš využil všech mezer a skulinek, aby se obohatil, často na úkor státu. Nejde jen o Čapí hnízdo a korunové dluhopisy, ale i o jiné dotace na projekty, jejichž smysl je pochybný, a které získal mnohdy na úkor skutečně prospěšných projektů, kterým chyběla jen podpora správných lidí na klíčových postech.

3. Babiš v minulosti podrazil kdekoho, počínaje svými prvními šéfy v Petrimexu a konče koaličními partnery ve vládě.

Když to tedy shrnu, Babiš není dobrý a čestný člověk a jako takový by neměl být zvolen do politické funkce. To, že se tak stalo, je smutným dokladem morálního stavu naší společnosti, kterou nejprve rozkládali fašisté, pak komunisté, a dílo dokonal mafiánský kapitalismus let devadesátých.

1 1
možnosti
Foto

Vůl zůstane vilém, i kdyby genius jel kolem.

1 0
možnosti
JF

Neuvěřitelně naivně napsáno, černobíle, tendenčně. Prostě kdo nesouhlasí s Babišem, je antibabiš. Opravdu, hodně ploché.

9 1
možnosti
RC

To je tak blby, ze nema cenu rozebirat jednotlivosti...

BTW, Babis ze Sobotkovy vlady odstoupil, nebyl odvolan.

4 0
možnosti
  • Počet článků 2650
  • Celková karma 31,92
  • Průměrná čtenost 2023x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články