Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

bolševik vládně hlavně v České televizi a to už 30 let Rv

3 7
možnosti
JP

Pane Nárožný, Vaše úvahy a názory jsou mi blízké, až ma jedno - “ Troufnu si tvrdit , že kdyby k volbám přišli skutečně inteligentní voliči...” - kdyby byli skutečně inteligentní a ne “líní nebo nevím proč nechodí”, tak u těch voleb jsou, protože skutečně inteligentní tvor umí vyhodnotit svůj přínos k volbám.

Procházka Jiří

0 0
možnosti
Foto

Skutečně inteligentní volič nechodí k volbám, protože přinejmenším tuší, jak malou váhu má právě jeho hlas.

1 5
možnosti
IM

I96v56a32n 77M63i49n54á97ř

23. 11. 2019 1:17

Podíl komunistů na vládní moci může mít i neblahé dopady na mladou generaci. Ta sice bezpečně ví, jakou tragedii přinesla světu nacistická ideologie, ale o stejně nebezpečném a zhoubném vlivu bolševismu .. může začít pochybovat.

Skutečnou ironií je, že pokud by u nás teoreticky existovala nějaká neonacistická strana - měla by mít možnost stejné nedotknutelnosti - jako ta současná, komunistická.

3 2
možnosti
Foto

A co taková Dělnická strana, případně její pohrobci.

1 1
možnosti
TT

O žádnou "kriminalizaci" se nejednalo. Všichni Svědkové Babišovi můžou skákat po uších maratony, o kriminálních činech vašeho guru nemá smysl s vámi diskutovat. :-P

5 3
možnosti
ZD

Moudří diskutují, nemoudří hájí stanoviska.

2 3
možnosti
JSS

Podívejte - Babiš by se musel jinak kroutit, kdyby ti oponenti řádně na něho nalehli. jenže oni to zatím neumí. Ten má tolik rozlitého másla na hlavě, že by ho ničili z více stran. Pak ať se z toho zblázní.... Má už taky roky a nervy jsou jedny. Hrozí to, když ho nedostanou, tak může zase zvítězit a to už bychom my proti oligarchovi těžko nesli.

3 4
možnosti
ZD

Jste na velkém omylu. ONI to umějí a dohánějí naléhání až do trapnosti. Jenže to, podle vás naléhání, má svou mez která je vymezena zákony. To vaše naléhání, po kterém voláte nic nezmění. Přitažlivý program a důstojné představitele toho programu to protistrany nemají. To je jejich problém a Babišova výhoda.

3 1
možnosti
VN

No , autore , uvařil jste pěkný guláš.

Za prvé. Andrej Babiš není v politice proto, protože "už se na to nemohl koukat" , ale protože jeho kámoši (Langr, Gross) již z politiky zmizeli a on přestával mít moc a vliv. Což vzhledem k jeho podnikání , které je závislé na státních penězích bylo špatné.

Za druhé.Éra Babiše skončí stejně tak , jako skončila éra všech politiků před ním. Musí se však odehrát dvě věci. Zeman musí skončit na hradě (už se to blíží , trénink skoků do rakve už začal) a zároveň se musí přestat dařit zemi po ekonomické stránce, na což má Babiš pouze jenom omezený vliv. Poté Babiš zklame spoustu voličů, kteří jej mají za kinga. Na hradě žádné zastání mít nebude a půjde od válu. Není to o tom , jestli někdy zmizí , ale kdy.

8 6
možnosti
Foto

Vážený pane, kdo má miliardy, má i moc. Babiš vstoupil do politiky, protože politici postupně navýšili úplatky za zakázky a dotace ze 3% až a 12%. Tak to i v ČT prohlásil. Takovou sumu už odmítal platit a tak založil hnutí ANO. S úplatky je konec, protože se ti, kteří je vymáhali, začali bát. Výsledek je poloviční cena za kilometr dálnic.

4 6
možnosti
JA

J59i16ř16í 56A78l30e24x61a

22. 11. 2019 17:41

Nojo, jakom anoista jste splnil stranický úkol a jede se dál.... :-/

2 1
možnosti
EH

Těch 30% pro ANO ukazuje, že to Babiš umí dělat. Nikomu neimponuje KSČ nebo STB. Nikdo se nenechá "koupit" koblihou. Tím se mohou utěšovat oponenti, protože alternativa je pro ně zahanbující.

Jasně, cílí na méně vzdělané voličstvo, ale ti samí lidé volili kdysi Klause, Luxe nebo Paroubka. Ani TOPka si nemůže dovolit urážet elektorát.

Pro mě je i důležitý argument, že se nenechá vytočit Chvilkami a neustálými útoky. Že nemusíme každý rok k předčasným volbám, které nic nevyřeší a stojí peníze. Až mě Babiš zklame nebo někdo přijde se zajímavým programem, přestanu ho volit.

5 6
možnosti
VN

U Babiše se potvrzuje zkušenost z USA , kdy ten , kdo má prachy má všechno. Tolik peněz do všelijakých poradců , do PR v této zemi nikdo nemá. A to je vidět v těch 30%

3 1
možnosti
JS

No nevím, ale těžko vyměnit bolševika za někoho, kdo má v programu euro, ekologii a přijetí tisíců až desetitisíců migrantů z třetího světa;-)

5 1
možnosti
EH

Popřípadě za sebou kmotry, tunely nebo malé do kapsy.

2 1
možnosti
JS

Vládne proto, že ostatní strany nás chtějí posunout ještě více doleva, než ten bolševik;-)

1 3
možnosti
  • Počet článků 2651
  • Celková karma 31,87
  • Průměrná čtenost 2022x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články