Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Myslím, že tak třetinu práce odmakali za Babiše antibabišovci. V podstatě mu nahráli a jestli si nevytahnou hlavy ze zadku, tak ho nakonec budeme mít na Hradě.

20 4
možnosti
BG

Nahráli? Takže když o něm řeknu, že je lhář, tak mu vlastně nahrávám? ;-D

5 3
možnosti

souhlasim s Halikem (i kdyz asi trochu jinak, nez myslel), ze si cesky volic jinou reprezentaci nezaslouzi. Staci se podivat na diskuze pod Zemanem, tolik urazek a sprostaren aby clovek pohledal. Takze shrnutu - Zemana si jako prezidenta zaslouzi hlavne jeho odpurci (omluva tem slusnym :-))

2 3
možnosti
BM

Jenom klid. Opozice získala nového poradce tak teď to půjde.

4 2
možnosti
Foto

Jan Zábrana ve svých pamětech píše, že "demokracie potřebuje lidi vyspělé" jako reakci na volby v r. 46.

Tady platí, že jací voliči, takoví politici, a jací politici, takoví voliči.

Když jsem mezi známými vyslechl, proč volili toho či onoho, dal jsem Janu Zábranskému zapravdu.

Bude to trvat ještě nejméně dvě generace, kdy zmizí ideoví pohrobci minulého režimu a jejich děti, které byli také náležitě ovlivněni.

Jisté zlepšení je vidět v komunální politice, kde se v menších obcích lidé více znají a kde se volí ne jen po stranách, ale i po jednotlivcích. Např. u nás není v zastupitelstvu ani jeden člen KSČ(M) a ČSSD.

8 0
možnosti

J85a38k67u57b 60Š26o50l11c

18. 11. 2019 12:12

Koho jste volil? Dle vašeho stáří KSČ, maximálně Ano.

0 6
možnosti
JC

Co kdyby jste se zajímali o to, proč jsme volili tak, jak jsme volili? A koho na Babišovo místo? Snad ne Fialu, který se celý život živí žva..... pardon mluvením. Nebo snad mladého komunistu Bartoše? To bychom to vytrhli. Ano, vyměňte nás, jestli to dokážete. Mimochodem do které věkové kategorie se zařadila ta Holubová? Od kolika nám zakáží volit?

9 2
možnosti
ZD

Vidíte... keců okolo plno ale odpověď na zcela zásadní otázku od hrdinných kritiků nedostanete. Tak je to se vším. Někdo jim ukáže prstem a řekne : tohle je miliardář a reminiscence na školní léta a pionýrské šátky udělají své.

2 1
možnosti
BG

Ano, problem je ve volicich. Kdyz takovy volic voli nekoho jen z trucu, je to spatne. Kdyz voli nekoho, kdo lze a podvadi, tak je to taky spatne. Kdyz se nekdo necha za hlas uplatit par stovkami, je to taky spatne. Nekolik takovych "uvedomelych" volicu se nachazi i v mem okoli.

Nevadi mi, ze nekdo voli komunisty. Vadi mi ty jejich argumenty, proc je voli. Nemaji totiz racionalni zaklad.

Ted js se docetl, ze Babisuv pohunek Kremlik chce zrusit SFDI. Nicemu to nepomuze a dopravni infrastruktura bude porad zanedbana. Jinde se za 10 let dostali dal nez my. Tak mi nerikejte, ze Babis, kdyz vyhazuje penize, ktere nevydelal, nepredstavuje zadny problem.

7 10
možnosti
Foto

Pane Gabryš prosím vás nezačínejte zase s tím, že lže akorát Babiš a Zeman. Tak se nikam nedostaneme. Zrovna pustili z vězení Topolánkova muže Dalíka. Když se nedokážeme chovat realisticky tak se nic nezmění a budeme jen k smíchu.

9 8
možnosti
Foto

J63i37r27i 61C81i24z

18. 11. 2019 11:14

Pan Halik by mel byt exkomunikovan z cirkve. Misto slova Boziho kaze slovo prevlecenych bolseviku z "demobloku". Jak se maji lide vracet ke krestanskym zasadam, kdyz jim zvani o politickem boji nejaky knez, patrne clen inkvizice?

17 7
možnosti
TF

T95o10m64á70š 20F39i92l36i97p

18. 11. 2019 17:20

Potrefená husa se ozvala :).

0 4
možnosti
JS

Tak jistě, že to není ve voličích a i s dalším souhlas, ale musím nesouhlasit s tím, že strany položili na lopatky Nečas a Sobotka, ti už přišli do vedoucích pozic v době, kdy ty strany letěly s preferencemi dolů, takže ten propad nastal mnohem dříve, jim se akorát nepodařilo ho zastavit a svým přístupem ho naopak ještě urychlili. Takže ano, mohou za to také, ale nejenom oni, nastartovali to už jejich předchůdci.

14 1
možnosti
JB

Tomáš Halík má samozřejmě pravdu, ne že se "hluboce mýlí". Je smutné, že autor článku nepochopil, co měl T.H. na mysli a manipulativně mu podsouvá něco, co neřekl. Zmínění politici také chybovali, ale to, že problém je ve voličích bez kritického myšlení, je evidentní skutečnost.

7 23
možnosti
JS

Pokud je chyba ve voličích je třeba voliče vyměnit nebo volby zakázat.

11 3
možnosti
ZB

No, ono je to s tím voličstvem a s volbami trochu složitější: NSDAP měla ve volbách do Říšského sněmu v červenci 1932 zisk 37%, v listopadu 1932 došlo k poklesu na 33% a v posledních demokratických volbách (přesněji ve volbách kterých se zúčastnily i další strany) v březnu 1933 měla dokonce zisk 44%.

V žádném případě nesrovnávám.

Preference jádra voličské základny mají svoje (asi neměnné) zákonitosti.

3 0
možnosti
JS

zapomínáte jen na drobných několik faktů, že každá doba má své a od doby Hitlera už uplynulo fakt hodně času, dnes mají lidé daleko větší možnosti získávat informace, než v roce 1934

4 1
možnosti
  • Počet článků 2654
  • Celková karma 31,80
  • Průměrná čtenost 2019x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články