Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AW

A45l85e77š 31W74o16l48k98e84r

14. 11. 2019 8:36

Myslíte, že činnost člověka nemá na klima vliv? (Narážím na váš závěr: "příroda obvykle na stávky nereaguje".)

Rozumím všem námitkám, ale i tak mi přijde smysluplnější začít s útlumem "nejšpinavějších" uhelných elektráren než odstavovat plně funkční jaderné - jak se děje v sousedním Německu a spol.

1 0
možnosti
JH

Jak pejsek s kočičkou pekli dort, že, pane Wolkře.

0 0
možnosti
JS

Nastupujici celosvetova totalita potrebuje ideologicke zduvodneni. Boj proti klimatu se bude vest vsemi prostredky a demokraticke instituce, jako parlament, nebo volby tomu nesmeji prekazet. Je to take priprava na energeticky a hospodarsky kolaps, protoze dramaticky pokles zivotni urovne lze vzdy zduvodnit bojem za zachranu planety.

4 0
možnosti
PG

P30a31v75e12l 52G53ö77t93z51e

13. 11. 2019 14:30

Je to docela paradoxni, protoze, pominu-li jine zeme, konkretne v Cesku se zivotni prostredi neuveritelne zlepsilo, jak za lokalni penize, tak za penize z EU. Ten rozdil (k lepsimu) je naprosto neprehlednutelny. Studenti stavkuji za neco, ze tady 30 let uspesne probiha. naprosto nesmyslne a absurdni.

24 1
možnosti
VF

Při každém hoření vzniká CO2, tedy skleníkový plyn. A jak víte CO2 nevidíte. Pouze se projevují důsledky jeho nadměrného množství v atmosféře. Argumentovat tím, že se naše životní prostředí zlepšilo je tedy docela mimo.

1 12
možnosti
Foto

Já bych rád od oněch stávkujících studentů slyšel, jak hodlají nahradit výpadek produkce elektřiny po případném nynějším uzavření uhelných elektráren, když druhým dechem chtějí mít vše na elektřinu..., Fascinuje mě, že lidé evidentně inteligentní - jinak by se snad nestali studenty, nechápou, že 2-2 = 0...

20 1
možnosti
JV

Přesně tím, čím se nahradí, až dojde uhlí. :-P[>-]

2 1
možnosti
VL

S článkem samozřejmě souhlas a karma.Spíš se ptám,jestli máme šanci se ideologii aktivistických pomatenců nějak účinně bránit.Zvítězí nakonec zkušenost a zdravý rozum? Moc bych si to přál.

16 1
možnosti
VF

A co je zdravý rozum? Klimatologové vědí už od 60.let minulého století, že jsou skleníkové plyny průser. Zdravý rozum je snižovat emise.

1 9
možnosti
LV

Naprostý souhlas. Bílina byla nejznečištěnější řeka v Evropě. Byla to hnusná smradlavá stoka plná jedu a kyselin. Dneska jsou v ní pstruzi.

Nedávno jsem zaslechl, že v Číně spustí každý týden dvě nové uhelné elektrárny. Neměli by studenti stávkovat tam?

9 2
možnosti
JV

Čistá je ale pouze na horním toku. V oblasti těžby uhlí je do ní odváděno množství odpadních vod a ústí do ní značně znečištěný Mračný potok. Od soutoku je řeka hodnocena stupněm znečištění IV - obsahuje rtuť, arzen a další dobroty. Prostě idylka. Rv[>-]

3 0
možnosti
LC

Tak na fildě se stávkuje za klima ... Kdo ví, co se stane, když student z matfyzu přestoupí na fildu?

4 0
možnosti

Seznámí se s hezkejma holkama?

4 0
možnosti

Až FILOSOFOVÉ vymyslí fyzikálně smysluplný bezemisní a bezrizikový zdroj energie, tak jim zatleskám. Něco mi ale říká, že to hned tak nebude:-).

22 1
možnosti
Foto

Ale takový existuje. Žentour.

6 0
možnosti
  • Počet článků 2650
  • Celková karma 32,19
  • Průměrná čtenost 2023x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články