Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

Pane Bartoni, dobry popis dnesnich Spojenych statu. Jen chci dodat snad nejvetsi vlivnou silu vedle medii, ty hordy federalnich uredniku, kteri dnes zjistuji, zvolenim Trumpa prezidentem, ze oni nejsou tim rozhodujicim cinitelem v oblasti vsech slozek vlady. Vysetrovani demokratu (s vedoucim idiotem Schiffem) ukazuje presne, kde tito demokrate hledaji pomoc s poukazanim proti Trumpove politice. Tito "byrokrate" v domeni sve sily, kritizuji verejne kazde rozhodnuti prezidentovi administrativy. Chovaji se jako ta nejdulezitejsi slozka ve vedeni statu, bez ohledu, ze je nikdo nevolil!!!. Zde je ten problem dnesni generace, ktera neni vychovavana v obcanske znalosti statniho usporadani a s jejich pravidly.

Pro ceske obcany je ukazkou takove nove generace slecna Greta Thunberg s jejim pouzitim "tvrdych" slov "How dare You"?! "Jak si dovolujete delat neco, co se nam nelibi"!!!

Je to proste novy svet.

3 0
možnosti
Foto

J59i96ř29í 23K85i83n88d47l

12. 11. 2019 11:10

USA nikdy nepoužívalo kobercové nálety na města, kde jsou civilisté. Rusko bombardovalo města v Sýrii plné civilních obyvatel bez ohledu nato, zda je to město ve kterém jsou islamisté anebo Syrská osvobozenecká armáda Rusku bylo jedno, že po boku Assadá bojuje Hizbaláh, které Rusko přes protesty Izrale vyzbrojovalo. Státem, který bojoval proti islámskému státu bylo Jordánsko, které spolupracovalo s USA. RvRvRv

0 0
možnosti
PK

Smutné zprávy ze států...

0 0
možnosti
Foto

J64i52ř51í 68K25i52n35d90l

12. 11. 2019 10:56

Obama s Iránem podepsal s smlouvu přes varování Mossadu a CIA, že smlouva nezabrání Iránu vyvíjet atomovou bombu. Svoji nerozhodností zapříčinil válku v Sýrii. Měl podíl na vzniku Islámského státu tím, že předčasně stáhnul armádu z USA z Iráku. V roce 2013 prezident Obama prohlásil, že Spojené státy již nejsou ve válce s terorismem. Obama také dlouhodobě kladl důraz na to, že nejsme ve válce s islámem. Odmítl postoj velké části veřejnosti, a bezpečnostních ložek, že terorismus přímo souvisí s islámem. V roce 2015 řekl: „Žádné náboženství není odpovědné za terorismus. To lidé jsou odpovědní za násilí a terorismus. Obamův okázale prezentovaný restart vztahů s Ruskem selhal, stejně jako dramatická pražská výzva k omezení jaderných zbraní selhala. Ani slíbené zrušení kontroverzní americké věznice v Guantánamu se nekonalo. Obama jako prezident selhal. Výsledkem jeho politiky jsou rozvrácené země Blízkého východu , chaos v regionu, statisíce mrtvých a masová migrační vlna.

6 0
možnosti
  • Počet článků 2651
  • Celková karma 31,81
  • Průměrná čtenost 2022x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články