Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZB

Z66d28e34n95e32k 31B58ö70h82m

5. 11. 2019 19:25

Krásná ripominka. Chudaci chartisté jsou vyzrany jak prasata ale všichni je litujou

0 0
možnosti
ZB

Z87d91e17n91e74k 73B40ö23h89m

5. 11. 2019 19:24

Krásná ripominka. Chudaci chartisté jsou vyzrany jak prasata ale všichni je litujou

0 0
možnosti
AM

Karma. Přesně vystiženo.R^

0 0
možnosti
Foto

To víte, všichni potřebují vykazovat činnost. I odbory.

0 0
možnosti
IH

Již mi jsou ti organizátoři učitelské stávky docela protivní a možná se jim povede do toho namočit i učitele jako celek! Chudáci nebozí, uznávám postupné zlepšení a ne jenom učitelského povolání, jsou i jiné obory, které potřebují mzdové vylepšení. Kde se ta chamtivost tak najednou bere?

0 0
možnosti
Foto

Už jsem to kdesi psala, ale byla jsem smazána. Zvyšování platů nic ve školství neřeší. Být dobrým učitelem a takovou osobností, abych dokázal naučit a zaujmout tak, že si to děti budou pamatovat i celý příští život, to musí mít člověk v sobě. Žádné další peníze žádné Igory Hnízdo nezajistí. Jestli vláda neví, co s penězi, tak ať je raději dá důchodcům nebo nemocným anebo ať prostě sníží procento odvodů z příjmu, jsou nehorázně vysoké.

1 3
možnosti
Foto

Kantořina není charita

4 0
možnosti
ZR

Čtu vás ráda. Tentokrát jste ale mimo, omlouvám se. To inkluze sežrala obrovské množství financí! Penize nesmyslně tečou na slevy na jízdné. Rodičovská bude stát v navrhované formě také hodně peněz...atd.Slibováno bylo pedagogům do platů 15 procent a teď je to téměř polovina-8 proc....atd.atd. Co se dá do tarifu,to na školy vzdy přijde. Ostatní nedorazí!! Nejsou stabilní odměny,protože na to ty peníze do škol nedoputují...priznava to i Plaga. Pokuste se příště načíst víc info. A k učebnicím...představte si,že proplacení nemocenské a proplacení pomůcek je jedna kupička peněz. Hrozné,co?? Jste hodně nemocní? Tak nemáte na učebnice. Basta fidly.A takových pitomin ve školství je樂

5 2
možnosti
JH

Ještě si vzpomínám jak bidně byli učitelé placení za komunismu, přestože disciplinovaně šířili tu jejich ideologii. Odvahu ke stávkám však našli až nyní:-)

2 5
možnosti
PK

Tak to bych fakt nesrovnával. Doufám, že tu dobu pamatujete.

1 0
možnosti
Foto

No to je hrůza, pane Bartoni, co? Učitelé chtějí stávkovat, když u vlády je váš miláček Babiš. Nevděčníci;-O:-)

4 8
možnosti
PK

Trochu laciné, že. Přidává se kdejakému joudovi a ne jedno dvě procenta, takže relativně si učitelé moc nebo vůbec nepolepší.

0 0
možnosti
  • Počet článků 2651
  • Celková karma 31,82
  • Průměrná čtenost 2022x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články