Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KS

Já bych ty lidi přikoval tam, kam by byli posláni. Jakmile by jim hrozil východ EU, mnozí by si cestu rozmysleli.

0 0
možnosti
KS

Ať přivezou pár desítek migrantů k nám. Nejpozději do měsíce budou všichni v Německu a dostanou tak důkaz o zneužívání celého systému.

3 0
možnosti
MT

I to muze byt, ale financne budou viset na nasem state a EU to z nas vytluce i s pokutama. Takze - zadna vyhra..

0 0
možnosti
LH

Blogeři, pište si co chcete, my si své plány dotáhneme do konce, obtěžující diskusní příspěvky smažeme, nenecháme si do naši práce příliš mluvit, finančně je příliv zajištěn. Zdraví vás Koudenhove Calergi a dědicové...

4 0
možnosti
MT

To jak se rapidne blizime tomu "idealnimu" vrcholu EU demokracie a svobody...

0 0
možnosti
JC

Nedávno psala Remundová (dcera Remundy a Janžurové - oni nebyli oddaní), že se muslimů nebojí. Tak jsem si myslel, až se budeš bát, bude pozdě. Proč zatím nechtějí k nám? No protože máme pověst postkomunistické a tudíž chudé země. Až zbohatneme, tak se tak žinýrovat nebudou. Nehledě na to, že Německo bude plné.

9 0
možnosti
JH

J64a29n 11H38u95l50i60k

6. 10. 2019 21:08

Když k nám nechtějí,tak proč se Češi tak čertí, když se o imigrantech začne mluvit? Místo populistických článků navrhněte řešení pane Bartoň. Redakci i Dnes se velmi divím, proč dává články podobné tomu Vašemu do výběru zaujalo nás.On je tam někdo zcela nový?

0 0
možnosti
PV

Predpokladam, ze kdyby se Polaci ci Slovaci na svych hranicich s Ukrajinou chovali jako stredomorske staty ve svych pristavech, tak budou hned na koberecku u EU papalasu za nedostatecnou ochranu shengenskych hranic.

11 0
možnosti
JU

No to si pište...Však já si pamatuju, jak někdy kolem roku 2007 hrozili Slovensku, že nebude připuštěno do Schengenu a naši politici teoretizovali, že vstoupíme do Schengenu bez Slovenska a na česko-slovenské hranici se zavede dočasná kontrola.

3 0
možnosti
PS

Zajímalo by mě kde jsou elfové a Jandové a různí narovnávači pravdy. Proč tu všichni nekřičí že záchrana na moři je jedno velké fakenews? Záchrana je největší lež dnešní doby kde jsou vyřvávající aktivisté????

O žádnou záchranu se nejedná:

https://petrskrivan.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=672912

4 0
možnosti
KS

Ono když vás pašerák posadí na loď a dá benzín na dvacet kilometrů, tak to záchrana na moři bezpochyby je. Akorát že je rychlejší odvézt je dvacet kilometrů zpět než pět set na druhou stranu.

0 0
možnosti
JS

Zasadnim argumentem ceskeho obcana k nerizene migraci: "oni k nam neprijdou, protoze chteji jenom do Nemecka ". S nemeckym azylem (po pr, obcanstvim) a kreditni kartou ze ktere budou moci vybirat nemecke socialni davky v kazdem bankomatu k nam PRIJDOU !

Klimaticke divadlo slouzi pouze jako zasterka k tomuto zasadnimu problemu Evropy.

20 0
možnosti
KS

Tak pokud budou mít německé peníze, které tu budou chtít utratit, rozhodně bych jim nebránil. :-)

0 0
možnosti
Foto

Já prostě nerozumím jedné věci, jestliže očividně většina lidí nesouhlasí s migrací, všude se to bouří, všechno je špatně, není přece možné, aby pár neziskovek a menšina určovala jak to bude, nebo jak je to možné?

22 0
možnosti

Většina lidí z čeho? Ze všech dospělých obyvatel, nebo z těch co chodí k volbám, nebo z těch co se k tomu vyjadřují k diskuzích? Obávám se, že velké části je to jedno, a další jsou sice proti, ale jsou líní proti tomu něco dělat.

3 0
možnosti
Foto

I56v41a39n 89M51a90r83e16k

3. 10. 2019 19:22

Pane Bartoni karma. R^ [>-]

8 0
možnosti
JS

Plán automatického přerozdělování migrantů zachráněných na moři bude obsahovat klauzuli, na jejímž základě bude možné se systému neúčastnit. Berlín je připraven jí využít, pokud se vyskytnou známky zneužívání systému. Pokud počty migrantů výrazně vzrostou, mělo by to být chápáno jako znamení, že systém je povzbuzuje k přeplouvání moře nebo že je zneužíván. V takovém případě „je ministr pevně odhodlán mechanismus opět opustit“, řekl Alter.

Zdroj: https://janbarton.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=730274

Tak to můžou položit hned, jelikož je zcela zřejmé, že jen co se rozkřikne, že přístavy opět berou, tak se další dají do pohybu, kdo doufá v opak, tak je buď naivní nebo nechytrý nebo má z toho migračního byznysu zisk.

26 0
možnosti
  • Počet článků 2652
  • Celková karma 31,82
  • Průměrná čtenost 2021x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články