Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pěknou žumpu jste tady rozproudil!

Miloš Zeman štěpí naši společnost na dvě antagonistické skupiny a stále je podněcuje a poňouká proti sobě.

!!

2 1
možnosti
Foto

J36i90ř13í 66T60o22m66á96š

24. 9. 2019 10:02

Pokud se dobře pamatuji, tak Václav Havel strávil ve druhém prezidentském období víc času po špitálech než na hradě. A nikoho nenapadlo zpochybňovat jeho kompetenci prezidenta a taky nikdo si (alespoň veřejně), nepřál jeho smrt.

Co mi z toho vyplývá? Havlovi odpůrci jsou kultivovanější než odpůrci Zemanovi.

1 1
možnosti

A jak o Václavu Havlovi mluví komunisti, estébáci, okamurovci... To neslyšíte? :-)

0 1
možnosti

Četla jsem o víkendu rozhovor se Schwarzenbergem. Přiznal se, že šmajdá, špatně slyší a vidí. Kdyby vyhrál a šel do druhého kola, měli bychom prezidenta v daleko horším fyzickém stavu. Pochybuji, že by mu umělci a kolegové přáli brzkou smrt.

Tyhle vášně jsou vlastní akorát lidem z toho "intelektuálního" tábora. Plebs totiž věří, že vše vyřeší volby za 4-5 let. :-)

6 1
možnosti

Váš pohled na to je zkreslený! Rozdíl mezi těmito lidmi je podstatný: Ve vztahu k druhým lidem, ve vztaku k pravdě, ve vztahu k morálce, ve vztahu k demokracii a svobodě člověka! To je rozdíl! Takovém člověku nikdo nepřeje nic špatného. Takovém člověku se přeje jen zdraví a dlouhá léta! :-)

0 2
možnosti

Kdyby něco takového řekl náš pan prezident, tak by to byl podle jeho adorovatelů pouze další nekorektní bonmot, které máme od pana prezidenta tak rádi, že? ;-) Ale tak to, to ne ne ne!!!

3 3
možnosti

J73a38n 91K72o94z25l42e19r

22. 9. 2019 15:06

Je opravdu nechutné co si někteří dovolí napsat, takže jen pro pořádek VH dal amnestii svým kámošům u některým by slušel přídomek zloděj, pustil z basy kriminální živly z nichž 90 m% se opět vrátilo za mříže - nikdo neprotestoval , kavárna tleskala a pravdoláskaři volali ať žije, něco podobného provedl VK taky - opět nikdo nic a najednou když MZ chce využít svého práva tak je povyk, žádám admina aby toleroval mé výroky a mohl jsem napsat co si opravdu myslím o té skupině co přeje MZ smrt, pokud dostanu souhlas použiji svůj 1. soubor přirovnání a popisek.

8 3
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
2 0
možnosti

Demožumpa složená z ODS, TOP 09, STAN a KDU -ČSL se podle mého názoru musí smířit s tím, že profesůrek Fiala nebude předsedou vlády , po čemž tento kecal tak moc touží.Situace s Čapákem se uklidní v nejbližších dnech a moje predikce je zisk ANO 35 až 40% a bude vymalováno, já nejsem volič ANO

5 5
možnosti

Fiala není leader. Babiš je leader. Přesto ANO nevolím. :-)

1 0
možnosti

Polčák je pro mne odpad lidské společnosti - mezi řádky přát smrt nejlepšímu prezidentovi po roce 1918 je ubohodt , tajový člověk bení hoden být součástí baší společnosti , natož EUroposlancem, Měl by se hluboko stydět a zalézt do kanálů těch nejhlubších,Člověk nevěří, jak se mohl takový člověk s nenávistí vůbec narodit.

13 9
možnosti

A u Zemana vám podobné a často hrubší výroky nevadí?? A to se jedná o hlavu státu:-/

5 7
možnosti

Pan Polcak jen popsal to, co každý vidíme. Někdo dělá, že prezi mladne, jinej popíše to jak vypadá pravdivě. Nic vic, nic min.

3 15
možnosti

To, že dá Standa k tomuto mému příspěvku minus (ne, že by je pravidelně nedával hlavně kvůli mému příjmení) jen potvrzuje shora mnou napsané : Zeman je starý nemocný muž. Jen ta ostuda ve Varšavě při úderu statnika do zvonu...

6 6
možnosti

J85i57ř81í 22N31ě68m78e12c

21. 9. 2019 20:06

Stanislav Polčák ... dříve SNK ED, nyní STAN, postupně kandidující s podporou TOP0,9, SZ, KDU by to asi měl vzít do Žít Brno, kde už jemu podobní inteligenti jsou.

14 3
možnosti

To jsou ti skrčci, kteří se nezviditelní jinak než používáním podpásových prohlášení. Věřím, že si lidé při volbách všechnu tuhle špínu připomenou.

4 1
možnosti

Opět jen další důkaz, že všichni co se zaštiťují odkazem Havla, pravdou a láskou, jsou ve skutečnosti zlí a nenávistní. Havel se musí v hrobě obracet.

18 2
možnosti
  • Počet článků 2651
  • Celková karma 31,84
  • Průměrná čtenost 2022x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články