Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MM

Domnívám se, že už vyřešila. Aspoň víme na čem u pana prezidenta jsme.

5 2
možnosti
MB

"Doufám, že nejvyšší státní zástupce rozhodne o zrušení usnesení městského státního zastupitelství až v samém závěru lhůty. Můžeme si jen přát, že souboj Zeman vs. Zeman do té doby rozhodne příroda,“ uvedl na Twitteru Polčák. Proveďme si, milé děti, rozbor díla básníka, co tedy čteářům sděluje ... ? :

a) Autor sděluje, že jsme všichni vyšli z přírody - vrátíme se do této. Dokonce všichni z nás máme i rakovinu jako součást organismu. Jde pouze o to, zda se spustí k bujení - Kdo spouští, kdy spouští - To se zatím neví ! Básník tedy logicky zasazuje, oba Zemany tam, kam patří, do přírody a její přirozenosti ...

b) Jak Hyenistický prvek dnešní doby ! Zlotřilý básník, se nechutným způsobem dotýká dobromilného člověka, pana Zemana ! Zcela podle, se ujímá a dokonce dovolává sil přírody ! Tu v podtextu vyzývá, aby se již projevila! Jeho snahy jsou nicméně marné. O tom, co je správné - zdravé, nerozhoduje příroda a ani ústava ČR ! = O tom rozhoduje hradní pán ! Jak svatá slova - "Nech odpadne, čo je kolísavé, nech odpadne, čo je oportunistické" ! Pryč s hyenami - Typu Bakaly a Polčáky ! Pane prezideente, nedejte se - Poručte a ohněte i tu přírodu,s jejími zákony ! ... :-)

6 7
možnosti
Foto

Rozboru netřeba. Lze až ,,zhustit", a to i u Polčáka. Kterou personu až bytostně nemusím, toho za mne vyřídí příroda;-D Ač něco na tom je. I na mnohé z mých byvších ,,andělíčků strážníčků" již došlo. Někteří byli starší než já, někteří i mými vrstevníky, někteří i mladší. A všichni se až fest snažili. Možná je skolila i rakovina, ovšem i za pomoci rakoviny jejich duší, a to nikoli mou zásluhou;-)

1 1
možnosti
Foto

Příroda je nevyzpytatelná - může třeba ukázat prstem na Polčáka a bude klid také

8 3
možnosti
DR

Ona je spíše otázka, zda-li zrovna Polčák vůbec za nějaký hlubší komentář stojí. Těžce o tom pochybuji.

8 1
možnosti

Omlouvám se, že jsem Váš článeček otevřel. Nesouhlasím s Vámi prakticky v ničem!

Doufám jen, že se český občan napříště lépe orientuje při volbách, aby opět nezvolil tandem Babiš-Zeman.

Babiš byl zvolen, protože sliboval zlikvidovat klientelismus, korupci a politický byznys. Uvěřili jsme mu a on nám předvádí nejdokonalejší politický byznys, jaký je možný.

Zeman svým lhaním při boji o prezidentský post potvrdil, co od něho můžeme čekat, ale mnohým z nás lži nevadily. Se sympatií mnozí z nás přijímali jeho aroganci, nenávistnou mstivost a samolibost. Tyto negativní vlastnosti se stupňovaly a stupňují dodnes. Zeman opakovaně útočí na demokratickou dělbu moci a je zdrojem našich pochybností o našem právním státě. Tím je hrozbou pro naši liberální demokracii a naši svobodu.

Proti jeho chování jsme bezmocní, protože jsme si ho svobodně zvolili do svého čela bez ohledu na jeho vlastnosti. A právě bezmoc člověka se spoléhá jen na Pána Boha nebo na přírodu. Miloš Zeman je starý, degradující člověk, ale od té doby, co pod dohledem Luboše Nečase seká latinu, se jeho degradace zpomalila a s největší pravděpodobností svoje funkční období dotáhne do konce.

Doufám, že tandem Zeman-Babiš bude pro naše občany dostatečným varováním do budoucnosti a že nebudeme muset prožít vraždy, jako museli proží Slováci, abychom do svého čela volili kvalitní, morální osobnosti. Máme jich mezi sebou dost!

:-)

12 17
možnosti
Foto

USA a Francie mají prezidentský systém. O co jsou tyto státy méně demokratické než ten náš?

10 2
možnosti
MK

Fantazírujete. V prohlášení pana Polčáka se o Zemanové smrti nic nepíše. A i kdyby to tak bylo myšleno, není to nic jiného než drobná politická nekorektnost. A ty přece zemanovci milují, nebo se snad mýlím?

Vždyť přece Zemanovým výrokům o likvidaci novinářů nebo o použití "metody Kalašnikov" proti premiérovi tleskali ve stoje.

Nebo snad někdo smí a jiný ne?

15 10
možnosti
LC

Pane Kando, s tím vyřešením premiéra kalašnikovem jste opomenul takovou drobnůstku. On dodal, že to platí i pro prezidenta. Ach ta paměť, co?

8 2
možnosti
JH

Ano, příroda vše vyřeší ...nepochybně i takového pana Polčáka!

Ta nízkost, ubohost, sprostota...nepřekvapuje, nedá se nic dělat, tak nějak patří k životu, Šokuje jen fakt, že tyhle eklhafty jsou vlastní i těm co tak rádi kážou, poučují o krásných ideálech a mravech...

21 7
možnosti

Tady nikomu nejde o smrt Miloše Zemana, ale o ukončení jeho mandátu, protože je nebezpdečím pro liberální demokracii a naši svobodu tím, že pohrdá demokratickou dělbou moci a budí v národu přesvědčení, že naše justice je neschopná a že nežijeme v právním státě! :-)

4 5
možnosti
Foto

Já být velkým Zemanem, tak čistě ze zlomyslnosti tu abolici Babišovi podepíšu s dovětkem: Zveřejnit až po mé smrti. Kontrasignace premiérem může být provedena kdykoliv.

2 1
možnosti
Foto

Karma. R^ "V obecné rovině bych totiž rád Polčákovi vzkázal něco velmi podstatného a tisíciletou historií ověřeného zákona přírody. Vše dnes živé jednou příroda „vyřeší“, někoho či něco dříve, někoho později, ale zákonům života a smrti se nevyhne skutečně nikdo. Spoléhat v demokratické společnosti na smrt politika, se kterým se názorově rozcházím, je velmi nechutné. Nepřeji nikomu nic zlého, ale upozorňuji na to, že je to v obecné rovině (pokud stále ještě můžeme či smíme(?) euroamerickou civilizaci považovat za křesťanskou) rouhání proti božím zákonům."

Zdroj: https://janbarton.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=728643

5 3
možnosti

Tady nikomu nejde o smrt Miloše Zemana! Tady jde jen o ukončení jeho mandátu, protože je rizikem pro naši demokracii a naši svobodu! Není možné, aby kdokoliv na tak významném postu pohrdal českými zákony, českou justicí a právním státem! :-)

2 3
možnosti
  • Počet článků 2651
  • Celková karma 31,82
  • Průměrná čtenost 2022x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články