Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

Zeman kdysi prohlásil, že abolici neudělí neboť by se tímto činem zesměšnil. Pak šel čas a Zeman se dokonale zesměšnil jinými činy. Protože více zesměšnit se již nemůže, nemá žádný důvod abolici neudělit.

To by nevymyslel ani Jára Cimrman.

15 2
možnosti
Foto

Situace se změnila, trestní stíhání trvalo nepřiměřeně dlouho.

1 3
možnosti
PK

Bez diskuse, je to tvrdý přepísknutí MZ a i AB by se měl ohradit, že o to nestojí....!

4 1
možnosti
Foto

Jste si jist, že ono ,,přepísknutí" nebylo učiněno schválně? ,,Lid" dále může hrát své oblíbené ,,člověčeče nezlob se", a tak ani nevnímá, že se zde hrají až mistrovské šachové partie;-)

4 2
možnosti

Dnes ráno dala ČT k dispozici rok starý záznam rozhovoru s Milošem Zemanem, kde tvrdí, že za dobu výkonu své funkce nikomu abolici neudělil, a ani neudělí. Na dotaz reportérky, zda by v případě Babiše nezměnil názor, řekl že ne, protože by se tím zesměšnil. Takže tím svým včerejším vystoupením na TV Soukupov už se vlastně zesměšnil. Bylo by to možná i xmíchu, kdyby to nebylo tak vážné, protože Miloš Zeman se tímto výrokem posunul od prosazování prezidentského systému k diktátorství. Protože diktuje nejvyššímu státnímu zástupci, že do verdiktu městského zastupitelství nemá vrtat.

7 3
možnosti
Foto

Prezident, který často cituje pana profesora Höschla, když říká, že "jenom idiot nemění názory", je důkazem toho, že i pan profesor Höschl se může mýlit.:-)

0 2
možnosti

Nějak jsem nepochopil vaše tvrzení, že výrok Pospíšila "Je třeba vyčkat na rozhodnutí nejvyššího státního zástupce Pavla Zemana" je nátlakem na nejvyššího státního zástupce. To myslíte vážně, nebo si z nás děláte legraci?8-o

7 1
možnosti

Ve svém příspěvku jste shrnul dnes už obecně známá fakta. Proč jste to vůbec psal?

2 0
možnosti
PS

P60e56t63r 77S37k54á57l37a

20. 9. 2019 9:05

Proboha, v žádném případě ne, protože on sám se musí očistit. ... Nezměním tento názor, protože bych se tím naprosto zesměšnil,“ řekl Zeman 25. ledna 2018 v debatě České televize se svým protikandidátem Jiřím Drahošem.

Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/prezident-milos-zeman-nsz-nejvyssi-statni-zastupitelstvi-premier-andrej-babis-stihani-abolice.A190920_075616_domaci_rko

Další z řady prezidentských otoček o 180 stupňů.

8 1
možnosti
MB

Tvrdím opakovaně - Zemřeme všichni. Je pouze na nás samotných, jak se k tomu ještě znemožníme a zesměšníme. Milošovi se podařil Majstrštyk = Andreje sám odsoudil a šoupl jej - ke Kájínkovi. Bere mu jakoukoliv možnost očištění se. Být AB, tak se dožeru - K čemu jsem vyvíjel tak obrovské úsilí - náklady - štáby právníků ? Když mám vítězství na dosah ruky - Tak jsem přes noc zcela zesměšněn ! Opravdu, to je státní dvojka jako blázen ! film Bílá Paní = V naší zemi, i nemožné Možné je :-)

2 1
možnosti
Foto

;-) Pohádky jsou krásné. Ovšem když už, tak ještě lepší byla ,,Až přijde kocour". To by bylo divení, a nad kde kým. Těch, co do toho všeho až ,,vidí", nevyjímaje;-D

2 0
možnosti
AM

A33d62a87m 15M73a82l81ý

20. 9. 2019 8:42

Babiš je nevinný!R^

Ale kdyby náhodou se ukázalo, že není, tak to Zeman zabrání průchodu spravedlnosti.Rv[>-]

0 1
možnosti
Foto

A to jako kterej z oněch Zemanů?;-)

1 1
možnosti
OM

No, ono to tak úplně jednoduché nebude, když například vedení banky dodatečně prohlásí, že jsou důležité úvěrové dokumenty naznačující propojení malé naprosto nezávislé firmy s Agrofertem neplatné, je to trošku divné. Ale tohle je taky kolem Babiše tak nějak obvyklé, svědci náhle ztrácejí paměť, mění názory o 180 stupňů... Žalobce při posouzení vycházel z nejnovějších faktů a usoudil, že by důkazy u soudu neobstály. Což je OK. Prezidentovy včerejší promluvy chápu jen jako u něj obvyklý styl zesměšnění a ponížení politických soupeřů nebo partnerů.

2 1
možnosti

Vyjádření Miloše Zemana je především nebezupečné zesměšnění liberální demokracie! :-)

0 0
možnosti
JC

Zajímavé je, kolik lidí sleduje TV Barrandov a přitom tvrdí, že jí sledují jen zoufalci. Hned druhý den po oznámení tolik kritiky Zemana, přitom jen využije práva, které mu dává Ústava, na kterou se tak odvolávají.

3 2
možnosti
OU
  • Počet článků 2654
  • Celková karma 31,80
  • Průměrná čtenost 2019x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články