Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZD

Prvně u Vás čtu o té záhadě "zakřivení časoprostoru", kterou opozice jakoby nechtěla dosud pojmenovat. Všichni pokřikují jak Hrad a Babiš tlačí na příslušné orgány skoro na konci a nikdo se nezabývá, jestli nebyl zmíněný tlak činěn hned od samého počátku. Tlak na udržení celého procesu co nejdéle. Ve volbách to nevyšlo co jej - rapla - znechutit až s tím praští. A předháněli se jeden před druhým, aby to pak mohli použít MY NEJVÍC - při jednání o uspořádání, až jejich noční můra nebude.

3 4
možnosti
JSS

Mimo slabé - nerozhodné až licoměrné justice, tj. zastupitelství i soudy je váhající policie. Ovšem, kde by mělo vřít jsou sněmovny a tam jen něco vypustí, ale nekousnou. Kdyby za něco stáli, tak zeman už je z Hradu a Babiš s ním !!!

1 2
možnosti
Foto

Policie, ani justice nejsou ,,sekerníci". To platilo za kom. Dnes již naštěstí ne. A že je tzv. opozice bezzubá, to není divu, neb kterýkoli subjekt mezi nimi by byl rád oním lídrem, a proto se nikdy neshodnou. Ale i proto, že se bojí o svá křesílka i svůj ,,chléb vezdejší", neb bez nich by až uhynuli;-)

3 0
možnosti
BM

Tak, Zeman do sproštění obvinění žádnou abolici neudělil ani se nevměšoval. Dodržel slovo. Ale víme jaké je pozadí této kauzy a víme že si "někdo" nedá pokoj a nezávislé rozhodnutí Šarocha nebude respektovat. Pak už to bude politický nátlak na státní zástupce. A v tuto chvíli by pan prezident abolici mohl udělit aniž by porušil své slovo. Což bych i já považoval za přijatelné. Chápu že někomu to může dělat problém to pochopit, ale to je potom problém jeho.

8 2
možnosti
Foto

Vše má dodnes hodnotu toliko ,,čmoudíků", atˇ je vypouští kdokoli. A to nejen na blogu, ale v tzv. veřejném prostoru vůbec;-)

2 0
možnosti
Foto

J87o91s23e46f 72B73á77r22t20a

20. 9. 2019 13:28

V podstatě ještě o nic nejde, jenom ČT24 od včerejška zvrací a zvrací.

3 2
možnosti
Foto

;-) To nejenom, ona, ale i jiní, a také rádi;-)

3 1
možnosti
JN

Takže, pane autore, podle Vás je vše vlastně v pořádku.....to je mi Vás líto, Váš blog je v podstatě jen snůška blábolů, vyznívající ve prospěch Hradní a Agrofert politiky. Rv Inu, koho koblih jíš, toho Hůlku zpívej....:-/

5 6
možnosti
DR

Není to v pořádku. Tato "kauza" měla být vyšetřena a uzavřena již dávno. Namísto toho se z ní stala pouze stupidní fraška, sloužící k honění politických bodů (naštěstí neúspěšně) opozičního srandabloku.

5 0
možnosti
LH

Pane Babiši, přestaňte se kamarádit s Orbánem, otevřere náruč běžencům i verbálně, nevrtejte se do jiných mocenských uskupení a dostanete další dotace třeba i na voliéry pro papoušky. Mějte rozum, vaše akce sice byla v souladu s právem, ale ne tak docela košér eticky. Dopřejte klid na práci těm, kteří potřebuji dotáhnout důležité úkoly EU, sám na to nestačíte...

1 0
možnosti
Foto

Když napíšete ještě 4 články na podporu Babiše, tak možná obsadíte všech 6 míst ve výběru blogů na titulce ;-D

7 2
možnosti
Foto

Je jaksi podivné, že Vaše poslední ,,veledílo" se tam neocitlo;-( A jaký mělo succes jak co do návštěvnosti, tak i karmičkyR^;-D

3 0
možnosti

Bylo by zajímavé vědět, zda by Miloš Zeman udělil tu abolici jenom premiérovi, nebo celé jeho rodině, figurující kauze. To by bylo nějakých abolicí!:-P

1 0
možnosti
Foto

Jak je ta čeština krásná, co?

Klidně se píší nesmysly, dokonce klidně i lži, ale když to dobře zní, tak je to přijímáno jako pravda. Tím spíš po stém opakování.

Jenže my jsme podstatně dál - přijímáme lži jako pravdu (skoro jak slovo boží, co?;-D) i když je to vyslovováno češtinou lámanou a klidně i evidentně lživou.

ANO - nemění se jen blbec.

4 2
možnosti

Abolice = konec právního státu v Česku?

Babišův skutek se stal, je morálně zavrženíhodný, ale je podle našich zákonů nepotrestatelný. Pak není obav, že Pavel Zeman dospěje ke stejným závěrům jako podřízení státní zástupci, protože hodlá postupovat jen podle zákonů.

Pokud mu Miloš Zeman vyhrožuje, že když do toho bude vrtat, že Andreje Babiše omilostní bez ohledu na to, zda je vinen či nevinen, pak Miloš Zeman podkopává základy právního státu v Česku! Miloš Zeman tak stupňuje obavy obyčejného člověka, že nežijeme v právním státě. A to je vysoce nebezpečné!

To je stav, který by měl vyburcovat všechny myslící občany k obraně svobody a liberální demokracie u nás, aby si uvědomili, jaké chyby se dopustili volbou Miloše Zemana a Andreje Babiše s jeho hnutím ANO. Celá země si musí uvědomit, že nelze volit do čela státu lidi, kteří podvádějí, lžou, jsou zlovolní, nenávistní a mstiví! Volbou bezcharakterních lidí nám hrozí konec demokracie, svobody a právního státu! Volbou bezcharakterních lidí volíme rozkrádání našeho státu, volíme potenciál k totalitě! Andrej Babiš sliboval vyčištění Augiášova chlíva. Ve skutečnosti jej zaneřádil jako nikdo jiný před ním!

Aby byla zvolena kvalitní politička na Slovensku, muselo dojít k vraždě novináře a jeho milenky. Pochopí to Češi i bez takovýchto vražd?

Již Sabina Slonková byla na mušce za panování Opoziční smlouvy mezi Václavem Klausem a Milošem Zemanem!

:-)

8 4
možnosti
JJ

J77a15n 73J35a13n95u77š56k65a

20. 9. 2019 12:07

moralne zavrzenihodna leda je leda ta letita medialni stvanice

7 1
možnosti
  • Počet článků 2654
  • Celková karma 31,80
  • Průměrná čtenost 2019x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články