Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

Ta úřednická čtvrť v Letňanech je sice hezká pohádka, ale reálně naprostý nesmysl.

Nikdo třeba zatím neukázal dopad na dopravní obslužnost. Už teď je dopravní situace v okolí ve špičkách zoufalá a představa, že by tam a zpět jezdilo každý den dalších min. 10.000 lidí ? I kdyby polovina z nich chtěla použít MHD, tak ta to kapacitně nemůže zvládnout a druhá polovina, která pojede autem bude stát v nekonečných kolonách.

Stejně tak AB stále mluví o tom, že se uvolní spousta budov, na kterých stát vydělá na pronájmu nebo v nich zřídí nějaká muzea. Spíše to však vypadá, že má na některé z nich zálusk sám nebo některé z finančních skupin.

0 0
možnosti
JR

J41a30n 40R37á79ž

20. 9. 2019 20:08

Každý ctižádostivý člověk stoupá ve funkcích tak dlouho, až narazí na svůj strop, tedy dostane funkci,na kterou nestačí. Inteligentní z nich to pozná a potichu sestoupí tam, kde může "kralovat",aniž by se zesměšnil.

Pan Hřib je evidentně člověk, který překročil svoje hranice možného, ovšem postrádám u něj inteligenci, která by mu umožnila odejít, aniž by ze sebe udělal naprostého hlupáka. Takže si to musí on i Praha ještě nějaký čas spolu protrpět!

4 1
možnosti
JR

J57a71n 30R66o36s15a

20. 9. 2019 19:00

To co rikate o okruhu je nesmysl. Suchdol a Chabry proti nemu bojuji dlouhodobe, rozumnymi argumenty ktere jsou k nahlednuti na rozumnadoprava.cz , bohuzel je nikdo nechce poslouchat, protoze spousta politiku ma zainvestovano pod 30 let zastaralym navrhem okruhu. Nic jineho v tom nehledejte.

0 1
možnosti
RM
ZD

Mám k němu výhrady i jejich straně dost velké, ale takový příkrý odsudek neberu.

2 0
možnosti
JN

J90a56n 10N74o76v39á80k

20. 9. 2019 7:57

Lidé chodí k volbám a nadávají na předchozí poměry a chtějí změnu. Pak přijde změna, banda udržující "staré pořádky" prská a najednou ti lidé co chtěli změnu začnou hlásit, že to je špatně, že by to mělo být stejně a jít všem na ruku, jinak ti noví politi jsou špatní a nemají tam co dělat. A jako třešnička na dortu je to, že obhajují ty staré lumpy, kteří nedělají nic jiného, že kradou z daní (rozuměj peníze od všech lidí), vše brzdí a dělají nátlak tak aby z toho měli co největší profit. Co je s váma špatně, lidi?

Přesně to je popsáno v blogu nechápu - Hřib vlastně dělá vše dobře ale je špatně, že se nedokáže dohodnout s těma, co mu ty věci nechtějí dovolit. Aaaa tadá - muže za to Hřib. Pokud máte nějakou soudnost, tak jako odpověď by mělo být v příštích volbách posílení mandátu těch co to dělají dobře a zeslabení těch co to dělají špatně! Češi ale začali uctívat kult osobnosti a svoje vůdce a je jim jedno, že z peněz dotují zloděje. A pokud se chcete ohánět soudy atd. které málokdy dopadnou, tak to kde je vaše morálka? Je morálně správně, že premiér je miliardář, která čerpá z dotací (vašich peněz z daní) miliardy? Je správně, když někdo jedná proti vašemu zájmu a oddaluje stavbu infrastruktury, nečině přihlíží při emisních výjimkách atd. atd.?

Volby nejsou loterie a vy v nich nevyhráváte ani neprohráváte. Menší zlo neexistuje. Když vás někdo okrade míň, pořád je to zloděj, který vás okrádá. Nevíte koho volit? Jděte alespoň jednou na zasedání města nebo diskusi ať víte co se kolem vás děje a koho vůbec volíte. A tohle píšu obecně. Pokud vidíte, že vás okradl Pirát, Babiš, ODS atd. - už je znovu nevolte! Vyberte si na volebním lístku radši nějakou Blažkovou, než volit někoho, kdo vás v posledních volbách zradil a okradl. Pokud budete tolerovat zloděje, tak se jich nikdy nezbavíte!

3 1
možnosti
ZD

Se zájmem jsem si přečetl vaši úvahu nad blogem. Pozastavil bych se nad posledním odstavcem. Je to v podstatě dobrá úvaha - A - než nedomyslím to - B. Jako s tím heslem nevolte bývalé komanče a dotazem a v které straně je prosím nemám volit? Stejně tak pokud bych si měl vybrat a volit toho kdo mne (dosud) neokradl měli by jedinou šanci zcela neznámí politici ve zcela nových stranách. To je v principu také možné, ale obava z horšího motivuje mnohé voliče k volbě předpokládaného "menšího zla". To jsou případy volby pana Zemana v druhém kole a i jiné.

2 0
možnosti
Foto

Já jsem rád,že je pan Hřib v politice proto ,že kdyby pracoval jako lékař tak je to mnohem horší. Nechtěl by se obracet se svým trápením na doktora který je arogantní ,namýšlený a chová se povýšeně.

8 0
možnosti
PS

Souhlas, viz jeden nejmenovaný bloger - neurolog z ostravy.

0 0
možnosti
JP

J14i96ř65í 75P95a17u58l

20. 9. 2019 6:57

Jeste existuji dve dalsi kombinace, jedna je tedy hodne nepravdepodobna, nula mezi nulami a jednicka mezi jednickami.

2 0
možnosti
VM

Piráti jenom dokazují, že nejsou na politiku ještě nějak tak zralí, pokud se svou filozofií vůbec někdy budou.

U Babiše to bylo patrné od začátku, jakým směrem to povede a kdo to vidět chtěl to viděl.

3 1
možnosti
RS

R82u32d68a 25S62l69a43v68í69k

20. 9. 2019 13:46

Pořád lepší než "akademici a manažeři" z SPD.

0 3
možnosti
TR

T29o33m51a56s 64R28o34t81t

20. 9. 2019 5:17

Ano Babis je sice darecek, ale Hrib to je jiny kalibr, co se neschopnosti tyce!

5 0
možnosti
VM

No a o tom je celá naše politika. Mezi slepými jednooký král. Jeden lempl větší, jeden menší, větší a menší zlo.

Ale přátelé, za to všechno můžeme my. To my jsme si zvolili.

2 0
možnosti
JN

J22i72ř24í 42N16ě79m53e88c

19. 9. 2019 21:03

Ať se to komu líbí nebo ne, je potřeba se na tu větičku o jednotné Číně podívat i z pohledu jiných Zemí. Zkuste někam přijít a prohlásit, že neuznáváte jejich celistvost. Možná, že by mohl Hřib vyjednat souborům náhradní turné třeba po Španělsku. A jen tak pro pořádek by při tom mohl poučit španělskou stranu o svobodách Katalánců. Už víte jak by to dopadlo?

10 2
možnosti
VK

Hřib přece neříká, že neuznává jednotnou Čínu, on zcela správně říká, že zahraniční politika je v kompetenci vlády a Praha se k ní nemá v žádném směru co vyjadřovat, tedy ani deklarovat jednotnou, dvojí nebo trojí Čínu. Proto chce ten paragraf odstranit.

0 0
možnosti
  • Počet článků 2650
  • Celková karma 32,19
  • Průměrná čtenost 2023x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články