Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Co mají včele společného se Zaorálkem? Včele má přeci Bureš rád.

Jo a pokud by Nečas neodstoupil a bojoval podobně jako Babiš, politická situace v Česku by se vyvíjela zcela jistě nějakou jinou alternativní historií. To je asi fakt. Jenže Nečas je slušný člověk a zachoval se přesně tak, jak je v civilizované společnosti zvykem - při podezření odstupuji. To až po pádu jeho vlády se začaly prosazovat buranské a arogantní přístupy známé v politice z doby před 30 lety a dříve. A vrcholem je to, že někdo, na koho bylo vedeno trestní stíhání, neodstoupil z pozice premiéra a nezůstal "jen" řadovým poslancem.

2 1
možnosti

Zde je potřeba přihlédnout k době kdy bylo podáno trestní oznámení a tehdy zde byla ještě na pozadí funkční opoziční smlouva, silná ČSSD a už dříve vyzkoušené postupy jak postupovat vůči malým stranám a hnutím, zde třeba VV a odposlechy sl. Kočí a další mediální lynče, pak přišla doba Nečase a kde jsou tyto kauzy ... Navíc jak podivně postupoval soud ohledně kauzy Z.Altnera ... V počátky tedy bylo jiné mocenské uskupení a vliv, než ke konci. Tak proč "nevyužít" policii a dát ji určité paragrafy s tím že se to nějak uhraje, to umí dobrý právník .... Mezi tím se tato celkem banální kauza stala municí pro určité media, politiky, strany a takto se nafoukla a bylo ji potřeba udržovat. Mezi tím ale ČSSD padla, vliv opozičních stran je slabý a k tomu jak dopadly kauzy kolem Nečase. Proč byla náhle vyvolána policejní reforma ??? Státní zástupce poznal tyto slabiny a školu a jak by s tím pochodil u soudu ... Jak dopadla teď kauza Kladruby. Je potřeba vnímat v celém časovém kontextu a co všechno se nabalovalo na tuto kauzu a v jaké době vznikla... Už to že zde bylo příliš dlouhé policejní vyšetřování hodně říkalo ...

2 0
možnosti

Tak to blábolení Pospíšila v Událostech jsem naštěstí neviděl, ale vůbec mě to nepřekvapuje. Zraněná kobyla nejvíc kope.

2 2
možnosti
Foto

".....Čapí hnízdo bylo v kategorii malých a středních firem oprávněně a tudíž na dotaci podle pravidel platných v době žádosti o dotaci mělo nezpochybnitelný nárok."

Orgány EU ovšem tento názor nesdílejí a odmítly proto dotaci pro Čapí hnízdo proplatit. :-P

1 0
možnosti
Foto

Ta dotace byla schválena už r.2008....S tak dlouhým zpožděním neproplácí ani VZP natož pak EU...

2 1
možnosti

Vyšetřování mohlo těžko dopadnout jinak, když si vyšetřovaný může měnit ministry spravedlnosti podle vývoje vyšetřování.

2 0
možnosti

Buďme rozumní. Spletenec AB čachrů - ještě není rozmotán. Přesto si myslím, že ulapen nebude. stejně sranda = V době kdy okradl malého zemědělce to šlo - Dnes, se změnou legislativy - By to byl podvod! To je stejná morálka, jako když někoho zavraždím a je to následně promlčené = Vrahem pak vůbec nejsem ... !

Dobře, na morálku se tedy nehraje. Hraje se o prachy a moc. Všechny čachry AB jeho příznivce poškozují - Neplatí Daně v objemu, jak má. Oloupen volič volá - Tož okradl mne dobře, je šikovný - Toho budu volit zase! Slovo okradl se nehodí - Tedy zoptimalizoval mne hezky. Já nevím, asi jsem nějaký zaostalý. Nadpis blogu je blbě, má znít - Morálka AB zkrachovala - Čachry vítězí, že ANO ... :-)

4 0
možnosti

..čachry AB jsou dětské hry oproti minulé době, asi jste zapomněl..

2 0
možnosti

L48u53b16o60š 33K55r55i66m75l

16. 9. 2019 10:25

Mě je jen smutno pane Bartoni, jak je ignorován fakt, že v době, kdy byl p. Babiš ministrem financí, přišla informace o pravděpodobném daňovém úniku z Německa a jeho podřízení to v tichosti nechali promlčet i když v případech s mnohem menšími částkami neváhali podávat trestní oznámení a používat zajišťovací příkazy.

Co se týká kauzy Čapí hnízdo, tak zde bylo již vše řečeno a je jen na zvážení SZ, zda pošle kauzu k soudu či ne. Faktem ale zůstává, že zde se nedá mluvit o fungování justice, neboť té to předáno nebylo, a také to, že v případě zastavení stíhání zde přetrvá pachuť z ukončení kauzy mocí výkonnou. Ona zde je i pachuť z jednání správce dotačního titulu, protože prakticky vždy, když nedojde k proplacení ze strany EU, nastává nejenom vrácení peněz, ale i pokuta za neoprávněné čerpání.

Ale co, život jde dál.....

4 1
možnosti

Jen bych doplnil...pod pojmem justice si představuji nejen činnost soudů,ale i SZ , policie ,,,třeba se mýlim...

1 0
možnosti

A87l45e34x 53G64r25e53g50o48r

16. 9. 2019 10:13

Smutné je to, že opozice kromě tématu anti Babiš nepřinesla žádnou rozumnou ideu,myšlenku či nápad. Prostě nic.

Jediné co slyším je heslo s EU na věčné časy.

3 4
možnosti

Relax, něco se najde, nelze nechat davy stagnovat,,,;-D

1 2
možnosti

Že to nejde o nějakých ušmudlaných 50mega ale o odstranění Babiše z politiky je snad každému kdo tuto kauzu sleduje naprosto jasné.Jen by mě zajímalo co by na něj naše opoziční žumpa vytáhla, resp. čím by proti němu bojovala kdyby nebylo hnízdo. Protože za celou tu dobu jeho vlády mu mlátí o hlavu jen to, co se stalo před tím než začal dělat politiku. Vládní prohřešků si opozice tak moc nevšímá, resp jim nevěnuje tolik pozornosti jako hnízdu. A to je špatně.

8 5
možnosti
  • Počet článků 2651
  • Celková karma 31,79
  • Průměrná čtenost 2022x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články