Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

Doba je úplně přesycena chaosy ! Naštěstí je zde Miloš, který v koupil za čínské prachy, Soukupovi TV. Ten ji sice nemá stále zaplacenou - Ani to není třeba. Soudruzi potřebují hlásnou troubu - A já samotný, seriozní orientaci ... !

Čekám na konstruktivní řešení Koněva = Mohli bychom Rusku vyhlásit válku ! Zase problém - Co, s tak velkou zemí budeme vlastně dělat ? Podobně, není vhodné odvolávat komunistu z vedení PS - To by ve 30 roce oslav 1989 - Bylo takové neetické ! Taky není vhodné, dělat suverénní zahraniční politiku ! Nedej Bože, aby si Petřiček předvolal diplomata a dotázal se jej, co to jeho ministr kultury - Vede za kravské řeči ? Ještě by nás zase napadli oni - Za vměšování se ! Vyčkám hlasu moudrých - Pustím si Barrandov ! Co Ovčáček, Staněk, osvědčený lektor Soukup a samozřejmě hvězda pořadu Miloš! Kam se hrabe Horst Fuchs - Živoucí legenda teleshoppingu. ... :-)

7 0
možnosti
Foto

Jenom není jasné, proč by měla místo sochy světoznámého maršáía Koněva, vyznamenaného Benešem, stát socha Neznámého vojina, když víme, alespoň, o koho jde.

Navíc ta socha zřejmě zobrazuje scénu, která se stala, tj. maršála Koněva, který zdraví nadšené Pražany s šeříkem v ruce. Tedy je mimo kontext náměstí nepochopitelná. Doporučuji jí tedy přemístit na Staroměstské náměstí.

1 6
možnosti
JN

Ne, že byste v některých věcech neměl pravdu (pan Dulínek je skutečně tragikomická postava, která ČSSD trvale škodí), ale jak už tu někdo trefně poznamenal níže, tenhle Váš dnešní blog je tak trochu psaný ve stylu jak kočička s pejskem dělali dort.

5 0
možnosti
JN

oprava: ne Dulínek, ale Dolínek :-)

0 0
možnosti
Foto

Antirusista?To je nějaká nová nálepka pro toho komu vadí ruské lži a urážky od ruského ministra?Ne každý chce být servilní kremelský poskok...

10 3
možnosti
Foto

Jenom bychom neměli skákat, jak ruský ministr kultury píská. Evidentně ten pískot má vyostřit vztahy mezi Čechy a Rusy, aby se tím snadněji ruské rakety našly cestu do Vašeho okna. Jaká budou Vaše poslední slova?

1 6
možnosti
Foto

Tímto textem jste mne utvrdil v přesvědčení, že kdyby vás v oáze na Sahaře někdo polil vodou, tak budete psát, že na Sahaře neustále vydatně prší.

6 0
možnosti
SN

:-).......Výborně napsáno! Sledoval jsem to celý večer v TV, bavil jsem se! Že zrovna po třiceti letech osvítil "Duch prozření" Koláře a socha, která 30 roků nikomu nevadila, se musí odstranit? NEbo je za tím něco jiného, překáží důležitějším činům, které kdyby se realizovaly, tak by mohl být nějaký vývar? Peníze jsou až na druhém místě, jak pravil bývalý expresident, realizátor amnestií a abolicí! R^R^R^!!

4 11
možnosti
ČP

Autore, nevařil jste někdy s pejskem a kočičkou dort?

7 0
možnosti
AM

A40d17a50m 17M22a24l78ý

12. 9. 2019 8:06

Co nám chtěl pan autor blogu sdělit?

Kritizovat KSČM je zoufalost?

Nechtít sochu Koněva je troufalost, protože případné zločiny jsou vymazány 30 lety, kdy nikdo neřekl, že mu Koněv vadí?

7 2
možnosti
Foto

Je to podivné vydávat se do boje s větrnými mlýny a vykřikovat, že jde o draky.

1 2
možnosti
  • Počet článků 2651
  • Celková karma 31,90
  • Průměrná čtenost 2022x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články