Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

O74t76a 55B29l47a44ž29e65k

2. 9. 2019 9:42

Ať už Babišovo jednání okolo Čapího hnízda je či není postižitelné zákonem, úplně obyčejný (selský) rozum snad napovídá, že to prostě byla křivárna.

30 6
možnosti
Foto

O19t72a 27B25l25a55ž14e46k

2. 9. 2019 9:44

Ale počátkem možného přiznání dotace je ŽÁDOST ŽADATELE o tuto dotaci. No a žadatel by si měl být vědom předem, zda splňuje podmínky či nikoliv.

4 2
možnosti
HH

SZ nemohl nic jiného udělat. Přiznání dotace nedělal Babiš ale dotační orgán a ten by měl být stíhán, pokud byly porušeny podmínky k přiznání dotace. Prostě ji neměl přiznat. Co je na tom tak těžké?

6 6
možnosti
ZH

Ehm... Když dotační orgán rozhodoval o dotaci, nemohl vědět, že Babiš chystá podvod. Dle zjištění v dané kauze Babiš v žádosti uvedl nepravdivé informace. Že je informace nepravdivá se může ukázat až později, kdy je žádost schválena. A pak se z toho právě stává podvod.

9 1
možnosti
JH

Zastavil, zastavil, ale jak ukazují i zdejší reakce, stejně navždy zůstane sprostým podezřelým:-)

Kartágo musí být zničeno!

10 7
možnosti
MB

p. Havránek, skutečně Vás obdivuji. AB veškerými manipulacemi ušetřil na Daních - svou kapsu. Z principu - Jeho prachy mají být u Vás, (V ČR rozpočtu) ... Vy voláte - Nemám je a jsem šťasten ! Má je on, se svou rodinou a spřízněnou bandou ... !? Netrestat, pokračovat - Tak to bude lépe ... :-)

4 1
možnosti
Foto

Takhle bezostyšně podporovat ty, kteří porušili zákon, si nedovolili ani komunisté, když vládli. Hnus největšího kalibru.

9 16
možnosti
Foto

I20v96a15n 88M11a25r13e61k

2. 9. 2019 9:40

"Utřeli jste nos?" . . . . upřímnou soustrast. ;-(

2 6
možnosti
PH

Tak nevím pane, když si kdokoliv nezaujatý přečte okolnosti kolem projektu čapí hnízdo, tj. machinace s vlastnictvím před a po udělení dotace (z agrofertu ven a zase dovnitř), že to bylo napsané na jeho rodinu atd., je to účelové podvádění s evropskými dotacemi, za což by kdokoliv normální šel sedět až zčerná. Máte vidět, jaké obstrukce jsou pro normálního člověka s dotací několika stovek tisíc, natož desítky milionů. Toto je do očí bijiící a nic to nemůže obhájit, ani vy.

Ale asi se vám líbí žít v Babišistánu a ještě mu ze svých peněz ty jeho figurky platit.

20 9
možnosti
BM

Mužete nám popsat zákon který to zakazuje? V době žádosti o dotaci? Děkuji.

1 1
možnosti
MB

Žádná strana - pro - proti, nemůže být spokojena. Konečný verdikt má vynést soud. Takto se AB řadí k nekonečnému řetězci těch, které sám oslovoval a kritizoval. Je to komedie, za 30 let od revoluce byl trestán v podstatě pouze soudruh Štěpán. Nám zbylým je dále sdělováno - Děti o tom nerozhodují ! Tak, jo , tak je to lépe :-)

5 4
možnosti
ZH

Těch průšvihů Babiš nahrabal už tolik, že by ho soud patrně odsoudil. Proto je třeba udělat vše, aby se před soud nedostal. Nebo aspoň zdržovat, aby se to promlčelo.

6 3
možnosti

Zlodějna s podporou státu. Absurdistán pokračuje.:-/

10 4
možnosti
OU
ZH

Já se osobně domnívám, že tam bude někde schovaný buďto úplatek, nebo vyhrožování. Jinak si to neumím vysvětlit. Plus tedy zametání stop různými výměnami lidí na klíčových pozicích prováděnými Babišem. Právní stát tu dostává na frak.

7 3
možnosti
ZH

Dotační podvod bylo možné stíhat i před vámi zmíněnou novelou trestního zákoníku, jen to nebylo přímo pojmenované jako dotační podvod. Tedy nemáte pravdu ve svých vývodech.

0 0
možnosti
JK

Který zákon vstoupil v platnost až po podvodu. Jestli myslíte "o střetu zájmů", tak ten se této kauzy netýká.

4 0
možnosti
  • Počet článků 2656
  • Celková karma 31,87
  • Průměrná čtenost 2018x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články