Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RP

Pane Petříku, včera když jsem slyšela jak Šmarda doporučil s úsměvem hejtmana Netolického o kterém každý ví, že je pomalu největším kritikem z ČSSD Zemana a Babiše a Hamáček na jeho škodolibé doporučení dal skočil, tak krize bude dál....

3 0
možnosti
Foto

Ještě pan Poche je v záloze ;-D Když to nešlo na MZ, mohlo by to jít na kultůře ;-)

0 3
možnosti
JS

nebo Foldyna, ten říkal hned, že vládu podporuje a že by ji podpořil i po odchodu socanů z vlády, takže ideální provládní kandidátR^

2 0
možnosti
JS

Na kultůře možná ano na kultuře ne. Jste sice velmi snaživá, ale pouze snaživost živená nenávistí nestačí.

6 3
možnosti

Nemyslím si, že by Vaše charakteristika seděla. Hejtman Netolický je výborný hejtman, který se ovšem nechce míchat do celostátní politiky za situace, kdy s vedením a s Hamáčkem doslova voře Poche. Zkuste si o něm něco vygooglovat. Ano výrokově nemá rád styl Zemana a je toho názoru, že Zeman nejmenováním Šmardy porušil ústavu. ČSSD má takovýchto kvalitních hejtmanů více. Netolický se vyjadřoval a vyjadřuje jako skutečný politik. Šmarda je bohužel jen šmarda.

5 0
možnosti
RP

Je hejtmanem v mém kraji tak si ho nemusím googlovat takže každé jeho články a reakce už od jmenovaní Zemana znám. Ale stojí to za další rozepře a jednání...?

3 0
možnosti
RP

Omlouvám se Vám pane Bartoni chybička se vloudila špatně jsem Vás oslovila.:-)

0 0
možnosti
ZD

Je to v souladu s tím co napsal autor blogu. Je to důkaz jak mezi sebou bojují různá křídla socanů. Návrhy "nevolitelných" osob to dokládají.

1 0
možnosti
  • Počet článků 2652
  • Celková karma 31,82
  • Průměrná čtenost 2021x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články